Kyringevej 109A, 4296 Nyrup

Indendørs billeder er på vej. 

Landlig idyl og god beliggenhed er nøgleordene for denne meget velholdte ejendom fra 1898. Den har været i familiens eje i mange år, og der har været en minkfarm på ejendommen, som nu er nedlagt. Jorden er renset og klar til nyt brug.

Stuehuset er velholdt og dejligt med et flot landligt køkken fra 2018, 2 dejlige stuer med udgang til en genial og stor udestue, som kan bruges det meste af året – da den er lavet med termovinduer. Her er der udgang til den kønne og intime have med gårdmiljø, og flere terrasser og dermed mulighed for at nyde udelivet – og en dejlig grill plads.

Fra det hyggelige køkken er der nedgang til et herligt viktualierum og fra gangen nedgang til en potentiel vinkælder. Her er gode værelser, 2 fine badeværelser – bare god stemning og hyggeligt.

Ved indgangen til stuehuset er der en super fin carport/overdækket terrasse, hvor der er den fineste udsigt til drivhuset, rødbøgen, den ægte kastanje og nogle af ejendommens arealer. Stuehuset er forbundet med en længe i virkelig fin stand, som nemt kan inddrages til beboelsen – her sætter kun fantasien grænser.

Udlænger er i rigtig god stand, flere med gode lofter, så her er mulighed for at lave en skøn gildestue, ekstra bolig eller et stort praktisk værksted til dig der drømmer om at have god plads til hobbyen, til alt dit håndværtøj – eller det du nu drømmer om. I den ene længe står Baxi Stokerfyret fra 1999 som varmer ejendommen op.

En god lerstampet lade er super velegnet til dyrehold og den store lade fra 2003 er med støbt gulv. Her kan dine maskiner stå, eller der kan laves et lille ridehus, som du kan benytte på de dage, hvor det er for koldt at ride ude. Området hvor den tidligere minkfarm lå er meget velegnet til folde eller ridebane, da det ligger lige ved ejendommen, er et plant stykke jord og ligger omkrandset af høje træer. Virkelig et godt område i umiddelbar nærhed til ejendommen, eventuelle stalde eller lignende.

Ejendommen er virkelig velegnet til den store familie, som ønsker et dyrehold på ejendommen, eller som ønsker at have erhverv hjemme – som entreprenør, gartner m.v.

Uanset hvor du kigger ud, så falder øjet på den smukke natur, som omgiver ejendommen, og her kan du bo ugenert og fredeligt for enden af din egen grusvej – så bliver det ikke meget bedre.

Du kan formentlig fornemme, at ejendomme lukker op for en bred vifte af muligheder.

Tryk på de orange links og lær dit nye nærområde at kende

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra offentlig vej og meget privat i den smukke natur som præger området imellem Store Merløse og Stenlille. I Nyrup, som ligger 900 m fra ejendommen, kan du tage toget på Slagelse-Tølløsebanen, som kan bringe dig til København på 1 time. Området er præget af kuperet natur, og ejendommen ligger lige nord for Gyrstinge Sø, hvor der er den smukkeste vandretur omkring søen. Der er 6 minutter til Stenlile, hvor du kan foretaqe dine daglige indkøb – eller du kan køre til Store Merløse som er blot 5 minutter væk.

I Stenlille er der et blomstrende handelsliv, kulturhus og en aktiv borgerforening. Hver onsdag om sommeren er der veteranbiltræf, for alle der elsker gamle biler, motorcykler m.v. Mange aktiviteter året rundt. Stor idtræthal, tennisbane m.v.

Store Merløse er ligeledes et aktivt lokalt samfund med skole, daginstitutioner, idrætsforening. Merløse Hallen bugner af tilbud til dig der dyrker sport, kan lide lopper m.v.

Der er flere gode skoler i området, blandt andet Freja Skolen, som er en Rudolf Steiner skole, der har et andet fokus på børn, end det traditionelle skolesystem har. De øvrige skoler ligger i Stenlille og Store Merløse

Drømmer du om lidt mere by, så er Sorø eller Holbæk en mulighed. 15 minutter til Ringsted og lidt over 20 minutter til Holbæk. Begge dejlige handelsbyer med masser af aktiviteter for både børn og voksne.

Sorø er et oplagt valg med en fin handelsgade, flere restauranter, specialbutikker, dejlig biograf, Sorø Museum og ikke mindst klosterkirken i Sorø, der ligger i forbindelse med Sorø Akademi, som er gymnasium med både dag- og kostelever. Byen ligger smukt imellem Sorø Sø og skoven.

Holbæk ligger ved fjorden og har både sejlklub, badestrand, super bymiljø, hyggelig handelsgade og rigtig gode restauranter.

I området omkring ejendommen er der flere steder/gårdbutikker, hvor du kan købe lækre råvarer. F.eks. Søtofte Mejeri, som producerer den lækreste yougurt og mælk. Kieselgården producerer grønt og krydderurter. Lækkerier til dig, der har fokus på økologi og gode råvarer.

Den smukke natur er det bærende element på denne særlige ejendom, og du bliver ikke skuffet.

Jeg tænker at du blev nysgerrig på denne landejendom.

Land & Bolig formidler salg af alle typer ejendomme på landet på Sjælland og Lolland/Falster/Møn, og vi sætter en ære i god service og stor faglighed for vores købere og sælgere.
Har du – eller kender du måske én som skal sælge ejendom på landet, vil vi sørge kompetent og ordentlig betjening.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Landejendom, Skuffesag, Til salg

Kontantpris: kr. 6.500.000

Ejerudgift: kr. 1.385 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Kyringevej 109A, 4296 Nyrup

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Kyringevej 109A, 4296 Nyrup

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering