Allindemagle Huse 7, 4100 Ringsted

På den lille grusvej Allindemagle Huse ligger den meget hyggelige og velholdte landvilla, som du nu har mulighed for at bo i.

Virkelig god stemning i den praktiske villa med god plads til familien. Det store køkken alrum er husets hjerte, og her er der adgang til et soveværelse, husets hyggelige stue og udgang til en stor, ugenert vestvendt terrasse med stor markise, og den dejlige have med drivhus og bålsted. Hele huset har fået afrenset facade og er blevet filset i 2022 og taget som er i eternit, er renoveret i 2019. Der er gulvvarme i hele huset, bortset fra stuen og 1. sal. Køkkenet er ca. 5 år gammelt, og varmepumpen luft/vand er installeret i 2009.

Godt bryggers/vaskerum, hvor der er indgang til køkkenet. Fuldstændig klassik og god planløsning, som gør det nemt at komme ind med indkøb, hund m.v.

I den tidligere stald er der indrettet et virkelig lækkert badeværelse med brus, 2 gode værelser og trappe til 1. sal, som et et stort rum, der nemt kan opdeles i 2. Her er også husets hovedindgang.

Varmeenhed står i et stort udhus, og her er yderligere et stort udhus med rigtig god plads.

Den skønne villa ligger i det område ved Kastrup-Myrdeskov, som kaldes Knorteland, her er et godt naboskab, fine og velholdte huse, og nem adgang til skolebussen, som kører for enden af vejen, og kører til områdets gode skole Allindelille Friskole.

Knorteland ligger som en del af Haraldsted Allindemagle Sogn, som har 2 kirker, Allindemagle Kirke og Haraldsted Kirke.

Det er et aktivt og rart lokalområde, med mange børnefamilier og hvor du har nem adgang til skøn natur og til de mange akttiviteter som foregår i lokalområdet.

Mange aktiviteter foregår omkring Allindelille Friskole, for her holder daginstitutioner og Allindelille Idrætsforening til. Her er et fælleskøkken, som alle området beboere kan benytte, og en skøn multibane, som også er til fri afbenyttelse. I idrætsforeningens regi kan du gå til kor, Turbofræs for de mindre elever, eller få en gang Mandagstærsk. Området er præget af den dejlige og flere steder særprægede natur, som du blandt andet finder i Allindelille Fredsskov, hvor en af de sjældne orkideer Flueblomsten kan opleves, blå anemoner eller den sjældne Grøn Pragtorbist, som Zoologisk Have har udsat i området.

I Allindelille Fredsskov er der udsat blandt andet geder, som er med til at sikre, at biodiversiteten i skoven udvikles og fastholdes.

Kirken i Haraldsted danner også rammen om mange aktiviteter udover de kirkelige, her afholdes koncerter, foredrag. 1. og 3. torsdag er der Nørkleaften i konfirmandstuen i præstegården i Haraldsted. Her mødes man til et par timers hygge hvor strik, hækling, syning eller hvad du hygger dig med, er i fokus. Grundlovsdag med teater, hygge og tale i præstegårdshaven hører også til en af de mange traditioner i området.

Forsamlingshuset danner rammen om mange fester, ålegilde, koncerter, banko og så er det årlige julemarked.

I området finder du også Vrange Skov , Haraldsted Skov og Vesterskov, som bl.a. byder på en sej mountainbikebane med masser af udfordringer samt shelters og bålpladser. Den fantastiske Ringsted Oplevelsessti er blot 2 km fra ejendommen, og strækker sig over 25 km igennem Ringsted Kommune. Smuk og betagende gå- eller cykeltur med masser af natur og kulturhistorie, blandt andet langs Haraldstes Sø, gennem skove og slugter, dæmning og flotte enge.

Kajak- & roklub og fiske- og vinterbade klubben ligger for enden af søen, så der er god mulighed for at få en skøn aften- eller morgentur ved søen, hvor du kan nyde det rige fugleliv. Sidste skud på stammen er en udendørs motionsbane og fuglekikketårn. Det hele kaldes lokalt for Søsportshjørnet.

Skee Ismejeri, som producerer økologisk lækker is, ligger i Skee, så du kan altid hente friske forsyninger på alle tider af døgnet. Skee er byen hvor også spejderne holder til.

Ringsted er den nærmeste større by. Her er Ringsted Outlet, med de mange gode tilbud, bymidten med mange specialbutikker og Ringsted Kongrescenter, hvor der afholdes mange koncerter og teaterforestillinger året rundt. Ringsted Festival foregår i anlægget i august måned og her kan du møde alle de store musikere, som turnerer landet rundt.

Du kan sikkert fornemme, at det er et super godt område du kommer til at bo i, når du bosætter dig på Allindemagle Huse 7, og kan danne rammerne for et godt liv på landet for dig og din familie.

Jeg tænker at du blev nysgerrig på denne herlige ejendom, og har lyst til at se ejendommen.

Ring til Land & Bolig på 2122 1082 og bestil en fremvisning.

Land & Bolig formidler salg af alle typer ejendomme på landet på Sjælland og Lolland/Falster/Møn, og vi sætter en ære i god service og stor faglighed for vores købere og sælgere.
Har du – eller kender du måske én som skal sælge ejendom på landet, vil vi sørge for kompetent og ordentlig betjening.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Til salg, Villa på landet

Kontantpris: Kr. 2.400.000

Ejerudgift: Kr. 2.043 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Allindemagle Huse 7, 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Allindemagle Huse 7, 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering