Fårdrupvej 6, 4200 Slagelse

Stor dejlig ejendom tæt på Slagelse med mulighed for erhverv, dyrehold, flere boliger

“Anneksgaard” er en tidligere stor gård, hvor jorden over tid er bortstykket. Her er et stort dejligt og højloftet stuehus som er opdateret i perioden 2015 til nu med ny varmeløsning luft/vand 2023, pilleovn, pillefyr, luft/luft varmepumper og solceller med batteri er etableret i denne periode. Energimærke 1010.

Vinduer, døre og tag skiftet i samme periode. Her er mulighed for at lave flere boenheder på ejendommen, så her kan der bo flere familier.

Beboelsen er idag i 1 plan, super ideel planløsning med stort køkken/alrum med viktualierum, moderne bryggers med vaskemaskine. Stor stue, badeværelse i ældre stil med mulighed for udvidelse til 2 badeværelser, eller blot 1 stort. 3 meget store værelser det ene med adgang til walk-inn værelse. Her er rigtig god plads overalt og 1. salen kan udnyttes til en lejlighed, flere værelser, eller hvad du drømmer om.

De 3 længer, som omkranser den store gårdsplads er i ok stand, og har flere forskellige anvendelsesmuligheder. Nogle steder trænger murværk til reparation og det vil være fint at etablere tagrender. Den ene længe er højloftet og vil være fin til værksted. Her er flere garager, et opvarmet rum, som idag er træningslokale, som vil være anvendeligt til værksted. Den ene længe har et stort opvarmet rum som har været anvendt til fotostudie, her er også flere opvarmede disponible rum. En del af stalden som støder op til det opvarmede areal kan inddrages til køkken og badevæelser, og så har du en stor ekstra bolig i denne bygning. Taget på den længe, hvor solceller er placeret er skiftet. En gammel svinestald, som ikke er særlig anvendelig, og en stor stålhal fuldender bygningssættet. Stålladen kan nemt udlejes.

Her er tale om en virkelig dejlig ejendom med en stor højloftet beboelse, og virkelig gode udlænger med mange muligheder. Her plads til flere beboelser, erhverv – her kan dine drømme blive til virkelighed, og alle legeredskaber på legepladsen, bortset fra trampolinen kan følge med.

Tryk på de orange links og lær dit nye nærområde bedre at kende.

Ejendommen ligger i den lille landsby Fårdrup, som er 10 minutter fra motorvejen, hvor du kan komme til København på 1 time og Odense på 50 minutter.

Fårdrup er et aktivt lokalområde, hvor der er flere årlige arrangementer udover de kirkelige, her er både kor, babysamlesang, jagtgudstjeneste med fællesspisning. Det er et område hvor man kender hinanden og passer på hinanden. Fårdrup hører under Slagelse Provsti og du kan læse mere om kirkerne i Fårdrup, Høve, Flakkebjerg og Skørpinge på Høve Sogn.

Dine børn kan gå i Flakkebjerg Friskole, som ligger i nabobyen, eller en af de mange kommunale skoler, som Slagelse Kommune har. Der er også en efterskole i Flakkebjerg, og en idrætshøjskole i Gerlev, som også har en legepark, der et åben for offentligheden.

Omkring ejendommen er der mange spændende udflugtsmuligheder, og du har blot 10 minutter til en af Sjællands bedste strande, Kobæk Strand.

Bisserup ligger blot 15 minutter væk, og er en fin gammel fiskerby, med bl.a. et par gode restauranter, indkøb, super hyggelig havn og dejlig badestrand.

Havnen og de små gader i Skælskør – Solskinsbyen som den kalder sig – oser af god stemning. Her er en lækker fiskebutikhavnen, flere restauranter, og du kan nyde livet her med de mange lystsejlere, som hvert år besøger den hyggelige by. Her er et fantastisk miljø og sammenhold for byens kunsthåndværkere, som hvert år er med i arrangement Kunst i Pinsen, hvor du kan besøge værksteder, udstillinger og blive inspireret og finde fine ting til din bolig. Skælskør er en aktiv by med mange aktiviteter året rundt. Her er græskarfestival, julemanden kommer sejlende når juletræet tændes, julemarked i det røde pakhus og keramikfestival er nogle af de mange årlige aktiviteter. 

I lokalsamfundet ligger slottet og godset Holsteinborg, som absolut er et besøg værd – ikke mindst den imponerende park og naturen omkring. Her finder du også den spektakulære natur ved Glænø, som har et fantastisk dyreliv på både fjorden og på øen.

Tæt på Skælskør har du Borreby Gods som hvert år arrangerer bl.a. teater, koncerter, høstfest og rundvisninger – måske én af danmarks smukkeste herreborge med voldgrave og alt fra middelalderen. Området langs kysten er et eldorado for vandrefolket, eller for dig som bare vil gå en fin tur en eftermiddag. Er også én af Sjællands største korridorer for trækfugle.

Er du til en lidt større by, så er Slagelse blot 10 minutter væk, hvor der er garderhusarkaserne, et aktivt handels- og kulturliv med både teater, biograf, musikhus, og flere indkøbsentre, udover den hyggelige bymidte med torve, hvor der afholdes markedsdage.

Det er et spændende område med mange muligheder, på en ejendom med virkelig gode rammer, hvor du kan få det bedste liv og nyde livet på landet for dig og din familie.

Jeg tænker at du blev interesseret i den herlige ejendom, og får lyst til at flytte ind med det samme.

Ring på 2122 1082 og bestil en fremvisning.

Land & Bolig formidler salg af alle typer ejendomme på landet på Sjælland og Lolland/Falster/Møn, og vi sætter en ære i god service og stor faglighed for vores købere og sælgere.
Har du – eller kender du måske én som skal sælge ejendom på landet, vil vi sørge kompetent og ordentlig betjening.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Landejendom, Til salg

Kontantpris: Kr. 2.995.000

Ejerudgift: Kr. 2.646 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Fårdrupvej 6, 4200 Slagelse

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Fårdrupvej 6, 4200 Slagelse

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering