Haslevvej 267, Sneslev, 4100 Ringsted

Denne villa i Sneslev er lige, hvad du har brug for!

Med 177 kvadratmeter boligareal og en grund på 742 kvadratmeter, er der masser af plads til hele familien at boltre sig på.

Huset er i god stand, pænt og velholdt med ny hoveddør og de fleste vinduer fra 2007 i stueetagen. VIllaen præsenterer sig rigtig godt, og er klar til at blive tilpasset dine behov.

Det hyggelige køkken inviterer til at samle familien om gode måltider, spil og hygge.

Pænt og rummeligt badeværelse med brus sikrer praktisk bekvemmelighed i dagligdagen.

Den lyse og rummelige stue med udgang til haven, skaber den perfekte ramme for afslapning og hygge ved brændeovnen, selv på travle dage.

I forlængelse af den store stue er der yderligere et værelse, som kan danne ramme for et soveværelse, legeværelse eller hvad du drømmer om.

1. sal har 2 meget store og gode værelser, det ene med fritliggende bjælker og det andet med terrassedør forberedt til etablering af en stor balkon oven på garagen.
Der er en meget stor og rummelig repos, som kan indrettes med skabe og være et super godt hjemmekontor, multirum, systue etc.

Kort sagt: Denne villa tilbyder en ideel blanding af plads, komfort og praktisk beliggenhed, perfekt til den travle familie.

Tryk på de orange links og lær dit nye nærområde at kende

Beliggende i landsbyen Sneslev, tæt på Ringsted, er denne villa en ideel kombination af landsbymiljø og nem adgang til bylivets faciliteter. Vejen kan være trafikeret, men giver dog bekvem adgang til offentlig transport lige uden for døren, hvilket gør pendling til arbejde eller skole til en leg.

Sneslev ligger på landevejen imellem Ringsted og Haslev, og der er ca. 8 km til Ringsted og 12 km til Haslev. I Sneslev er der både forsamlingshus, landbørnehave med høns, kaniner og et godt udeliv, Kirken ligger højt på en bakke ved indkørsel til byen, hvor husene ligger langs vejen og ned ad stikveje.

Ejendommen ligger på hjørnet af Sneslev Stationsvej og Haslevvej, og din indgang til ejendommen er på Sneslev Stationsvej. For enden af vejen ligger den gamle stationsbygning, som var trinbræt på Køge-Ringstedbanen, der var aktiv fra 1917 til 1963. Byen udviklede sig omkring banen.

Den nærmeste skole er Nordbakkeskolen, som ligger i Nordrup blot 5,5 km væk, og ellers ligger der også andre gode skoler i Ringsted, både kommuneskoler og friskoler.

Ringsted er den nærmeste større by. Her har du alt hvad du kan drømme om af kulturelle tilbud, indkøbsmuligheder og et hyggeligt bymiljø. Stationen kan bringe dig hurtig til København blot 25 minutter med et enkelt stop i Køge Nord.

I Ringsted har du Ringsted Outlet, som er et stort center med outletbutikker som dækker hele familiens behov. Ringstedet har små specalbutikker og så er der flere megastores i samme område. I bymidten finder du det smukke torv, gode cafeeer og restauranter. Kongrescentret er der hvor der spilles teaterforestillinger, vises musicals og afholdes gode koncerter. Ringsted Festival er byens årlige udearrangement med hyggelige boder, store koncertnavne og masser af hygge i anlægget bag Anlægspavillionen, som ligger ved siden af biblioteket.

Her er et stort sportscenter og en lækker svømmehal.

Drømmer du om spændende dagsudflugter med familien, så ligger ejendommen i et område med flere store godser, som hvert afholder messer og markedsdage, både sommer og vinter. Gisselfeld afholder livsstilsmesse og julemesse. Bregentved afholder Børn & Dyr på Bregentved, som er et børnedyrskue, super hyggeligt og overskueligt.

Er du mere til spænding og udfordringer, så kan Camp Adventure, som ligger bare 20 minutter i bil. Her er der udfordringer for hele familien med klatrebaner ude og inde, og vil du bare have en skøn gåtur igennem skoven på anlagte træfortove, så er Skovtårnet absolut et besøg værd.

Du kommer til at bo i et godt område, hvor man mødes i Sogneforeningen. I den lokale idrætsforening kan du spille billard, fodbold og floorball.

Måske blev du lidt nysgerrig på denne mulighed for at bosætte dig godt og billigt.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Til salg, Villa i landsby

Kontantpris: Kr. 1.300.000

Ejerudgift: kr. 1.733 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Haslevvej 267, Sneslev, 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Haslevvej 267, Sneslev, 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering