Gyrstinge Skovhuse 15, Gyrstinge, 4100 Ringsted

Virkelig skøn beliggenhed, og for enden af den lille markvej, ligger den lille fine gård

Her er en hyggelig vestvendt gårdsplads, som omkrandses af det velholdte stuehus, en stald og en garage/udhusbygning.

Ejendommen er lavloftet, men har gode og sunde rammer, her kan du skabe den bedste hverdag for dig og din familie, eller dig der bare ønsker fred og ro og super beliggenhed.

Det vil være optimalt at grave ud og etablere gulvvarme i ejendommen, måske loft til kip og inddrage stalden, så får du en dejlig vinkelejendom med bedste beliggenhed.

I dag rummer ejendommen et hyggeligt køkken, som er renoveret omkring 2011, en vinkelstue, et ældre men pænt badeværelse med brus, 4 værelser, heraf 3 i stueetagen, så her er fin plads.

Ejendommen er tilsluttet offentlig kloak, og der indlagt vandværksvand i 2023. Der er ikke installeret Fibernet på ejendommen, men Fibia forventer at det kan etableres i løbet af 2024. Der er dog 5G dækning på ejendommen.

Ejendommen opvarmes med e-lvarme og med en brændeovn, som dog skal udskiftes.

Ejendommens jord har været bortforpagtet i mange år, og tidligere forpagter er interesseret i at fortsætte forpagtningen, med mindre du ønsker at anvende jorden til folde, græs, agility eller hvad du drømmer om.

Tryk på de orange links og lær dit nye nærområde at kende.

Overfor Gyrstinge Skovhuse kan du fortsætte ad den lille vej Vrangehuse, og så ender du i Store Bøgeskov, så der er rig mulighed for at komme ud i naturen både til bens, på cykel og til hest. Fra ejendommen har du en smuk udsigt til Lille Bøgeskov, hvor du har adgang til fra Gyrstinge Skovhuse ved Skovkroen eller fra Gyrstingevej.

Ejendommen er beliggende i Ringsted Kommune og hjemmehørende i Gyrstinge sogn med ca. 830 indbygger og hørende til pastoratet Bringstrup, Sigersted og Gyrstinge.

Ejendommen ligger tættest på landsbyen Gyrstinge. 10-15 minutter fra både Ringsted og Sorø, og således også 10 minutter til vest-motorvejen. I Gyrstinge er der kommuneskole, multihal (og Landsbyvandrehjem i samme bygning), og et godt og aktivt lokalmiljø samt sportsforening med mange idrætstilbud og moderne træningsfaciliteter. Flere af disse aktiviteter foregår i bygningen kaldet Landsbyhuset som blev indviet år 2010, og ligger som nabo til skolen og der er ca. 2,5 km fra ejendommen.

I området er mange dejlige steder at besøge. Sorø er en hyggelig provinsby hvor Sorø Akademi med de smukke bygninger ligger centralt i byen. Byen ligger smukt imellem sø og skov. Her kan du komme i Victoria teatret, som er byens bio, Kulturcafé Ludvig, som afholder mange koncerter og arrangementer i løbet af året. Her er gode skoler og gymnasium.

I Ringsted er der ligeledes flere skoler, gymnasium og en stor erhvervsskole. Hyggeligt miljø i bymidten med mange gode restauranter, specialbutikker og god stemning. Ringsted Outlet er der hvor du kan få et godt tilbud, Ringstedet er et butikscenter med flere special- og kædebutikker. Her ligger også en stor Føtex og Moviehouse biografen med de komfortable stole. Store kæder som Elgigaten, Power, Imerco holder også til ved Ringstedet.

Ringsted er omgivet af smuk natur, ligesom du er på Gyrstinge Skovhuse, og her skal specielt fremhæves den fantastiske Oplevelsessti, som snor sig 25 km igennem Ringsted fra syd til nord. Her kan du gå eller cykle og opleve marker og enge, søer og skove, shelterpladser – det er en super fin oplevelse.

Lille og Store Bøgeskov (ejet af Sorø Akademi) ligger op ad hinanden og ved Store Bøgeskov har du Gyrstinge Sø – og der er en flot tur rundt om søen på 9 km.

Du kommer til at bo smukt, dejligt og fredeligt på Gyrstinge Skovhuse med skøn natur lige uden for døren, og her kan du skabe de bedste rammer for dig og din familie, eventuelt et dyrehold.

Jeg tænker, at du blev nysgerrig efter at se ejendommen!

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 og bestil en fremvisning eller hør mere om ejendommen.

Land & Bolig formidler salg af alle typer ejendomme på landet på Sjælland og Lolland/Falster/Møn, og vi sætter en ære i god service og stor faglighed for vores købere og sælgere.
Har du – eller kender du måske én som skal sælge ejendom på landet, vil vi sørge kompetent og ordentlig betjening.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Nedlagt landbrug, Solgt

Ejerudgift: Kr. 2.303 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Gyrstinge Skovhuse 15, Gyrstinge, 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Gyrstinge Skovhuse 15, Gyrstinge, 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering