Skjoldenæsvej 164, 4330 Hvalsø

Naturskøn landejendom på Midtsjælland og 148 m2 bolig og gode udlænger, søer, store skove i nærheden og alt hvad du ønsker dig

Drømmer du om et liv på landet med skøn natur og masser af plads?

Velkommen til Skjoldenæsvej 164 – en dejlig landbrugsejendom beliggende i naturskønne omgivelser nær Jystrup. Her får du 15,6 hektar jord, der byder på både smuk sø, frodige enge og rig mulighed for at nyde livet i tæt kontakt med naturen.

Ejendommens stuehus er opført i 1954 i klassiske røde sten og rummer 148 kvm beboelse. Huset er i god stand, men trænger til en opdatering, hvilket giver dig muligheden for at sætte dit helt eget præg. Bl.a. dejlig stort køkken/alrum med dagslys ind fra 2 sider og 2 meget store værelser på 1. sal. I alt 3 gode værelser, 2 stuer og 2 toilet/bad. Der er en super god høj kælder med vinduer i alle rum, hvilket er en stor fordel. Det er også her sælger har indrettet et stort kontor, samt rum for vaskemaskine og disponibelt rum.

Til ejendommen hører også et maskinhal, en lade og en gildesal – perfekt til hobbylandbrug, opbevaring eller sociale arrangementer. Området er kendt for sin betagende natur med Skjoldenæsholm skovene lige i nærheden og Gyldenløves Høj, Sjællands højeste punkt indenfor gå-afstand. Du skal påregne udskiftning af tage på vinkelbygningen (gildesal/stald/lade).

Ejendommens jordarealer ligger fint omkring ejendommen, og man deler med én nabo en flot sø med de muligheder som den giver. Derudover er der rigtig gode muligheder for dyrehold – evt. med løsdrift eller på stald. Staldlængen har fin loftshøjde også til større heste. Der er ca. 12,5 ha som er EU støtteberettiget landbrugsjord og jordbundsforhold er overvejende JB6 – den mest eftertragtede på Sjælland. Endvidere en god jagt med hovedvægten på råvildt, fasaner og ænder – og af og til dåvildt. Ejendommens jord er i smukt kuperet terræn, og du har utallige muligheder for gå- eller cykelture i skovene, langs overdrev, på små veje eller en dejlig kombination. Her er basis for et rigtig godt liv på landet.

Med kun en time til København er ejendommen oplagt for dem, der ønsker at kombinere landlig idyl med byens muligheder. De nærmeste indkøb kan klares i Jystrup, hvor også Søholmskolen findes, og dine børn vil trives også her. Hvalsø byder på alt, hvad hjertet begærer af dagligvarebutikker, caféer og offentlig transport, biograf mv. – her er sidste stop på S-banen. Du har nem adgang til både Ringsted og Vest motorvejen eller Roskilde.

Grib chancen for at få det bedste fra begge verdener – den fredelige landidyl med plads til udfoldelse og samtidig være tæt på byens faciliteter. Skjoldenæsvej 164 er mere end blot en ejendom – det er muligheden for at skabe din drømmebolig i naturskønne omgivelser, og hvor der kæres om sine naboer med bl.a. høstfest, Sct. Hans og meget mere.

Den mellemstore landsby Jystrup har alt hvad hjertet kan begære – skole, idrætsforening, kirke, dagligvarehandel, og rigtig mange foreninger mv. som du kan se mere af på her. Der er rigtig mange muligheder for sport og idræt – for alle aldre og alle niveauer.

Skal du handle er det oplagt at bruge Ringsted (15 minutter), hvor du finder Ringstedet med bl.a. Føtex og specialforretninger, Oultet Center og bymidten med caféer og restauranter. Her er også Teater- & Kongrescenter med mange gode kulturelle tilbud, og så kom Movie House for 4 år siden til byen, og har suppleret underholdningen rigtig fint. Andre vil måske foretrække Hvalsø med Superbrugsen og bager (10 minutter) eller Holbæk – særlig Holbæk (30 minutter) har en super hyggelig hovedgade der har bevaret det gode handelsliv og aktiv bymidte.

Til København har du i bil ca. 50 minutter og du kan også tage hurtigtoget fra Ringsted og så er du i KBH på 28 minutter, eller du kan tage til Hvalsø som er sidste station på S-banen og komme videre frem

Land & Bolig formidler salg af alle typer ejendomme på landet på Sjælland og Lolland/Falster/Møn, og vi sætter en ære i god service og stor faglighed for vores købere og sælgere.
Har du – eller kender du måske én som skal sælge ejendom på landet, vil vi sørge for kompetent og ordentlig betjening.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Landejendom, Til salg

Kontantpris: Kr. 5.300.000

Ejerudgift: Kr. 2.599 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Skjoldenæsvej 164, 4330 Hvalsø

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Skjoldenæsvej 164, 4330 Hvalsø

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering