Lange Løng 12 – 4180 Sorø

Hyggelig 4-længet ejendom beliggende i skøn natur 1 time fra KBH – oplagt til jagt/heste/dyrehold

Charmerende 4-længet ejendom beliggende i skøn natur på Lange Løng i Sorø.

Kan du lide smuk natur, fredelig beliggenhed, klar stjernehimmel og balsam for sjælen? – så er det den helt rigtige ejendom du kigger på.

Mulighederne er rigtig mange på denne særlige ejendom. Dyrehold, jagt, events, butik, erhverv – hvad drømmer du om? Ejendommen kan eventuelt købes med mindre jord, og dermed bliver prisen også mindre. 

Den hyggelige gårdsplads har rigtig god stemning og alle vil føle sig velkommen til denne dejlige ejendom. Stuehuset på 140 kvm er pænt og velholdt med køkken i åben forbindelse med spisestue og stue med udgang til haven. I stuen er der et meget flot gulv med brede planker fra Jels Savværk/Dinesen. 3 gode værelser, et pænt badeværelse med stor bruseniche og et bryggers med udgang til en overdækket terrasse, som kan fungere som havestue/orangeri. Hvis du har brug for mere plads er der mulighed for at udnytte 1. salen. 

Længerne er godt indrettet, én med garage og et isoleret rum og andre med plads til opbevaring, værksted, multirum  eller gildestue. I den ene længe er der mulighed for at indrette en ekstra bolig, da der er et ekstra badeværelse og et tekøkken, som ikke er registreret på BBR. Længerne hænger godt sammen og du kan gå tørskoet fra beboelsen og til udlængerne.

Der er en staldbygning med 4 bokse og 4 udbokse, som er super velegnet til f.eks. heste, får eller lignende. Mellem staldbygning og de øvrige bygninger er en rigtig fint gårdsplads til trailere, materiel og strigleplads. 

Naturen er et kapitel for sig på denne ejendommen med 5,4 HA jord. Her er råt, smukt og meget kuperet. Rå skrænter ned til søen der ligger på ejendommen, og endnu en sø, som deles med naboen. Dyrelivet er fantastisk, da her er spredte beplantinger med bl.a. ege- og fyrretræer, åbne græsarealer og vilde urter/planter, hvor vildtet kan være, fouragere og bevæges sig uforstyrret.

Mange af arealerne langs Lange Løng har tidligere været anvendt til grusgrav, og der er også flere steder hvor der stadig graves grus – NCC er den store entreprenør her. Grusgravning har givet landskabet et særligt udtryk og mange nye muligheder for dyr og planter, og er i dag et flot og rekreativt område som ikke mange kender til. Ejendommen ligger indenfor et graveområde i Region Sjællands råstofplan, og der kan derfor ansøges om gravetilladelse til udvinding af grus og sten – der er mangel på grus/sten på Sjælland!

Området er under forandring og flere boliger fremstår nu i god stand, ligesom der er flotte nybyggede boliger på Lange Løng, og det er et særdeles attraktivt område som er forholdsvis bynært – max. 10 minutter til Sorø, og turen til København tager ca. 50 minutter. I nabolaget ligger Bromme Skov og den store Maglesø. På den anden side af Kalundborgvej er den tidligere Løng Grusgrav blevet åbnet for publikum og fremstår som en naturperle, med bl.a. vandreturen “Sporet i Løng” og der er “bjergtoppe” på ca. 70 meters højde – absolut en udflugt værd. 

Sorø, hvor Holberg slog sine folder, og hvor du finder Sorø Akademi, med bl.a. gymnasium, hvor der både er dagelever og kostelever. Sorø ligger smukt i landskabet imellem søer og skove. Her er en hyggelig hovedgade med mange forskellige butikker, caféer og Victoria teatret, byens bio som drives af lokale kræfter. Kulturcafé Ludvig afholder mange koncerter i løbet af året. På Sorø Sø er der flere aktiviteter for de vandglade – her er der både roklub, sejlklub, vinterbadeklub og Skjolden som er den lokale badestrand.

På Lange Løng kommer du til at bo meget naturskønt med muligheder for at nyde den særprægede natur og landskab i området, og samtidig i cykelafstand til Sorø, og 5 min til vest motorvejen. Der er absolut fred og ro her – ingen visuel eller hørbar støj. Midt i den dejlige natur, er det nemt at arbejde hjemmefra, for her er etableret fibernet, som blot skal tilsluttes hos udbyder.

Jeg tænker, at du blev interesseret i at se denne herlighed.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt

Ejerudgift: 3.452 /md.

  • Sagsnr. 201802
  • Ejendomstype Hesteejendom, Landejendom
  • Boligareal 140 m2
  • Grundareal 5,4776 ha m2
  • Energimærke F
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Lange Løng 12 – 4180 Sorø

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Lange Løng 12 – 4180 Sorø

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering