Fordele ved at bo på landet

Lev livet på landet

Fordele og glæde

Lev livet på landet – besøg Land & Bolig

Fordele og glæder ved at bo på landet – kender du dem ?
Skrønerne om at bo på landet er mange. Mangel på sportsaktiviteter, kulturelle arrangementer og muligheder for børn og vi vil gerne skyde skrønerne til hjørne!

En lang række tilbud inden for sport og kultur, røde kinder efter skovturen, og en billigere boligudgift, er med til at opveje landlivets eventuelle udfordringer. Og alligevel kan du nemt og hurtigt komme til København eller én af de store provinsbyer og nyde en dejlig aften.

Og når du flytter på landet opstår der naturligt nye muligheder og du får nye behov og her spiller naturen en kæmpe rolle.

Hvorfor bo i storbyen, når du kan leve på landet?
Måske bor du i lejlighed i byen og ønsker mere plads til familien. Måske drømmer du om at flytte på landet eller til provinsen. Vi vil gerne høre om dine drømmes retning. Derefter kan vi hos Land & Bolig måske finde den rigtige bolig til dig – på landet, i en hyggelig landsby, udenfor Ringsted eller nord for Sorø, eller et helt andet sted.

Det er ikke helt let at pege på forskellen mellem at bo i byen og på landet. For mange betyder det frisk luft, en stor have, skov og sø, langt til naboer, landlig idyl og mere plads. For os personligt har livet på landet blandt andet givet let adgang til bæredygtige, økologiske fødevarer, og en oplevelse af spontan hjælpsomhed, sammenhold og menneskelige kvaliteter, der skaber tryghed i dagligdagen. Det hele giver for os gode oplevelser året rundt.

Direkte adgang til naturen er et stort aktiv, og det giver mening at følge årstiderne på tæt hold. Vores børn har leget i gode, trygge omgivelser, og de har skabt varige bånd til lokalområdet. At bo på landet har løftet vores livskvalitet.
Boliger på landet er væsentlig billigere end i StorKøbenhavn, og på landet får du typisk langt mere for dine penge.

Alternativ markedsføring på messer og markedsdage – mød os hvor du er
Du kan også møde Land & Bolig på messer og markedsdage, som har relation til livet på landet. Vi deltager på Livsstilsmesser på Gisselfeld, Frederiksborg Slot og Ledreborg Slot, på dyrskue i Roskilde og Bregentved og på Store Hestedag også i Roskilde. Her er vi med vores mobile ejendomsmæglerkontor, som du se her og læse historien om den skønne campingvogn, der danner rammen om vores aktiviteter udenfor kontoret.

Vognen er en MKP, en dansk bygget campingvogn fra 1982.

Karetmager Mikkel Kristian Pedersen etablerede i 1923 firmaet M. K. Pedersen, som en produktionsvirksomhed for karrosserier og førerhuse til blandt andet lastbiler.

Dengang kom lastbilerne til Danmark uden førerhus, hvorefter karetmageren byggede det op i træ, for til sidst at beklæde det med karosseriplader. Det var godt og gedigent håndværk.

Læs mere om MKP på MKP klubbens hjemmeside www.mkpcaravan.dk

Ring til os på telefon 21 22 10 82 elller 51 15 05 35 eller send en mail på hej@landogbolig.dk og fortæl os hvad du drømmer om. 

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Lev livet på landet

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Lev livet på landet

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering