Haslevvej 151, Mulstrup, 4100 Ringsted

Landbrugsejendom med 2 boliger – 26 HA jord – syd for Ringsted

Landbrugsejendommen Kongshøj på 26,3 HA med 2 boliger og 5 km syd for Ringsted.

Kongshøj – Landbrugsejendom med 26,3 HA landbrugsjord med et flot og vel proportioneret stuehus på 210 kvm med delvis udnyttet loft – vægtet areal er 235 kvm. Der er flot sortglaseret tegltag fra 2013 og termovinduer næsten overalt fra 2005. Stuehus bygningen fremtræder herskabelig i sit udtryk og arkitektur og understreges med en flot ca. 40 meter lang kastanieallé og ved indgang til gårdspladsen er støttemur med 2 søjler – det giver en rigtig fin stemning på gårdspladsen.

Boligen er opført år 1900 og rummer 3 værelser (heraf et stort på 1. sal), 3 stuer, stort spisekøkken, entré, badeværelse med toilet samt bryggers/baggang og det hele med dejlig loftshøjde overalt. Den største stue (og badeværelse) er med gulvvarme. I gårdspladsen findes en udestue på 21 kvm, som blev etableret i 1991 med fast gulv med lys naturskiffer. Boligen som trænger til opdatering og opvarmes med oliefyr samt en fastbrændselskedel placeret i bryggers/baggang hvor der også er udgang til haven.

Aftægtsboligen fik også nyt tag i 2013 i røde lertegl, er opført i 1904 og ligger i god afstand fra stuehuset, og har et bebygget areal på 72 kvm, og en første sal som er næsten færdig renoveret til beboelse på ca. 35 kvm (1. sal er ikke anmeldt til kommunen og dermed ikke lovliggjort). Der er monteret luft-til-luft varmepumpe i 2020 og primær opvarmning er oliefyr placeret i udhus. Derudover er der 2 nye store vinduer samt hoveddør. Et godt lille hus som med en mindre investering kan blive en dejlig bolig. Her er stor seperat have, terrasse, udhus, p-plads og affaldsstativ. Anslået lejeindtægt er 8.000-9.000 kr. pr. måned afhængig af stand og istandsættelse.

Øvrige bygninger er én tidligere svinestald med ståltag hvor inventar er fjernet på 111 kvm, samt ældre udhus i bindingsværk på 95 kvm med bølge eternittag. Der lå tidligere en større kostald på gårdspladsen som i 1979 er revet ned, og det med rette for nu er der lys og luft omkring bygninger og gårdsplads.

De to bygninger og stuehus har bevaringsværdi 4 og aftægtsbolig bevaringsværdi 6.

Tekst med orange skrift er aktive links, hvor du kan få mere viden.

Haven som er stor og parklignende har en lille sø og flotte og store træer, bl.a. en meget flot blodbøg. Ved syd og østsiden for bygningerne findes arealer hvor der let kan indrettes fodboldbane, mindre folde og måske løbegang for heste/kvæg og der er gode muligheder for at benytte tidligere svinestald til husdyr eller opføre ny og moderne stald. Landbrugsjorden er iflg. udskrift fra MiljøGis overvejene JB6 med et “bånd” JB3, og jorden fordeler sig i 3 markstykker, hvoraf det største på 18,4 HA ligger vest for Haslevvej. Der er ca. 8 HA som støder op til haven. 

Der er offentlig kloak og vand leveres fra Ringsted Forsyning – ingen brønde eller vandboringer. Der ligger fibernet i Haslevvej, og det koster iflg. Fibia kr. 1.995,- inkl. moms at få installeret pr. bolig. Ved skybrud er der ikke risiko for oversvømmelse i og omkring bygningerne, ligesom det ikke er tilfældet med vandløbsoversvømmelser eller grundvandsstigning. 

Ejendommen sælges som dødsbo.

Om området:

Nærmeste skole er Nordbakkeskolen hvor der også er børnehave og SFO, og der er også muligheder i Ringsted hvor der også findes flere skoler og ungdomsuddannelser. Der er i Ringsted Kommune 10 lokalråd og her hører man til Nordrup-Farendløse lokalråd, som aktivt bidrager til aktiviteter og udvikling i landområdet. 

Området hører til Nordrupøster-Farendløse Sogne med ca. 600 indbyggere og kirker i pastoratet er Nordrupøster, Sneslev, Ørslev eller Farendløse kirke.

Vil du have mere by, så er Ringsted en oplagt mulighed. Her er mange specialforretninger, Ringstedet og Ringsted Outlet og masser af kulturelle arrangementer i bl.a. Kongrescentret eller   Ringsted Festival som afholdes i august. Stort lækkert sportsanlæg som er ved at blive udbygget med rigtig mange idræts- og sportstilbud, og et dejligt Svømmeland. Et stort flot torv med plads til udfoldelse og caféer præger midten af byen og den historiske Sct. Bendts Kirke

Af større seværdigheder i området kan nævnes Skovtårnet/Camp AdventureGisselfeld KlosterBregentved Gods og selvfølgelig den skønne Ringsted Oplevelsessti som løber 25 km gennem den flotteste natur på midtsjælland. 

Du har 5,3 km til Ringsted Station og hurtigtog til Køge og KBH, 14 km til Haslev og 67 km til Københavns Rådhusplads. Ved indkørsel til ejendommen er busstoppeste og det tager ca. 10 minutter til Ringsted centrum.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt fra køberkartotek

Ejerudgift: 3.063 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Haslevvej 151, Mulstrup, 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Haslevvej 151, Mulstrup, 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering