Banevej 10, 4296 Nyrup

2 bolig lejemål i tidligere stationsbygning – fuldt udlejet – Nyrup på midtsjælland

Bygningen er opført år 1900 som ventesal og billetkontorer på Nyrup Station og er i dag i rigtig god stand, og blev i 2017 præmieret for veludført renovering af Sorø Kommune. Der er bl.a. benyttet de korrekte Knabstrup Tegl og facaderne står i flot pudset overflade.

Ejendommen rummer 2 bygninger, stationsbygningen med 2 boliger (stueplan og 1. sal) samt anneks. I stueplan er ét lejemål iflg. lejekontrakt på 90 m2 og på 1. sal lejemål på 71 m2 + anneks. 

Lejemål i stueplan er indrettet med 2 værelser, stue, køkken/alrum, toilet/brus samt entré – og der er særdeles fin loftshøjde og med synlige flotte træbjælker. 

Lejemål på 1. sal har repo med indgang til brus/toilet, køkken/alrum + stue/værelse og et soveværelse og 1. sal er med delvis skråvægge. 

Anneks består af ét stort rum samt en hems og varmeinstallation er en brændeoven og elpanel, og det bemærkes, at anneks ikke er garage som oplyst i BBR og er ca. 37 m2 og ikke 50 m2. Der er ingen vvs installationer i anneks. 

Til lejemål på 1. sal hører også den hyggelige går med flot brostensbelægning, og lejer i stueplan passer have og areal langs huset i samråd med udlejer. 

Grunden som er aflang med spredt bevoksning af træer og buske, og i alt 2.568 m2 stor, har mulighed for udvikling af f.eks. seniorboliger eller andre boligformål. Særlig seniorboliger er der stor mangel på i området, og det anslås at der kan opføres 6-8 boliger. Området er af Miljøstyrelsens støj danmarkskort ikke kategoriseret som støjfourenet. Der skal forventes krav om lokalplan ved udvikling af grunden, og der henvises til Sorø Kommune for yderligere information. 

Nyrup landsby var tidligere under Stenlille Kommune og blev i 2007 sammenlagt med Sorø Kommune, og der er lokalplan for området. Nyrup er en byzone landsby, men ejendommen er beliggende i landzone. Nærmeste indkøb er i St. Merløse eller Stenlille (4-7 minutter i bil), hvor der begge steder også er skoler, og der er ca. 14 minutter i bil til Vestmotorvejen i Sorø. 

I dagtimer er der 1/2-time drift på strækningen som kaldes Tølløsebanen mellem Slagelse og Tølløse, og banen drives af Lokaltog. 

Der er i nærområdet rig mulighed for naturoplevelser, gå-tur omkring Gyrstinge Sø ca. 7,5 km, den kuperede skov Nordskov, Store Bøgeskov, Allindemagleskov med videre.

Ejendommen kan handles enkeltvis eller i samlet pulje med 6 øvrige ejendomme som er følgende adresser:

Valsømaglevej 71 – 4100 Ringsted, Kollektiv og fuldt udlejet

Korsørvej 19 – 4250 Fuglebjerg, villa med ét lejemål og udlejet 

Vandværksvej 21 – 7000 Fredericia, nedlagt vandværk uden lejer

Bulbjergvej 25 – 7741 Frøstrup, feriekoloni i nordvest jylland m/lille bolig – ledigt

Skjoldenæsvej 1 – 4100 Ringsted, tidligere mejeri nu kontorhotel

Skamstrupvej 35 – 4440 Mørkøv, tidligere brødfabrik m/bolig og fuldt udlejet

Ring til Ulrich på 5115 0535 for yderligere information samt booking af fremvisning.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Boligejendom, Erhverv, Til salg

Kontantpris: 1.075.000

  • Ejendomsnr. 201837-4
  • Ejendomstype Investeringsejendom - 2 boliglejemål
  • Etageareal 163+35
  • Grund 2.568
  • Energiklasse E
  • Afkast 10%
  • Årlig lejeindtægt 144.000
  • Årlig driftsudgift 35.696
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Banevej 10, 4296 Nyrup

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Banevej 10, 4296 Nyrup

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering