Salgsvurdering og salgsklar bolig

Salgsvurdering + vurdering

Salgsvurdering din bolig

Økonomiske fordele

Mange af vores sælgere har fået økonomiske fordele ved at lade Land & Bolig sælge deres bolig/ejendom og det kan du også få. Udover et personligt, trygt og ordentligt salg og et konkurrencedygtigt salær, er der flere fordele ved at lade Land & Bolig foretage salget af din bolig – vi laver droneoptagelser til en værdi af kr. 4.500 – uden beregning, du får din ejendom præsenteret på messer – uden beregning, du får et køberbevis til køb af designer møbler med rabat. Land & Bolig hjælper med at optimere din ejendom og dermed optimere dit salgsprovenu.

OG du får en specialist til at arbejde for dig og det giver fordele.

En salgsvurdering giver dig:
Hvad er vigtigt?
Vurdering og gode råd

Vurdering - Forberedelse

Land & Bolig tilbyder optimering af ejendomme samt vurderinger af landbrugsejendomme, landvillaer, natur- heste- og jagtejendomme, skove, frijord og grusgrave. Det kan bl.a. være i forbindelse med generationsskifte, salg til nærtstående og kreditgivning.

Land & Bolig tilbyder også værdiansættelse i forhold til udviklingsmuligheder på ejendommen – ofte i forbindelse med et forestående salg. Det kan også være rådgivning om ny anvendelse i eksisterende bygninger, udvikling af jordarealer til andre formål end landbrug og optimering af muligheder og begrænsninger generelt.

Der kan være store økonomiske fordele i grundig forberedelse og Land & Bolig kan rådgive dig. Ring til Ulrich på 5115 0535 for mere info og priser på dette arbejde.  

Vil du høre mere?
Få en gratis salgsvurdering

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at få en gratis salgsvurdering, kan du benytte dig af muligheden for at få en gratis salgsvurdering ved at læse mere i linket nedenfor. Vi ser frem til din henvendelse. 

Skarp og attraktiv pris

Salgsklar bolig - SÅDAN!

For at få solgt din bolig er det vigtigste at fastsætte en skarp og attraktiv pris, så potentielle købere bliver interesserede og booker en fremvisning. I den forbindelse kan det være en god idé at lade andre kaste et kritisk blik på din bolig – det er ikke altid, at man selv kan se fordele og ulemper ved boligen, og derfor kan det være nyttigt at høre andres mening.

Gør haven klar – fej indkørslen, slå græsset og sæt lidt blomster i krukker eller bede, og fjern gamle grene og kvasbunker.

Er der alvorlige fejl ved din bolig, er det nu, du skal udbedre dem. Tal med Land & Bolig om, hvad der er alvorligt og hvad der kan vente. Nogle typer af boligrenovering kan betyde alverden for en køber, og det behøver ikke at være stort og dyrt – det har Land & Bolig styr på, for det er væsentligt anderledes end ved salg af villa i byen.

Det er en fordel at lade Land & Bolig stå for fremvisningen – vi er vant til at se og fortælle om fortrinnene ved en bolig, så kør gerne en lille tur, mens fremvisningen står på – så passer vi godt på din bolig og præsenterer den på bedste vis.

Gør også din omgangskreds opmærksom på, at din bolig er til salg. Måske er der nogen, der kender nogen, som vil synes, at dit hus er interessant, og de dukker måske først frem når du deler en annonce via Facebook.

Indretning
Du har besluttet dig for at sælge din bolig, og derfor er det en rigtig god idé at tænke over, hvad du skal have med til din nye bolig. Derfor – ryd op og ryd ud.

Land & Bolig hjælper dig gerne med at gøre din bolig hyggelig og indbydende. Vores professionelle indretningskonsulent ved, hvad der virker både ude og inde, og kan hjælpe dig med at gøre din bolig salgsklar. Tænk over, hvor dit yndlingssted i huset eller haven er, og over, hvad der gør lige netop din bolig til et herligt sted at være.

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Salgsvurdering

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Salgsvurdering