Kastrupvej 92 – Allindelille – 4370 Store Merløse

En meget nem villa på 114 m2 og have til den travle familie.

Synes du at holde have er træls arbejde, og alligevel gerne vil have lidt grønt omkring dig så er denne villa noget for dig! Grunden er på 248 m2.

Boligen på i alt 114 m2 har ældre spisekøkken og badeværelse, dejlig stue (evt. med spisestue) og fint dagslys, da huset ligger lidt højt – endvidere entré med trappe til første sal og trappe til kælder og et mindre rum til vaskemaskine og tørretumbler. 1. sal er med 2 store værelser + stort depotrum, og du kan evt. lave om så du får 3 værelser på 1. sal. Nogen vil mene, at der skal ny gulvbelægning flere steder, fordi der nogle steder er slidmærker fra møbler.

Lidt gode fakta:

Facaderne er renoveret 2014, Nyt tegltag med undertag og isolering i 2012 + zink tagrender, Vinduer og døre fra 2007 og Ny Bosch varmepunpe luft-t-vand fra 2015. Det er dermed alle de meget omkostningstunge dele af et hus som er renoveret, og dermed et driftssikkert hus mange mange år frem.

Den overdækkede terrasse er bare super – her er den mest vidunderlige udsigt over marker og til Allindelille Fredsskov, og overdækningen er delvis lukket på siderne så du får læ og kan bruge den rigtig meget – og så vender den direkte mod syd!

Området:

Tryk på orange tekst som er links til flere oplysninger, og lær dit nye nærområde at kende

Du kommer nemt til skoven – gå eller cykle tur i Allindelille Fredsskov er altid en fonøjelse. Skoven er ejet af Danmarks Naturfond. Floraen er helt særlig på grund af den kalkrige undergrund. Her vokser blå anemoner og en fjerdedel af Danmarks plantearter findes her. Her er den sjældne orkidé Flueblomsten, som områdets Facebook gruppe er opkaldt efter. I forlængelse af Allindelille Fredsskov ligger Myrdeskov og Kastrup Skov.

Det er et helt særligt sted du kommer til at bo – det er et godt og hyggeligt lokalsamfund, hvor man kærer sig om hinanden og har et godt sammenhold. 

Ejendommen ligger i landsbyen Allindelille med ca. 37 husstande, som en del af Haraldsted-Allindemagle sogn (ca. 1.300 indbyggere) og i landsbyklyngen Søskovlandet. Haraldsted kirke er omdrejningspunkt for mange aktiviteter i sogent, både af kirkelig og kulturel interesse, for børn, unge og voksne. Der er de sidste 5 års tid flyttet flere børnefamilier til Allindelille og Skee landsbyer – Det er bl.a. her at spejderne holder til, områdets idrætsforening og daginstitution

Her er bare rart og trygt at bo. I området finder du også Vrange Skov , Haraldsted Skov og Vesterskov, som bl.a. byder på en sej mountainbikebane med masser af udfordringer samt shelters og bålpladser. Den fantastiske Ringsted Oplevelsessti som strækker sig over 25 km igennem Ringsted Kommune, er der adgang til i Haraldsted. Smuk og betagende gå- eller cykeltur med masser af natur og kulturhistorie, blandt andet langs Haraldsted Sø, gennem skove og slugter, dæmning og flotte enge. Kajak- & roklub og fiske- og vinterbade klubben ligger for enden af søen, så der er god mulighed for at få en skøn aften- eller morgentur ved søen, hvor du kan nyde det rige fugleliv. Sidste skud på stammen er en udendørs motionsbane og fuglekikketårn. Det hele kaldes lokalt for Søsportshjørnet.

Lokalrådet i sognet er meget aktivt og afholder flere arrangementer året igennem, og du finder dem på Facebooksiden Flueblomsten. I september måned i lige år holdes der Haraldsted by night – hele dagen, hvor mange virksomheder/gårdbutikker m.m. i sognet kan holde åbent. Du kan også nå at være med!

I lokalområdet findes Allindelille Friskole som har stor succes, og der er i tilknytning til skolen SFO og børnehave. Senest er der kommet overbygning i 2019 og i 2020 en multibane i forbindelse med skolens øvrige idrætsanlæg. Ved siden af skolen ligger idrætsforeningen med flere forskellige tilbud, bl.a. fodbold, yoga og mandags-tæsk.

Infrastruktur:

Nærmeste større by er Ringsted hvor du har alt – shopping, Outlet Center, lækker svømmehal, Ringsted Teater/Koncertsal, bibliotek og meget meget mere – og ikke mindst det flotte og nyrenoverede torv. Ringsted Kommune er den kommune i Region Sjælland som pt. har den største tilvækst både i antal indbyggere og arbejdspladser så der sker noget her. Mod nord har du Holbæk med den hyggelige bymidte og handelsgaden Algade og ikke mindst dejligt havnemiljø og de store center- og boks butikker.

Fra Ringsted er der togforbindelse til København via Køge Nord, hvor rejsetiden kun er 28 minutter – nemt og hurtigt, for dig der arbejder i Kbh. Bussen kører lige uden for døren til både Ringsted og Allindelille Friskole.

Her kan du skabe de bedste rammer for dig og din familie.

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 – kom og få en rigtig god oplevelse

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Til salg, Villa

Kontantpris: 950.000

Ejerudgift: 974 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Kastrupvej 92 – Allindelille – 4370 Store Merløse

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Kastrupvej 92 – Allindelille – 4370 Store Merløse

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering