Øbrovej 6, 4295 Stenlille

Dejlig landejendom med potentiale – her er skov, stald, stor skøn have og suveræn beliggenhed 2,2 km fra Stenlille.

Ejendommen der er 3-længet ligger fint tilbagetrukket fra den lille vej, og er meget ugenert beliggende. Her er alt hvad hjertet kan begære til naturelskeren – en lille skov – tilplantninger – stor have med en lille havedam – marker der kan dyrkes eller det du nu ønsker at bruge dem til.

Stor praktisk beboelse, med meget stort badeværelse, god baggang med 2 meget store værelser og heraf ét med adgang til stor hems, meget hyggeligt køkken/alrum, værelser, entré og hyggelig stue. Hvis du har brug for mere plads, kan du udnytte 1. salen. Der er lagt nyt tag på hovedhuset i 2021 og de resterende tage er fra 2001, hvor stalden blev bygget. 

En dejlig og fredelig stemning præger denne herlige og velholdte ejendom. 

Ingen overflødige bygninger, som kan være svære at anvende, og besværlige at vedligeholde.

Hønsehuset står klar til at huse nye beboere, drivhuset er allerede i brug, her du forspire, og du kan dyrke egne grøntsager. 

Maskinhus til haveredskaber, græsslåmaskine og havemøbler. Stor højloftet stald med 2 meget store bokse og mulighed for at lave flere og stor integreret carport med plads til 2 biler. Der er et virkelig fint loft oven på stalden, som kan udnyttes hvis du har brug for mere plads. Stor dejligt værksted, hvor vandværk og pillefyr er placeret, samt silo på loftet til træpiller.

Der er tilladelse til at indvinde vand, og alle udendørs vandhaner er tilsluttet eget vandværk, så vanding af have og dyr samt vask af maskiner/biler er nemt og uden de store omkostninger. Ejendommen er også tilsluttet vandværk, så alt brugsvand kommer fra Stenlille Vandværk. En virkelig ideel kombination, til dig der gerne vil have et dyrehold, eller en stor urte/grønsagshave.

Her er det nemt at komme ud i naturen, både på gåben, på cykel og til hest. Ad små veje kan du komme til Åmosen eller Sandlyng skov. Hvis du vil ride i Sandlyng Skov skal du have ridekort. 

Den dejlige bolig ligger ved Assentorp, hvor ejendommene ligger lidt spredt, men kun 3 minutter fra Stenlille, 10 minutter fra motorvej E20 og Sorø og bare 1 time til København. 

Stenlille er en hyggelig by, med flere muligheder for indkøb, station med tog til Tølløse, hvor du kan komme videre til København eller Holbæk. I Stenlille er der et handelsliv med dagligvarer og tømmerhandel, kulturhus, og en aktiv borgerforening. Hver onsdag fra 16-20 er der veteranbiltræf, for alle der elsker gamle biler, motorcykler m.v. 

Bliver Stenlille for lille, så er Sorø et oplagt valg. Her er en fin handelsgade, flere restauranter, specialbutikker, dejlig biografSorø Museum og ikke mindst klosterkirken i Sorø, som ligger i forbindelse med Sorø Akademi, som er gymnasium med både dag- og kostelever. Byen ligger smukt imellem Sorø Sø og de store skove som støder op til byen. 

Gode skoler både fri- og kommuneskoler er repræsenteret i både Stenlille, Tølløse og Sorø. Efterskoler i både Sorø og Tølløse. 

Masser af historiefortælling om Holberg, som slog sine folder på Tersløsegård i Dianalund og i Sorø, og det præger området, udover den dejlige natur. 

Her kan du se Tripadvisors forslag til en dagsudflugt fra ejendommen, når du ikke lige nyder dagen i din skønne have eller i den dejlige natur. 

Jeg tænker du fik pirret din nysgerrighed, og har lyst til at se ejendommen. 

Ring til Land & Bolig på 2122 1082 og bestil en fremvisning eller høre mere om ejendommen.

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed. 

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt

Ejerudgift: 1708 /md.

  • Sagsnr. 201825
  • Ejendomstype Landejendom
  • Boligareal 173 m2
  • Grundareal 6,9 ha m2
  • Energimærke E
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Øbrovej 6, 4295 Stenlille

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Øbrovej 6, 4295 Stenlille

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering