Bulbjergvej 25, 7741 Frøstrup

Feriecenter – lejrskole og bolig – Herlig placering tæt på Vesterhavet og i lækker natur ved Bulbjerg, Thorup og Lild plantager.

Tæt på Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg Knude (udover Bornholm) ligger Bulbjerghus som er en velfungerende lejrskole i god stand placeret i typisk nordvestjysk landskab med lyngbakker, klitplantager og vesterhavet som den helt store nabo. 

Bulbjerghus kan bruges til mange typer arrangementer fra traditionel lejrskole til private familiesammenkomster, firmaevents, foreningsarrangementer, kursusaktivitet, yoga-retreate og meget meget andet. Der er ca. 50 sovepladser samt 4 tilstødende hytter gemt på grunden med yderligere 15-20 sengepladser. 

Der er gode fællesfaciliteter med spisesal til 60 personer med tilhørende køkkenfaciliteter, 7 toiletter og 4 brusebade og ét stort grupperum/fællesrum på 1. sal med balkon og god stemning. På alle værelser finds håndvask.

Til ejendommen hører også en mindre bolig på 50 m2 som kan give ejer eller forpagter mulighed for privatliv, eller det kan evt. være overnatningssted for gruppe med særlige sociale eller psykiske udfordringer. Bolig er undtaget for energimærkning da den er fritliggende og under 60 m2.

Endvidere findes der et udemærket udhus på 52 m2.

Ejendommen sælges med alt inventar, herunder køkkenudstyr, møbler mv. og er således “køreklar” for nye ejer og til den kommende sæson. 

Udendørs er der mulighed for lej og boldspil på fodboldbane og den store overdækkede terrasse forøger de udendørs aktivitetsmuligheder – her er flere borde-bænk sæt, bålplads og området lige omkring bygningen er omkrandset af en støttemur som yder læ og giver god stemning på terrassen. 

Den øvrige grund hvor de 4 hytter ligger er en fantastisk legeplads for børn med bl.a. en tæt bevokset bakke og her er flere dyrestier som går gennem grunden. Der er ca. 25 p-pladser, samt mulighed for at bus kan køre ind på grunden og vende.

For ny ejer kan skabes forøget indtægter med aktiv markedsføring og muligheder via AirB+B, arrangementer for cykel- og vandreturister, og ikke mindst for alle dem som er fugleinteresserede. Sælger har gennem årene kun markedsført via hyttefortegnelsen.dk hvorfor lejeindtægten er forsigtigt estimeret.

Tekst med orange skrift er aktive links for mere information.

Fra lejrskolen er der 3,5 km til Bulbjerg Knude og fuglefjeld. Knuden er en klippe af kalksten som rejser sig 47 meter over havet og her er den mest betagende udsigt over havet i Jammerbugten – i klart vejr kan man se til Hanstholm. På Bulbjerg yngler bl.a. riden, nordatlantisk mågefugl og den sjældne mallemuk samt andre mere almindelige arter. 

Sidste nye fra området er, at Bulbjerg og nærområdet er certificeret som Dark Sky Park (som nr. 2 i Danmark) – udvikling kommer også til Nordvestjylland!

Området har rigtig mange gode oplevelser at tilbyde bl.a.  vandre- og cykel- og rideture i Lild Klitplantage, Vester Torup Klitplantage og rundt om Lund Fjord – også her er der et fantastisk fugleliv. Der er 13 km til Thorup Strand med landingsplads for fiskerbåde – der er også landingsplads ved Lild Strand og begge steder er gode udflugtsmål uanset årstiden. Nærmeste større by er 17 km til Fjerrislev og Hanstholm ca. 30 km. Til Klitmøller med Cold Hawaii er der 44 km for ikke at glemme Thy Nationlapark.

I nærmiljøet findes rig kulturarv fra 2. verdenskrig, og ved Bulbjerg ligger en tidligere observationsbunker som nu er et mindre museum om geologi, besættelsestiden, fuglefjeldet og kulturhistorie. Andre steder ligger der spredt rundt kirgsminder med maskingeværstillinger, betonveje, tankgraven med mere.

Mellem klitplantagerne ligger der fredede klitheder, og de er udpeget som internationale naturbeskyttelsesområder som en meget sjælden naturtype med helt særlig flora og fauna. Troldsting er den højderyg som strækker sig fra Bulbjerg mod nord-øst og ligger som en stor strandet “hval” i det øvrige klitlandskab – meget interessant.

Hele det natur tilbud som findes her tiltrækker årligt rigtig rigtig mange turister, og flere benytter Bulbjerghus som feristed for familiesammenkomster mv. Bulbjerg er beliggende i Thisted Kommune.

Der er udendørs overnatningsmuligheder i shelters ved Thorup Klitplantage (2 stk. med vand og skovlokum) samt ved Troldsting – sidste er en bunker som er indrettet med opholdsrum og brændeovn, og det er bare en rigtig sjov oplevelse. 

Ejendommen kan handles enkelt eller i samlet pulje med 6 øvrige ejendomme som er følgende adresser:

Valsømaglevej 71 – 4100 Ringsted, Kollektiv og fuldt udlejet

Banevej 10 – 4296 Nyrup, tidligere stationsbygning nu villa med 2 lejligheder fuldt udlejet 

Vandværksvej 21 – 7000 Fredericia, nedlagt vandværk uden lejer

Korsørvej 10 – 42950 Fuglebjerg, villa med én bolig og udlejet

Skjoldenæsvej 1 – 4100 Ringsted, tidligere mejeri nu kontorhotel

Skamstrupvej 35 – 4440 Mørkøv, tidligere brødfabrik m/bolig og fuldt udlejet

Ring til Ulrich på 5115 0535 for yderligere information samt booking af fremvisning.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Erhverv, Feriecenter/lejrskole, Til salg

Kontantpris: Kr. 1.150.000

  • Ejendomsnr. 101837-1
  • Ejendomstype Feriecenter - Camping
  • Etageareal feriecenter 602 m2 + 50 m2 bolig
  • Grund 5.882
  • Energiklasse C
  • Afkast 6,39
  • Årlig lejeindtægt 150.000 (estimeret)
  • Årlig driftsudgift 50.763
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Bulbjergvej 25, 7741 Frøstrup

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Bulbjergvej 25, 7741 Frøstrup

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering