Find en bolig

Køberrådgivning

ejendomsmæglerfirma

Køberrådgivning

Ved køberrådgivning hjælper vi dig med at finde en bolig, der matcher dine ønsker og behov. Lovgivningen forpligter os til kun at repræsentere én part i en handel, og det er dig som køber. Økonomiske og juridiske forhold overlader vi til dine eller vores samarbejdspartnere. Vores styrke er, at vi kender boligmarkedet – specielt godt på Midtsjælland, og det kommer dig til gode, når du søger bolig. 

Hver en krone tæller, og vi vil gøre vores yderste for at optimere dine behov i forhold til din økonomi. Køberrådgivning kan omvendt også være, at du selv har fundet din nye bolig, og ønsker en ”second opinion” til at komme i mål med en god og tryg handel.

Som din køberrådgiver

  • finder vi frem til dine boligbehov gennem dialog, og præsenterer dig for relevante emner
  • gennemgår vi i fællesskab tilstandsrapport, el-installationsrapport og energimærke, eventuelt i samråd med en bygningssagkyndig
  • hjælper vi dig videre, hvis boliger kræver om- eller tilbygning for at opfylde dine behov
  • stiller vores gode, mangeårige netværk af samvittighedsfulde håndværkere til rådighed for dig
  • forhandler vi de beste vilkår for dig, herunder boligens pris
  • gennemgår vi købsaftalen med dig, og sikrer, at den stemmer overens med dine forventninger
  • herefter overgives sagen til vores samarbejdspartner, som gennemgår sagen, udarbejder godkendelsesskrivelse, udarbejder skøde og refusionsopgørelse
  • Det er vigtigt at forstå, at det at finde den helt rigtige bolig til dig er et samarbejde. Når du delvis overlader opgaven til os, holder vi dig og din familie i vores hænder. Det handler om din fremtid, og vi hjælper jer med at blive succesfulde boligejere.

Hvad koster køberrådgivning
Vi arbejder ikke ud fra standardpriser, for der findes ikke standardmennesker med standardbehov og opgaverne på landet er så forskelligartede. Vi giver dig en pris, når vi har drøftet opgaven med dig, og har fået kendskab til, hvad netop du ønsker, vi skal hjælpe dig med.

En typisk gennemgang af to boligemner koster 9.000 kroner, og kan forløbe sådan her: Vi gennemgår boligerne sammen med dig ved én besigtigelse. Én af boligerne gennemgår vi med en byggesagkyndig måske med vejledning om boligindretning, forhandlinger med sælger, og til sidst gennemgang af relevante dokumenter, herunder købsaftalen. Herudover kommer der et beløb til berigtigelse af handlen.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Køberrådgivning

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Køberrådgivning

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering