Hindholmvej 40, Kvislemark, 4262 Sandved

Meget charmerende og velholdt ejendom til den store familie, som drømmer om det gode liv på landet.

Ejendommen ligger på en lille grusvej med 4 ejendomme. Her er god plads til alle sider og smuk udsigt, uanset hvor du kigger hen.

Det store køkken/alrum kan danne rammen om hyggelige familiemiddage, hvor de gode køkkenaktiviteter er i fokus. Den ene stue ligger i forbindelse med køkkenet og har en pilleovn, og her er der meget fin udsigt over den store have. I stueetagen er der udover det store køkken, stue og baggang, også et lille arbejdsværelse og 2 rigtig gode værelser, det i forbindelse med en stor stue med udgang til den store terrasse, som løber hele vejen langs bygningen. Den afdeling som ligger i den nyere indrettede del af boligen er super velegnet til teenage afdeling eller til en fin klinik, eller et par store kontorer, hvis du har erhverv hjemme. 2 rigtig pæne badeværelser et et super godt og velindrettet bryggers fuldender stueetagen.

På 1. sal er der en stor møblerbar repos med fin udsigt over haven, og endvidere 3 store værelser.

Her er ialt 6 gode værelser, så der rig plads til den store familie, eller dig som ønsker at have erhverv hjemme.

Her er også plads til et lille dyrehold, der er en stald med 3 bokse, en stor lade og en lille løsdrift. Haven er stor, flot og parklignende, og her er god plads til dig der ønsker et aktivt udeliv med både dyr, køkkenhave og frugtlund. Samtidig er der god plads til børnenes aktiviteter på græsplænen.

På terrassesiden af huset er du fuldstændig ugenert, uden indkig og med den smukkeste udsigt over egen have og markerne.

Den herlige ejendom er opdateret overalt og har mange hyggelig kroge og detaljer.

Her er bare god stemning overalt , og den lille stald kan blive en fin stald til et par heste eller et lille fårehold, ligesom den store lade kan tjene som både garage, ekstra stald, opbevaring og bare god plads til et par heste, får eller et andet dyrehold.

Kvislemarkd, hvor ejendommen ligger, er en del af Sandved-området, som også tæller Tornemark, Nyrup, Arløse og Skafterup med i alt ca. 1.375 beboere, og nærmeste indkøb finder du i Sandved, Bisserup eller Fuglebjerg. For de unge er der særlige tilbud som spejder, legepladser, klub i Fuglebjerg og “mødestedet” i Sandved, samt Sandved-Tornemark Idrætsforening. Der er selvfølgelig gårdbutikker, bl.a. Ellemosegård Frugt & Grønt og Skafterup Lam . Nærmeste lægehus er i Fuglebjerg. På Lille Næstved skole – Sandved afdeling kan du have dine børn gående til 6. klasse, og skolebussen holder stort set lige uden for døren. Fodsporet er en natursti anlagt på den gamle jernbane, som gik fra Næstved til Slagelse. 

Når du ikke lige hygger dig hjemme, så kan du benytte de omkringliggende herligheder. Du bor lige i “smørhullet” med 5-10 min. til Bisserup, 15-20 min. til Skælskør, og ca. 15 min. til  Karrebæksminde og Næstved.

Bisserup er en hyggelig gammel fiskerby, med et par gode restauranter, indkøb, super hyggelig havn og dejlig badestrand. Havnen og de små gader i Skælskør – Solskinsbyen som den kalder sig – oser af god stemning. Her er en lækker fiskebutik på havnen, flere restauranter, og du kan nyde livet her med de mange lystsejlere, som hvert år besøger den hyggelige by. Her er et fantastisk miljø og sammenhold for byens kunsthåndværkere, som hvert år er med i arrangement Kunst i Pinsen, hvor du kan besøge værksteder, udstillinger og blive inspireret og finde fine ting til din bolig. Karrebæksminde er en rigtig sommerby med masser af aktiviteter på havnefronten, restauranter, food-trucks, god slagter, en berømt bager – der er bare skønt og noget for alle aldre.

Tæt på ejendommen ligger slottet og godset Holsteinsborg, som absolut er et besøg værd – ikke mindst den imponerende park og naturen omkring. Her finder du også den spektakulære natur ved Glænø, som har et fantastisk dyreliv på både fjorden og på øen.

Tæt på Skælskør har du Borreby Gods som hvert år arrangerer bl.a. teater, koncerter, høstfest og rundvisninger – måske én af danmarks smukkeste herreborge med voldgrave og alt fra middelalderen. Området langs kysten er et eldorado for vandrefolket, eller for dig som bare vil gå en fin tur en eftermiddag. Er også én af Sjællands største korridorer for trækfugle.

Næstved som er nærmeste større by er en gammel købstad, som har en hyggelig bydmidte med middelalderlig arkitektur, og fine specialforretninger, teaterfaciliteter på Grønnegade kaserne, bio, gode skoler og mange flotte gamle bygninger. Næstved er en betydelig industri- og handelsby med mange kulturarrangementer, som f.eks. Grøn koncert, og lige ved Næstved ligger Gavnø Slot, som afholder mange fine arrangementer/messer i løbet af året. Er du mere til fest og farver, så er Bon Bon land en mulighed. 

Skøn ejendom med herlig beliggenhed og med mange muligheder.

Kontakt Land & Bolig for fremvisning på 2122 1082

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Nedlagt landbrug, Til salg

Kontantpris: 2.485.000,- kr

Ejerudgift: Kr. 2.844 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Hindholmvej 40, Kvislemark, 4262 Sandved

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Hindholmvej 40, Kvislemark, 4262 Sandved

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering