Balstrupvej 98, 4100 Ringsted

Udviklingsareal ca. 12.500 m2 til boliger – MEGET bynær beliggenhed og alligevel på landet

Lige udenfor Ringsted på det syd-vestlige hjørne af Balstrupvej og Øster Ringvej ligger matrikel 4a, som har adressen Balstrupvej 98. En yderst attraktiv placering meget tæt på byens mange tilbud, og ca. 3 minutter til vest-motorvejen.

Matriklen fremstår i ét stykke bestående af 12.456 kvm. Arealet har været dyrket landbrugsmæssigt. 

Der gøres særlig opmærksom på, at grundskyld er opgjort på baggrund af en iflg. sælger og mægler urealistik høj grundvurdering og dermed en urealistisk høj grundskyld. Sælger har påklaget vurderingen.

Arealet og matriklen er via rammelokalplan overført til Byzone og er i Kommuneplanen udlagt til boligformål – tæt lav bebyggelse, og med bedste skøn regnes med 35% bebyggelse. Der skal tages højde for støjgener fra omfartsvejen. 

De overordnede rammer for bebyggelsens ydre fremtræden findes i Kommuneplanen, og nyt byggeri vil iflg. Ringsted Kommune kræve ny lokalplan.

Der findes et træ-skur som ikke er registreret på BBR og en bunke murbrokker, og begge dele forbliver på ejendommen efter ejerskifte og er købers ansvar. Endvidere er der noget krat og buske samt højere træer som i fremtiden kan være med til at give et mere grønt indtryk. 

Matrikelen er beliggende i landsbyen Balstrup og nærmeste naboer er villaer og omfartsvejen Øster Ringvej.

Ringsted har stor mangel på senior bo-fællesskaber, og der er generelt stor efterspørgsel efter boliger i Ringsted. 

Ringsted er en by med rigtig god vækst og udvikling, og under finanskrisen eneste kommune i Region Sjælland som formåede at holde status quo eller lille vækste i disse år. Der forventes i de kommende år yderligere vækst, og senest er Ringsted Business Park indviet i 2022 med bygegrunde på et areal på 140 hektar og større erhvervsvirksomheder har allerede købt sig ind her og opføret firmadomiciler – der er kun ganske få ubebyggede grunde tilbage. Således er arbejdsudbuddet i Rinsted  fint varierende. Dog har Danish Crown i april 2024 meddelt at slagteriet i byen stopper i sin nuværende form til september 2024, og 1.200 personer vil miste deres job. 

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Erhverv, Storparcel, Til salg

Kontantpris: Kr. 1.950.000

  • Ejendomsnr. 201874
  • Ejendomstype Storparcel - byggegrund
  • Etageareal
  • Grund 12.456 m2
  • Energiklasse
  • Afkast
  • Årlig lejeindtægt
  • Årlig driftsudgift 81.328
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Balstrupvej 98, 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Balstrupvej 98, 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering