Tilfredse kunder

Referencer

Glade og tilfredse kunder

Vores referencer

Glade og tilfredse kunder er vores bedste visitkort. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse. Ærlige og saglige  tilbagemeldinger fra kunderne er det bedste, vi kan opnå. Her er et udvalg af kunder, der har udtalt sig om Land & Bolig.

Wenche og Per skriver til os:

Da min mand og jeg besluttede at vi ville sælge vores nedlagte landejendom hvor vi havde boet i 30 år, tog vi efter en anbefaling kontakt til Land & Bolig Ejendomsmægler v/ Anne Klee.

Det har vi bestemt ikke fortrudt. Der blev vist stor interesse for vores hus, ikke mindst på grund af de dejlige billeder der blev taget af hus/have og folde. Ejendommen blev solgt på ca. 4 måneder.

Anne har igennem hele forløbet været der for os, og hun var utrolig hjælpsom med at skrive diverse attester og ansøgninger.

Også efterfølgende er alt blevet ”fulgt til dørs” og vi kan kun anbefale Land & Bolig Ejendomsmægler.

Vi har solgt Dorthe’s hesteejendom i Mern og hun skriver:

Det er en stor ting at sælge sin ejendom. Jeg følte at jeg var i ”frit fald” – bliver den solgt? Når de ejendomme jeg kunne tænke mig at se på blive solgt før jeg har købt anden bolig? I en så usikker situation, er det rart at blive ”ført” igennem processen. Land og Bolig har ført mig, selvom jeg indimellem har været meget stresset og usikker. Det jeg sætter allermest pris på er nok, jeres åbenhed – at I har sørget for at ejendommen var fuldkommen oplyst. Det var rart for mig, at købers advokat ikke havde spørgsmål. Vi havde klaret alt på forhånd!

Tusind tak, og de bedste anbefalinger herfra.

Mange hilsner Dorthe

Fra sælgerne af Bøgetvej på Lolland fik vi denne besked

“Ved at bruge land og bolig , fik vi en mægler der så vores dejlige hus på spidsen af Nordlollands kyst på en markant anderledes måde, end en lokal mægler ville have set. Anne så mange muligheder i huset, beskrev dem og supplerede med fantastiske drone billeder.

Rigtig stor interesse for ejendommen, der nu er solgt til de helt rigtige købere og pris :-)”

Sælger Susanne fra Skee har sendt os dette

Jeg valgte Land & Bolig, fordi det var vigtigt for mig at have en mægler med et godt lokalkendskab, så værdierne i området også kan “sælges”. Jeg er sikker på, at det var med til at give bonus.

Huset blev solgt på kun 1 måned, så prisen blev sat rigtigt og kvaliteten af billederne var god. Derudover så oplevede jeg et behageligt samarbjde med professionel og personlig behandling. 

Sælgere Helle og Ole fra Haslev skriver

”Land og Bolig har over et forløb på et par måneder formidlet salg af vores landejendom på midtsjælland.

Samarbejdet med Land og Bolig om salget har fra første færd været præget af en venlig og samtidigt stram og professionel tilgang. Prissættelse har vist sig at være den rigtige i forhold til marked og efterspørgsel. Salgsopstilling og salgsmateriale incl. drone optagelse m.m. har været udformet med sikker hånd og har resulteret i indbydende og informativ præsentation af ejendommen.

Gennem hele processen har der været en i alle måder fin og kvalificeret dialog om alle tænkelige forhold i forbindelse med salgsprocessen, hvilket har skabt ro og tryghed fra første møde til afsluttende nøgleoverdragelse.
Vi anbefaler gerne Land og Bolig.”

Sælger René fra Stevns siger om Land & Bolig

Kæreste Anne.

Du/I har simpelthen bare været fantastiske.

Jeg kunne simpelhen ikke have været mere tilfreds med den profesionelle tilgang som Land & bolig har ydet. De har hele vejen igennem udvist rettidig omhu og været ekstremt pligtopfyldende. Yderemere er jeg imponeret af den meget ærlige, forstående og personlige tilgang fra Anne. Jeg har følt at jeg har været i trygge hænder i hele forløbet og jeg kan klart anbefale Land & Bolig til andre.

Hilsen en meget tilfreds sælger.

Louise’s oplevelse med Land & Bolig – solgte hesteejendom øst for Ringsted

Vi valgte Land & Bolig, da vi skulle sælge vores landsted, og det har vi ikke fortrudt. Anne var faktisk den fjerde ejendomsmægler, vi havde ude at se på huset, og der var straks kemi.

Når man sælger sit hus, er det selvfølgelig altid rart at få mest muligt for det, men vi stod i en lidt særlig situation og havde brug for et hurtigt salg, hvor vi ikke skulle slå for meget af. Anne havde fin forståelse for situationen og foreslog en salgspris på niveau med to af de øvrige mæglere (den sidste mægler var helt forvirret og foreslog halvanden million under).

Der blev taget nogle superflotte billeder af ejendommen, og Anne hjalp virkelig med til at få huset til at præsentere sig bedst muligt.

På blot tre uger var vores købere faktisk fundet, og selvom de (deres advokat) trak processen en del ud, endte vi med en ret flot liggetid for et hus af den kaliber. Og så blev der kun slået 2,3% af prisen. Samtidig var Land & Bolig den klart billigste mægler, vi var i kontakt med, og vi kan kun konstatere, at vi har fået valuta for pengene. Jeg vil til enhver tid anbefale Land & Bolig, hvis man skal sælge hus på landet. Det har jeg faktisk allerede gjort! – Louise.

Grethe og Ole fra Nørre Alslev siger om Land & Bolig

Kære Land & Bolig

Vi er meget taknemmelige for at I kunne smide, hvad I havde i hænderne og hjælpe os på knapt en uge til at færdiggøre salget af vores landejendom. Vi var kommet i en situation, hvor vores almindelige ejendomsmægler ikke længere magtede at hjælpe os.

Det var tydeligt, at han ikke vidste, hvad han skulle gribe og gøre i, hvorefter han forsøgte at få mig til at “klare ærterne”. Men det syntes jeg ligesom ikke jeg var klædt på til. Allerede da jeg havde den første samtale med jer, var jeg klar over, at I vidste hvad I talte om, og at I vidste hvordan vi skulle få løst de mange udfordringer.

Det var en lettelse at I var der til at “holde mig i hånden”. Det var nødvendigt for at det hele kunne blive klaret. Tusind tak for hjælpen fra både køber og sælger.

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg varmt kan anbefale andre sælgere at benytte jer.
Mange lettede hilsener fra
Grethe og Ole

Fra sælgerne af Gevninge Overdrev i Lejre fik vi denne udtalelse

Vi skulle sælge vores forældres hus (landbrugsejendom) og ingen af os havde prøvet at sælge et hus, eller har nogen som helst erfaring med ejendomsmæglere. Så vi fik kontakt til tre forskellige ejendomsmæglere, to som var almen kendte i området og én (Land og Bolig) som så ud til at have fokus på handel med landejendomme og have kontakt med det rette klientel.

Efter møde med alle tre, stod det klart at Land og Bolig var engagerede og forstod værdien af vores forældres, i vores øjne unikke ejendom, hvilket gjorde valget let. Land og Bolig startede med at lave en flot foto og video præsentation (drone optagelser), som viste ejendommen og omliggende jorde, med øje for det som vi har holdt af mens vi voksede op der.

Hele vejen igennem forløbet har der været et fantastisk samarbejde med Land og Bolig, så alle brikker kunne falde på plads. Vi vidste ikke hvilke dokumenter der skulle bruges, men blev kyndigt vejledt til at finde de ting frem, som der skulle til for at sælge et landbrug.

Land og Bolig’s indsats med at fremvise ejendommen var fantastisk, der var ikke noget med at få fremvisningerne hurtigt overstået. Der blev insisteret på, at hvis man skal se en landejendom, så skal man hele vejen rundt for at se jordene, også selvom det regnede og ruskede.

Til slut kan vi bare sige, at Land og Bolig fandt den rette køber og ejendommen blev solgt til nogle mennesker, som vi er glade for skal føre stedet videre, hvor vi er vokset op og vores forældre har boet fra 1965-2020.
Det har været en god måde for os søskende at sige farvel til et sted, som vi har elsket og altid vil være en del af vores liv.

Tak til Anne og Ulrich for jeres forstående og rare måde at være på.

Vi mødte Arne og Vibekeea på Roskilde Dyrskue og her er deres historie. Landbrugsejendom solgt ved Kalundborg.

Vi var på Roskilde Dyrskue, og der så vi en lille orange campingvogn, hvor der stod Land og Bolig på. Vi var på det tidspunkt begyndt at overveje at skulle sælge vores landejendom og vi snakkede om, at det måske var dem, der skulle sælge for os og tog et visitkort. Der gik imidlertid endnu et år inden beslutningen blev taget for alvor og vi igen kom på dyrskuet. Denne gang kiggede vi bevidst efter den lille campingvogn og kom i snak med Anne, som heldigvis gerne ville komme en tur til Kalundborg. Da vi gik derfra, var det med følelsen af, at vi havde gjort det rigtige og at vi så frem til at Anne skulle komme. Anne er en skøn kvinde, som ved hvad hun snakker om og vi følte os i trygge hænder og fik udarbejdet en salgsaftale. Ved det næste besøg blev vi præsenteret for Ulrich som udstyret med kamera fik taget nogle dejlige billeder, ikke alene af vores dejlige hjem men også af lokalområdet. Begge gav sig god tid til informationen om, at det ikke kun var en bolig der skulle sælges, men også et lille samfund. Til besigtigelsen, hvor bygninger og stuehus blev gennemgået og giver forslag til, hvad der kunne fremme et salg og til den gode dialog, hvor vi lærte hinanden bedre at kende. Det bekræftede os i, at vi havde valgt den rigtige mægler.

Det var ikke lige umiddelbart nemt at sælge, men efter tid, kom der en køber, som desværre sprang fra. Nogle ville måske have valgt at finde en anden mægler, men Anne og Ulrich har meget stor respekt for de ønsker vi havde omkring salget, og derfor blev vi hos dem. Den gode følelse, dialogen, vedholdenhed en gav pote og pr 1. Oktober2018 solgte vi jord fra og PR 1 november 2019 solgte vi gården, lige præcist som vi ønskede. Nemlig til en der kunne se mulighederne på vores fantastiske sted.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Anne & Ulrich, for at give os tryghed, vise os respekt og tålmodighed, og for stor forståelse for hvad et salg betød for os. Og oveni gjorde det jo ikke noget, at de er utrolig nemme at snakke med og besidder en god portion humor.

Hilsen Vibekeea og Arne

Stig og Stina fra Melby i nordsjælland fortæller om Land & Bolig’s indsats

Som vi har talt om er vi meget tilfredse med den lidt uventede drejning som salgsprocessen tog her i starten af maj. 

Det er på alle måder den bedste køber for os: En pris over udbudspris, hurtig overtagelse, en køber som vil give noget mere tilbage til lokalsamfundet og tilmed gøre et hæderligt forsøg på at bevare en faldefærdig ejendom med en lang historie og som nu kan fortælles videre.

Vi synes, at salgsprocessen er gået godt især i “2. halvleg” og på trods af de bump vi har mødt på vejen. Det har været en svær ejendom at sælge. Der har været plads til forskellige meninger og på trods af dette har vi haft en konstruktiv dialog omkring salgsstrategien. Det skærpede fokus og den nye pris her i foråret tror vi har været afgørende for det hurtige salg. Vi har fået en god opdatering undervejs og vi har mærket en ihærdig og positiv tilgang til opgaven på trods af afstand og et frustrende marked med mange “potentielle” købere. Der er leveret et godt professionelt resultat og med en interessant køber, som Land & Bolig måske kunne drage fordel af.

Vi håber jeres erfaringer og anstrengelser gjort med denne ejendom vil gavne jeres forretning fremover.

En anden kunde valgte at lave et facebook opslag og siger

Tak til Land og Bolig, som har stået for salget af mit lille hus i Blæsinge.

Det er ambivalent, for jeg var SÅ glad for at bo der, men skæbnen ville at jeg blev endnu gladere for at bo hvor Lars er.

Nu blev huset solgt, til et par der kan glæde sig over de fantastiske sol op- og nedgange. Rådyr, harer og fasaner i leg på markerne, og skønne sommeraftener i haven.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Referencer

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Referencer

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering