Ejendomsmægler

Ejendomsmægler Ringsted

Land & Bolig

Ejendomsmægler med speciale i landejendomme - Ringsted

Land & Bolig Ejendomsmæglerfirma, formidler boliger på landet. Vores grundlæggende holdning er, at livet på landet bare ER bedst. Vi bor på landet, og har naturligvis også vores kontor på landet – der, hvor vores kunder er. Livet på landet er drivkraften i Land & og Bolig – vi elsker landlivet, og vil gerne have endnu flere naboer og endnu mere aktivitet i landområderne.

Vi ved, at der er utroligt mange dejlige boliger og landejendomme uden for de større byer på Midt- og Vestsjælland, så som Næstved, Sorø og Ringsted, som en ny ejer kan fylde ud med liv og sjæl.

Det gør vi noget ved. Vi siger nej tak til ”Udkants Danmark” og tomme boliger, og ja tak til liv i boligerne og livet på landet.

Det gør vi
Land & Bolig sælger boliger gennem et godt og aktivt netværk, og gennem alternativ markedsføring, blandt andet i form af vores mobile kontor.

Hvis du ønsker at sælge, er vi interesserede i at hjælpe dig i gang med salget. Vi giver dig en grundig og ærlig vurdering af din bolig, så vi kan fastsætte en skarp og reel salgspris. Det betyder et hurtigere salg og en kortere liggetid.

Vi tilbyder gennemtænkte forslag til indretning og forbedringer, som kan medvirke til, at din bolig fremstår salgsklar. Vi ser på din boligindretning, og på, hvordan boligen, set i forhold til køberen, kan indrettes fremadrettet. Du får altid vores ærlige bud på, hvordan du kan gøre din bolig klar til salg.

Det gør du
Din medvirken i hele salgsprocessen er vigtig. Du kender din bolig bedre end vi gør, derfor kan du bidrage med at gøre os opmærksom på, hvad der er unikt for din bolig.

Dialog sikrer Land & Bolig og dig, at vi får afstemt forventninger. Et godt samarbejde er vigtigt for salget af din bolig.

Ring til Land & Bolig på 2122 1082

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Din ejendomsmægler for landejendomme Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Din ejendomsmægler for landejendomme Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering