Kastrupvej 62, Haraldsted, 4100 Ringsted

Virkelig charmerende, lækker og gennemrenoveret villa med absolut sublim beliggenhed, syd/vestvendt og med direkte adgang til Myrdeskov og Allindelille Fredsskov.

Denne virkelig dejlige ejendom har fået renoveret facader, nye vinduer og døre, udhæng og vindskeder i komposittræ, og et flot nyt tag. Indvendig har ejendommen fået den helt store renovering med etablering af gulvvarme under de nye gulve, nyt stort køkken i åben forbindelse med spisestue og stue, virkelig flot badeværelse med bruskabine, baggang, og en super lækker 1. sal med 2 store værelser.

Her kan du nyde fritiden fra dag 1.

Her er det dejligste lysindfald fra 3 sider i stueetagen, og så er her bare gennemført lækkert og lige til flytte ind – her skal du ikke røre en finger, alt er allerede gennemført, med blandt andet nyere varmeinstallation med deraf følgende lave varmeudgifter.

Der er en meget hyggelig og ugenert flisebelagt terrasse imellem de 2 bygninger, der er på ejendommen.

Udlængen indeholder en garage, et gennemført dejligt bryggers/vaskerum, et lille badeværelse med brus og en 1 sal med et disponibelt rum. Bygninger er ikke iflg. BBR boligareal, men kunne omdannes til anneks til stuehus.

Ejendommen ligger med den smukkeste udsigt over marker, skovbrynet, Haraldsted By og et flot kig helt ind til Ringsted. En helt særlig beliggenhed, som er få ejendomme forundt. Bussen holder uden for døren og kører dels til Allindelille Friskole, hvor tilflytteres børn står først i køen til optagelse på skolen, dels til Ringsted.

Tryk på de orange links og lær dit nye nærområde bedre at kende.

Haraldsted er en landsby med 33 husstande med megen hjælpsomhed og mange aktiviteter. Haraldsted kirke som ligger midt i byen er omdrejningspunkt for mange aktiviteter, både af kirkelig og kulturel interesse, og for børn, unge og voksne. Der er de sidste 5 års tid flyttet 6 børnefamilier til Haraldsted, og så er der alle de pæne øvrige landejendomme og villaer i det åbne land.

Her er bare rart og trygt at bo. Lidt uden for Haraldsted finder du Vrange Skov og Haraldsted Skov, som bl.a. byder på en sej mountainbikebane med masser af udfordringer. Her finder du også shelters og bålpladser. Den fantastiske Ringsted Oplevelsessti er blot 1 km fra ejendommen, og strækker sig over 25 km igennem Ringsted Kommune. Smuk og betagende gå- eller cykeltur med masser af natur og kulturhistorie, blandt andet langs Haraldstes Sø, gennem skove og slugter, dæmning og flotte enge. Kajak- og roklub og fiske- og vinterbade klubben ligger for enden af søen, så der er god mulighed for at få en skøn aften- eller morgentur ved søen, hvor du kan nyde det rige fugleliv. Sidste skud på stammen er en udendørs motionsbane og fuglekikketårn. Det hele kaldes lokalt for Søsportshjørnet.

Den store nabo er Myrdeskov og Allindelille Fredsskov, som er en helt særlig skov med sjældne urter og planter på grund af den usædvanlige undergrund, se mere på www.https://www.dknf.dk/oplev-fondens-naturomrader/allindelille-fredskov/. Myrdeskov er pr. juni 2023 udlagt til urørt skov.

Lokalrådet i sognet er meget aktivt og afholder flere arrangementer året igennem og du finder dem på Facebooksiden Flueblomsten. I september måned holdes der Haraldsted by night – hele dagen, hvor alle virksomheder/gårdbutikker m.m. i sognet kan holde åbent. Skee Ismejeri, som producerer økologisk lækker is, ligger i nabobyen Skee, så du kan altid hente friske forsyninger på alle tider af døgnet, og Grundlovsdag med teater, hygge og tale i præstegårdshaven – bare lige hyggeligt. Idrætsforeningen er også et lokalt omdrejningspunkt, som ligger ved skolen, og her er der tradition for en sommerfest med forskellige konkurrencer og bare godt samvær.

I lokalområdet findes Allindelille Friskole som har stor succes og der er i tilknytning til skolen SFO og børnehave. Senest er der kommet overbygning i 2019 og i 2020 en multibane. Ved siden af skolen ligger idrætsforeningen med flere forskellige tilbud, bl.a. fodbold, yoga og mandags-tæsk.

Her kan du skabe de bedste rammer for dig og din familie.

Kontakt Land & Bolig for fremvisning på 2122 1082

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Kastrupvej 62, Haraldsted, 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Kastrupvej 62, Haraldsted, 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering