Humlebækvej 14, Båstrup – 3480 Fredensborg

Fin landejendom tæt på Fredensborg – en herlig naturperle tæt på skole og indkøb.

Velkommen til den fine landejendom tæt på Fredensborg – en herlig naturperle tæt på skole, indkøb og byen

Drømmer du om et liv på landet, omgivet af smuk natur, kan charmerende “Helledehus” – Lysets hus – nu blive dit.

Ejendommen ligger i skovbrynet, med direkte indgang til den alsidige fredskov, Knurrenborg Vang, som bla rummer stor naturlegeplads kun 300 meter fra huset, shelters til fri afbenyttelse og ridestier. Rundt om ejendommen, er de tilhørende 5 ha jord, omlagt til økologisk dyrkning og står smukt med blomster til bier og råvildt, græssende køer og græs til wrap.

Tryk på de orange links og læs mere om dit nye nærområde.

Stuehusets nye hoveddør giver adgang til den smukt restaurerede entré. Herfra fører trappen op til første sal, der det sidste år, har undergået en gennemgribende renovering, med kærlighed og respekt for det oprindelige ved huset. De originale tegl er håndrenset og lagt om på en ny isoleret tagkonstruktion. 2 nye kviste på hver 5 m, tilfører stor rummelighed, lys og fantastisk udsigt til marker og søer.

Fra første salens lyse repos, der aktuelt er indrettet som åbent kontor, men nemt kan laves til et værelse, er der adgang til to store værelser, hvoraf det ene har udgang til en 25 kvm stor sydvendt terrasse med det dejligste skov-kig. Yderligere er der gjort klar til et stort badeværelse med gulvvarme, forberedt med installationer og mulighed for indbygget badekar. Toilet og lækre Grohe armaturer, samt en Dukavent varmebevarende ventilationssystem medfølger.

Hele etagen har loft til kip, fritlagte hanebånd, ny el og radiatorer.

Stueplan har højt til loftet og rummer to store stuer en-suite, med ny afhøvlede lyse plankegulve. Den ene stue har brændeovn og åben forbindelse med køkkenet, den anden har det smukkeste lysindfald fra 3 sider og udgang til terrasse og have.

Tilbygningen som støder op til køkkenet, er fra 1967 og har egen indgang, toilet og separat bad, samt et værelse med udsigt til skoven. Denne er i sin nuværende form oplagt til teenage afdeling, kontor eller airbnb. Sælgers plan var at omdanne tilbygningen til havestue i åben forbindelse med køkken og spisestue. Vinduespartier og dobbeltdør til projektet kan medfølge.

Til ejendommen medfølger ny energivenlig luft/vand varmepumpe på 14kw.

Længerne rummer blandt andet, 50 kvm tidligere staldrum med brændeovn og nystøbt/isoleret gulv forberedt til gulvvarme, stort værksted, lille isolereret disponibelt rum samt fyrrum/vaskehus med trappe til stort og meget reelt tidligere høloft, med mange anvendelsesmuligheder. Drømmer du om at bo to familier eller to generationer, er der rig mulighed for at indrette en separat bolig i længerne.

Den dejlige gård ligger, som den første landejendom når man kører ud af Fredensborg, mod Humlebæk, tæt på Fredensborg skole. Hele området er forbundet med et netværk af stisystemer, så det er trygt at færdes hvad end man er ung eller gammel.

Fredensborg er kendt som Dronningens by med Slotsalleen, der fører til det smukke slot og dets park, og den storslåede beliggenhed lige ved Esrom sø med alskens vand-aktiviteter. Den ligger centralt i forhold til HillerødHelsingør og ca. 30 min. Fra København. Den har sin egen togstation med ”gris” imellem Helsingør og Hillerød, og bus til Humlebæk hvor man kan hoppe på kystbanen.

Den hyggelige by er befolket af ildsjæle, med fokus på fællesskaber og handelslivets beståen. Her er boghandelen, som også fungerer som posthus, ejet som andelsforening af byens borgere. No. 16 er en garnforretning, café og stedet, hvor man kan købe en stand til salg af sine egne kreationer. Country Market, som sælger lokale madvarer, har også en café hvor der bla. holdes musik arrangementer. Madkollektivet er et helt særligt koncept, hvor man mindst én gang om ugen kan bænke sig ved langbordet, sammen med nye mennesker og få serveret skøn mad. Byens smukke, gamle biograf er omdannet til kulturhus, hvor der foregår alt fra borgermøder til Salsa og yoga. Her er en by hvor det er nemt at komme ind, hvad enten du vil hægte dig på de tiltag der allerede findes, eller selv kommer med ideer.

Uanset hvilke drømme I har, rummer Helledehus med sin beliggenhed uanede muligheder.

Udover at være et dejligt hjem omgivet af enestående natur, er der rig mulighed for at udleve drømmen om fx selvforsyning, gårdbutik, skovcafé, heste eller andet dyrehold, eller fordybelse i værksteder. De gode naboer gør det nemt at være nybegynder på landet, uanset om man vil anvende markerne selv, eller bortforpagte dem.

På denne ejendom får du den bedste kombination af land og by, som du kan ønske dig. Din drøm om at bo på landet og arbejde i byen er oplagt her, hvor du kan skabe de bedste rammer for dig og din familie.

Jeg tænker, at du er blevet nysgerrig på at få en fremvisning af denne naturperle.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt

Ejerudgift: 2130 DKK /md.

  • Sagsnr. 201793
  • Ejendomstype Landejendom
  • Boligareal 173 m2
  • Grundareal 5,03 ha m2
  • Energimærke E
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Humlebækvej 14, Båstrup – 3480 Fredensborg

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Humlebækvej 14, Båstrup – 3480 Fredensborg

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering