Møllebjergvej 29, 4174 Jystrup

Ejendommen som er en tidligere planteskole har en helt særlig beplantning, med store flotte træer, som man ikke normalt ser i landskabet. Her er en god beboelse med bryggers med adgang til pænt badeværelse, køkken, spisestue og stue og på 1 sal en stor repos og 2 værelser. I stueplan er der indrettet et stort soveværelse med separat badeværelse.

I forbindelse med beboelsen, er der en mellemgang med teknikrum, hvor der er indgang til et kæmpe stort væksthus på 130 kvm, som kan opvarmes. Her er skønt og eksotisk og mange anvendelsesmuligheder året rundt.

Når det bliver for varmt i væksthuset, kan du trække ud i den hyggelige gårdhave, som er fuldstændig ugenert.

Der er yderligere et stort drivhus, hvor du kan dyrke dine tomater, squash, salat – eller hvad du drømmer om at dyrke.

En rigtig god rundbuehal med plads til maskiner, værksted, opbevaring, eller …. og så en stor lade, som idag er opdelt med plads til maskiner i den ene ende, og løsdrift stald til køer i den anden ende, da sælger har haft opdræt af kødkvæg.

Stuehuset ligger ved vejen og med fin udsigt til egen jord, som er orienteret bagud op mod et lille skovstykke, en sø, og bare dejlig og imponerende landskab og natur.

Landbrugsjorden er god – JB6.

Ejendommen er beliggende i den nordlige del af Ringsted kommune. Området er præget af hyggelige og velholdte ejendomme, et godt naboskab og mange muligheder for at leve det gode liv på landet. Landskabet er smukt kuperet med søer, skove, enge, levende hegn overalt.

Du kan være orienteret mod Jystrup, hvor der er masser af aktiviteter året rundt. Her ligger daginstitutioner, Søholmskolen, idrætsforeningen som har både tennisbaner, en padelbane og indendørs aktiviteter i alle afskygninger og for alle aldre. I Jystrup ligger også Dagligbrugsen, som har et rigtig godt og bredt udbud af økologiske varer, blandt andet fra den nærliggende Østagergård, som dyrker forskellige kornsorter, blandt andet til salg i Brugsen.

Jystrup er landsbyen, som ligger op ad Skjoldenæsholmskovene, som er et stort og dejligt skovområde, hvor du kan gå en ny tur hver dag, eller cykle.

Mod syd og vest ligger området omkring Haraldsted og Haraldsted Sø, som også er et aktivt lokalområdet med et stærkt sammenhold, fællesskaber, idrætsforening, Allindelille Friskole og meget mere. Vi kan anbefale gåturen på Oplevelsesstien som bugter sig 25 km igennem kommunen, og midten er i Vrange Skov ned til Haraldsted sø.

Begge landsbyer er en del af landsbyklyngen Søskovlandet, som dækker Haraldsted/Allindemagle, Jystrup/Valsølille, Vigersted og Kværkeby/Fjællebro. Et samarbejde, hvor man arbejder sammen for blandt andet et godt sted at bo.

Trænger du til mere by, så er Ringsted en mulighed. Her er kan du gå i teatret, høre koncerter, komme til festival, gå i Moviehouse, i det store Ringsted Outlet, eller bare nyde en stille øl på en af restauranterne på torvet i Ringsted.

Roskilde er ikke langt væk og her har du lige så mange muligheder for at nyde udelivet og få fodret shoppingtrangen.

Som du måske fornemmer, så er det et super godt område du kommer til at bo i, og med den nye togforbindelse til København, det tager kun 25 minutter, så kan du sagtens bo langt ude på landet og alligevel have dit arbejde i København.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Landbrug, Til salg

Kontantpris: Kr. 4.850.000

Ejerudgift: Kr. 1.597 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Møllebjergvej 29, 4174 Jystrup

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Møllebjergvej 29, 4174 Jystrup

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering