Droneoptagelser

Markedsføring

Gode fotos og droneoptagelser

Visuel markedsføring med droneoptagelser

Visuel markedsføring af din ejendom med droneoptagelser betyder, at din ejendom nemmere fanger købers øje. Gode fotos og droneoptagelser betyder, at din ejendom bliver mere spændende og attraktiv at se på end ejendomme, hvor der ikke er et godt blikfang. Droneoptagelser er uden beregning, når du har din ejendom til salg hos Land & Bolig. Se her hvordan en boligpræsentation kan se ud herunder. 

Droneoptagelser - hvis du vil købe til andre formål end salg af ejendom

Alle priser er vejledende ex. moms. 

Produktioner i byer kan kræve mere forberedelse og i nogle tilfælde hjælpere og uden for normal arbejdstid – indhent tilbud.

Hvad kan vi?
Hvem hjælper vi?

Boligejere – håndværksmestre – ingeniører – byggerådgivere – arkitekter – landmanden eller dig der bare ønsker lækre droneoptagelser til f.eks. en bil annonce. 

Vil du høre mere?
Få en gratis salgsvurdering

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at få en gratis salgsvurdering, kan du benytte dig af muligheden for at få en gratis salgsvurdering ved at læse mere i linket nedenfor. Vi ser frem til din henvendelse.

dronefotos

Galleri af tidligere droneoptagelser

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Markedsføring

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Markedsføring

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering