Hårslevvej 10, 4262 Sandved

Stor velholdt landvilla tæt på skov og kysten ved Sandved på Sydsjælland.

Flot og velholdt villa hvor nærmeste store nabo er Fyrendal Skov samt 7 øvrige boliger, som ligger i en mindre klynge af tidligere landarbejderhuse og gårde, som alle har været underlagt Holsteinsborg Gods, og som alle i dag er selvstændige boliger. 

Villaen har 5 gode værelser (heraf ét med walk-in garderobe), 3 badeværelser med toilet og ét med lækkert spa-badekar og corian vask- og bordplade, Vola armaturer samt vaskesøjle. Stor spisestue og stort spisekøkken med dejlig udsigt til åbne marker, mellemstue og flot stue på første sal med hyggelige kvistvinduer. Flere gode “velfærdskvadratmetre”, som kan benyttes til hjemmearbejdsplads, lektieplads, legerum fuldender den herlige villa. Det kan også være du er selvstændig, og har brug for en-to-tre gode kontorarbejdspladser, så er det også en mulighed. Der er installeret fibernet fra Fibia.

Alt fremstår meget velholdt og stråtaget er løbende blevet udskiftet og vedligeholdt, og sælger har en særdeles fornuftig brandforsikring. Flere gavle er udskiftet til vedligeholdelsesfrie kompositbrædder, nogle vindskeder er lige udskiftet, og bindingsværk er i rigtig god stand, så du skal ikke igang med at renovere – du kan bruge tiden på at nyde den herlige beliggenhed.

I selve huset er en indbygget garage / værksted hvor træpillefyret er placeret og med god plads til opbevaring. På grunden er der endvidere en carport / udhus med plads til 2 biler, træpiller/brænde, cykler mv., og så kan du gå direkte i gang med et hønse- eller hundehold – det er der god plads til. Drivhuset ligger lige op ad carporten og kan anvendes som orangeri. 

Haven ligger ud til åbne marker og du kan altid finde en plads med sol og læ – der er flere terrasser og særlig mod vest har du en storslået udsigt og dejlig eftermiddags- og aftenplads. Du kan gå ture i Fyrendal Skov, forbi Saltø Å og videre gennem Rude Skov og komme til Bisserup – det er en fantastisk tur og ligger lige udenfor døren.  Er du til hest så kan der købes ridekort til begge skove hos Holsteinborg Gods for kr. 400,- pr. år.

Tryk på de orange links og bliv inspireret til dit nye lokalområde.

Hårslev med ca. 70 beboere er en del af Sandved-området som også tæller Tornemark, Nyrup, Arløse, Kvislemark og Skafterup med i alt ca. 1.375 beboere, og nærmeste indkøb finder du i Sandved, Bisserup eller Fuglebjerg. For de unge er der særlige tilbud som spejder, legepladser, klub i Fuglebjerg og “mødestedet” i Sandved, samt Sandved-Torenemark Idrætsforening. Der er selvfølgelig gårdbutikker, bl.a. Ellemosegård Frugt & Grønt, Skafterup Lam . Nærmeste lægehus er i Fuglebjerg. På Sandved skole kan dine børn gå til 6. klasse, og skolebussen holder lige uden for døren. Fodsporet er en natursti, som går fra Næstved til Slagelse, og fra Dalmose kan du også komme til Skælskør – denne herlige mulighed er blot 600 m. fra ejendommen. 

Når du ikke lige hygger dig hjemme, så kan du benytte de omkringliggende herligheder. Du bor lige i “smørhullet” med 5-10 min. til Bisserup, 15-20 min. til Skælskør, og ca. 20 min. til  Karrebæksminde. Bisserup er en hyggelig gammel fiskerby, med et par gode restauranter, indkøb, super hyggelig havn og dejlig badestrand. Havnen og de små gader i Skælskør – Solskinsbyen som den kalder sig – oser af god stemning. Her er en lækker fiskebutik på havnen, flere restauranter, og du kan nyde livet her med de mange lystsejlere, som hvert år besøger den hyggelige by. Her er et fantastisk miljø og sammenhold for byens kunsthåndværkere, som hvert år er med i arrangement Kunst i Pinsen, hvor du kan besøge værksteder, udstillinger og blive inspireret og finde fine ting til din bolig. Karrebæksminde er en rigtig sommerby med masser af aktiviteter på havnefronten, restauranter, food-trucks, god slagter, en berømt bager – der er bare skønt og noget for alle aldre. 

Tæt på ejendommen ligger slottet og godset Holsteinborg, som absolut er et besøg værd – ikke mindst den imponerende park og naturen omkring. Her finder du også den spektakulære natur ved Glænø, som har et fantastisk dyreliv på både fjorden og på øen. Tæt på Skælskør har du Borreby Gods som hvert år arrangerer bl.a. teater, koncerter, høstfest og rundvisninger – måske én af danmarks smukkeste herreborge med voldgrave og alt fra middelalderen. Området langs kysten er et eldorado for vandrefolket, eller for dig som bare vil gå en fin tur en eftermiddag. Er også én af Sjællands største korridorer for trækfugle.

Skal du bruge overnatningsmuligheder til gæster, findes mange muligheder og særligt skal nævnes Sov ude i Rude,  som er en glamping plads i helt særlige omgivelser, som vil være en oplevelse for alle med hang til udelivet.

Skøn ejendom i herlig natur – det er essensen !

Distancer er følgende

Fuglebjerg: 6 km. Skælskør: 19 km. Slagelse: 25 km. Sorø: 25 km. Næstved: 26 km. Korsør: 27 km. Ringsted: 32 km. Vordingborg: 45 km. Holbæk: 58 km. Nyborg: 61 km. Roskilde: 62 km. Køge: 66 km. Nykøbing Falster: 74 km. Odense: 93 km. og København: 97 km.

Kontakt Land & Bolig for fremvisning på 2122 1082

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed. 

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Til salg

Kontantpris: 1.625.000

Ejerudgift: 2776 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Hårslevvej 10, 4262 Sandved

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Hårslevvej 10, 4262 Sandved

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering