Kildeagervej 3, 4690 Haslev

Charmerende og skøn landejendom med plads til heste – 1 time fra KBH og med jordvarmeanlæg

Ejendommen ligger fredeligt på den lille vej Kildeagervej med den smukkeste udsigt til alle sider. Her er fredeligt og dejligt, og et godt naboskab fuldender den gode oplevelse.

Charmerende og smuk bindingsværksejendom på 185 kvm i ét plan, som er totalrenoveret i 2007 med mange fine detaljer og et godt materialevalg. Her er også et fint isoleret havehus, som kan danne rammen om dejlige sommeraftener, en hyggelig hobby eller bare et fredeligt sted i haven med plads til ro og fordybelse.

Ejendommen indeholder 3 værelser, 2 stuer, stort køkken, værksted, bryggers, vinkælder (der er installeret en grundvandspumpe), stort badeværelse med brus og jacuzzi og et ekstra gæstetoilet. Ejendommen opvarmes fra jordvarmeanlæg og der er gulvvarme overalt.

Udlængerne indeholder 3 gode bokse, strigleplads, isoleret sadelrum og plads til foder, maskiner og redskaber samt en løsdrift. På folden er der et læskur til dine heste/får eller hvad du nu drømmer om af dyrehold.

Ridebanen, som har målene 20×40 m, er anlagt med muslingeskaller som top-lag, og det giver en dejlig fjedrende bund, som tillige afvander hurtigt.

Ejendommens jorde ligger omkring ejendommen med 1,5 ha til folde, have og ridebane, og så er der et rigtig dejligt jordstykke på 1,3 ha som ligger i forbindelse med en mose på Broksøvej. Smukt og anerledes natur med mulighed for, at du, som ejer, kan sætte dig på området og måske skyde en buk. Sælger oplyser, at man slår sig sammen om at drive jagten på matriklerne ved mosen.

Der er ikke installeret fibernet, men her er god mobil dækning.

Den herlige ejendom rummer mange muligheder for dig der elsker livet på landet, eller bare muligheden for at kunne trække sig tilbage fra det pulserende liv i byen.

Ejendommen ligger 10 minutter fra Sydmotorvejen, og dermed også 10 minutter fra Haslev, som er en dejlig og levende by med skoler, gymnasium, idrætsfaciliteter, bio og et godt forretningsliv. Der er station i Haslev hvor Lille Syd Banen bringer dig til København via Køge.

Der er en rigtig god landbørnehave i Svalebæk, en god friskole i Tybjerg, hvis du ikke benytter alle de gode tilbud i Haslev.

Det er et dejligt område du bosætter dig i, når du vælger at bo på Kildeagervej. Her er flot natur, masser af historie og kultur.

Holmegård mose er en helt særlig højmose. Skovene omkring Broksø er smukke, Gisselfeld Kloster med de mange aktiviteter og det smukke orangeri ParadehusetBregentved som hvert år afholder Børn og dyr på Bregentved, et dyrskue for børn og deres dyr.

På Camp Adventure kan du prøve kræfter med trætopbaner, svævebaner, klatring, og et besøg i Skovtårnet kan absolut anbefales.

Her er de bedste muligheder for at skabe gode rammer for dig og din familie – og måske dine dyr.

Jeg tænker du blev nysgerrig på denne særlige ejendom!

Ring på 2122 1082 og bestil en fremvisning eller hør mere om ejendomme

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed. 

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Kildeagervej 3, 4690 Haslev

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Kildeagervej 3, 4690 Haslev

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering