Bøgelundevej 156, 4230 Skælskør

Charmerende og autentisk er nøgleordene for denne helt særlige ejendom i Bøgelunde, som er fremtidssikret i forhold til energi, med solceller

Her er hyggen og idyllen i højsædet med den pigstensbelagte gårdsplads, et fint orangeri, gode udlænger, og en bygning der kan indrettes til anneks samt en virkelig dejlig bolig med virkelig god stemning.

Boligen har et lille badeværelse, fint køkken i åben forbindelse med spisestue og stue, hvor der er en ældre brændeovn, og på 1. salen er der en stor repos og 2 store værelser. Bygningen som eventuelt kan indrettes til anneks indeholder idag et højloftet rum, der fungerer som atelier, der har en stor hems. Der er et vaskehus, og et ekstra rum.

Til ejendommen hører en meget dejlig have, som er inddelt i flere afdelinger, og som har et meget stort areal på over 7.000 kvm, så der er faktisk mulighed for et lille dyrehold, da ejendommen ligger i landzone. Der er også en lille sø i haven.

Her er mange muligheder for at leve det gode liv på landet i en hyggelig landsby tæt på skov, strand og skole.

Solcelleanlæg er installeret i 2012, og opvarmning er med brændeovn og elvarme.

Klik på de orange links og lær dit nye nærområde bedre at kende.

Her kommer du til at bo i et rart landsbysamfund, med godt naboskab og et aktivt lokalsamfund.
Lige udenfor døren kører bussen mellem Skælskør og Næstved, og kun ca. 1.100 meter til Kirkeskovskolen med klasser fra 0.-6. Overbygning foregår som udgangspunkt i Skælskør, og der findes rigtig mange ungdomsuddannelser i Næstved og Slagelse.

Bøgelunde ligger på en sidevej til landevejen imellem Skælskør og Næstved, dog tættest på Skælskør, som ligger ca. 8-10 min. fra ejendommen. En af Danmarks bedste badestrande Kobæk Strand ligger lige uden for Skælskør, og ellers er Bisserup, med god bademulighed godt 7 min væk. Trænger du til lidt mere byliv er Slagelse en mulighed – blot 20 min fra ejendommen og Næstved 25 min. fra ejendommen. Begge er byer med mange muligheder for kulturoplevelser, koncerter, charmerende forretninger og alt det andet vi elsker at bruge fritiden på.

Omkring ejendommen er der mange spændende udflugtsmuligheder,

Skælskør ligger smukt imellem noret og fjorden. Her er virkelig fint med smukke gamle huse, en dejlig havn med gode restauranter, fin bymidte med et godt handelsliv, og så er der mange kunshåndværkere, som holder til i byen.

Bisserup er en hyggelig gammel fiskerby, med bl.a. et par gode restauranter, indkøb, super hyggelig havn og dejlig badestrand. Havnen og de små gader i Skælskør – Solskinsbyen som den kalder sig – oser af god stemning. Her er en lækker fiskebutik på havnen, flere restauranter, og du kan nyde livet her med de mange lystsejlere, som hvert år besøger den hyggelige by. Her er et fantastisk miljø og sammenhold for byens kunsthåndværkere, som hvert år er med i arrangement Kunst i Pinsen, hvor du kan besøge værksteder, udstillinger og blive inspireret og finde fine ting til din bolig. Karrebæksminde er en rigtig sommerby med masser af aktiviteter på havnefronten, restauranter, food-trucks, god slagter, en berømt bager – der er bare skønt og noget for alle aldre.

Tæt på ejendommen ligger slottet og godset Holsteinsborg, som absolut er et besøg værd – ikke mindst den imponerende park og naturen omkring. Her finder du også den spektakulære natur ved Glænø, som har et fantastisk dyreliv på både fjorden og på øen.

Tæt på Skælskør har du Borreby Gods som hvert år arrangerer bl.a. teater, koncerter, høstfest og rundvisninger – måske én af danmarks smukkeste herreborge med voldgrave og alt fra middelalderen. Området langs kysten er et eldorado for vandrefolket, eller for dig som bare vil gå en fin tur en eftermiddag. Er også én af Sjællands største korridorer for trækfugle.
Skal du bruge overnatningsmuligheder til gæster er der flere airbnb’s i nærheden.

Jeg tænker, at du blev lydt nysgerrig på denne herlige ejendom.

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 og bestil en fremvisning.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Til salg

Kontantpris: 1.495.000

Ejerudgift: 2.705 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Bøgelundevej 156, 4230 Skælskør

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Bøgelundevej 156, 4230 Skælskør

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering