Ejendomsmægler

Om Land & Bolig

Læs mere om vores

Mission & værdier

Mission

Vores mission er at sælge ejendomme på landet og fortælle den unikke historie om netop din ejendom. Vi fokuserer på at fremhæve det gode landliv og den attraktive beliggenhed, der gør din ejendom til det perfekte hjem. Ved at formidle den autentiske historie om din ejendom og nærområdet på en engagerende måde, gør vi det attraktivt for potentielle købere at bosætte sig i netop dit lokalområde og måske endda i din ejendom.

Livet på landet byder på utallige fordele for dem, der ønsker at leve bæredygtigt, have adgang til et aktivt nærmiljø, opbygge gode relationer og nyde friske lokale fødevarer. Vi ønsker at formidle denne unikke livsstil til dem, der drømmer om at bosætte sig på landet.

 
Værdier

Vi fokuserer på det, vi er bedst til – at sælge ejendomme på landet. Hos Land & Bolig er vi professionelle og seriøse ejendomsmæglere med indgående lokalkendskab. Vi er altid sælgers loyale repræsentant i ethvert boligsalg.

Vi betragter os som specialister inden for salg af ejendomme på landet, og dette er vores primære fokus. Uanset om det drejer sig om en stor landbrugsejendom, et mindre nedlagt landbrug, en skov, en sø eller en villa på landet, får din ejendom den samme opmærksomhed og fokus hos Land & Bolig.

Det betyder for dig, at du får en grundig, professionel, dygtig og loyal ejendomsmægler, der arbejder seriøst og dedikeret for at sikre salget af din ejendom på landet.

Vil du høre mere?
Få en gratis salgsvurdering

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at få en gratis salgsvurdering, kan du benytte dig af muligheden for at få en gratis salgsvurdering ved at læse mere i linket nedenfor. Vi ser frem til din henvendelse.

ejendomsmæglerfirma

Lev livet på landet

Land & Bolig er et selvstændigt og uafhængigt ejendomsmæglerfirma med base i Haraldsted på Midtsjælland. Vi bor på landet, og har naturligvis også vores kontor på landet – der, hvor vores kunder er. Vi bruger ikke penge på leje af kontor/salgslokale hvor der ingen kunder kommer alligevel, og det sikre dig et lavere salær.

Livet på landet er drivkraften i Land & Bolig – vi elsker landlivet, og vil gerne have endnu flere naboer og endnu mere aktivitet i landområderne. Vi formidler den gode historie Lev livet på landet til dig, som overvejer at købe bolig. Vi siger nej tak til UdkantsDanmark og tomme boliger, og ja tak til liv i boligerne og livet på landet.

Land & Bolig sælger boliger gennem et godt og aktivt netværk, og gennem alternativ markedsføring, blandt andet i form af vores mobile kontor. Vi giver dig en ærlig vurdering af din bolig, så vi kan fastsætte en skarp og reel salgspris. Det betyder et hurtigere salg og ikke så meget besvær for dig som sælger.

Erfaringen viser at

  • for høj pris giver lang liggetid
  • en skarp pris giver kortere liggetid
  • lavere pris giver kort liggetid

Vi tilbyder gennemtænkte forslag til indretning, som kan medvirke til, at din bolig fremstår salgsklar. Vi ser på din boligindretning, og på, hvordan boligen, set i forhold til køberen, kan indrettes fremadrettet.

Du får altid vores ærlige bud på, hvordan du kan gøre din bolig klar til salg. Vi ser på, om boligen kan indrettes mere hensigtsmæssigt, så den fremtræder lys og indbydende. Indgangen til din bolig er det første, køberen ser. Derfor ser vi også på, hvordan din indgang og din have kan komme til at fremstå salgsklar og interessant for køberen.

Ring på 5115 0535, hvis du ønsker en aftale med vores indretningskonsulent, der også foretager salg og vurdering.

Det gør du
Din medvirken i hele salgsprocessen er vigtig. Du kender din bolig bedre end vi gør, derfor kan du bidrage med at gøre os opmærksom på, hvad der er unikt for din bolig.

Din medvirken er også at give os et ring hvis du får en god ide, som kan fremme boligsalget – så tager vi en snak om det. Den løbende dialog sikrer at vi får din feedback og omvendt. Den er vigtig for boligsalget og for at få afstemt vores forventninger til hinanden.

Har vi indgået aftale om hvordan din bolig skal fremtræde mens vi har den til salg, er din aktive medvirken vigtig for salget.

Med eksistensen af sociale medier, forventer vi også din medvirken til at dele relevante opslag på bl.a. Facebook, Instagram og lignende  – markedsføring af en bolig er væsentlig anderledes i dag end for 10 år siden – her er mere samarbejde mellem sælger og ejendomsmægler hvad markedsføring angår.

Mere om os

Anne Klee

Jeg hedder Anne Klee og er din lokale ejendomsmægler. Herudover har jeg en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD) i Organisation, og er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og pr. 1.1.2022 medlem af Vurderingsankenævnet Storstrøm. 

Efter ca. 30 år på landet, har jeg et godt lokalkendskab, og vores fokus på landboliger sikrer dig et kompetent, ærligt og troværdigt boligsalg. Hos Land & Bolig får du personlig betjening, og det betyder naturligvis, at du i salgsperioden får hyppig og personlig opfølgning, der sammen med salg hører til firmaets spidskompetencer.

Afspil video
Mere om os

Ulrich Hjort Hansen

Her kan du møde Ulrich Hjort Hansen, din lokale ejendomsmægler med speciale i mellem til større landejendomme, som udover at være uddannet ejendomsmægler også har en HD i Afsætning, og har arbejdet med salg og indretning i rigtig mange år. 

I Land & Bolig samler vi på tilfredse kunder, og vi vil altid gøre vores til, at du får solgt din bolig/ejendom bedst muligt, eller at du som køber finder den helt rigtige bolig. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Land & Bolig og du kan ringe til mig på tlf. 5115 0535.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Om Land & Bolig

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Om Land & Bolig

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering