Langebjergvej 77, 4100 Ringsted

Virkelig naturskønt beliggende landejendom med skoven som nærmeste nabo

Boligen

Praktisk og rart stuehus i 1.plan med rigtig god planløsning. 4 gode værelser med indbyggede skabe, stor entré, badeværelse, med originale flotte fliser, med både brus og kar, fint blåt gæstetoilet, hyggeligt køkken med plads til lille bord, og en stor og rummelig vinkelstue med god plads til flere siddegrupper, spisebord eller det store juletræ, og med udgang til en meget hyggelig overdækket terrasse med den smukkest udsigt til både skov og marker. Der er trægulve i stue og værelser, som kan med en let slibning kan blive meget flotte. Vinduer er fra da huset blev bygget, bortset fra vindue mod vest i værelse, og langt vindue i stuen, som er skiftet i 22/23. Store vinduer som giver et fint lysinfald i de enkelte rum.

Meget hyggelig gårdsplads med plads til højbede og hygge. Her er også plads til ejendommens biler.

Øvrige bygninger og området

Ejendommens udlænger er indrettet med et stort værksted med trappe til brugbart loftrum, som er stor og rummelig. 2 ældre staldafsnit og en højloftet lade som pt. anvendes som løsdrift stald. Fyrrum med pillefyr fra 2022 og med plads til opbevaring af piller.

Super velegnet til det lille hestehold, et fåre/gedehold, eller bare dejlig meget plads til den pladskrævende hobby.

Drivhuset ligger i forbindelse med et herligt trædæk, og her kan aftensolen nydes – det hele fremstår bare ret hyggeligt og indbydende. Stor have med flere haverum, hvor der blandt andet er et med bærbuske. Haven er smukt afgrænset af dels hæk, dels træer og er fuldstændig ugenert.

Ejendommen ligger ved en lille grusvej, der løber langs med skoven, hvor 4 ejendomme ligger. Der er et rigtig godt og meget lokalt sammenhold på vejen, hvor man hjælper hinanden og holder lidt øje, hvis der er brug for det. Skoven hedder Allindelille Fredsskov, som er ejet af Danmarks Naturfond. Floraen i skoven er helt særlig på grund af den kalkrige undergrund.

Her vokser blå anemoner og en fjerdedel af Danmarks plantearter findes her. I forlængelse af denne skov ligger Kastrup Skov og Myrdeskov. Her er den sjældne orkidé Flueblomsten, som områdets Facebook gruppe er opkaldt efter.

Det er et helt særligt sted du kommer til at bo – her Langebjergvej 77.

Klik på de orange links og lær dit nye nærområde bedre at kende

Ejendommen ligger imellem Haraldsted, som ligger ved Haraldsted Sø og Skee. Haraldsted er en landsby med 33 husstande med megen hjælpsomhed og mange aktiviteter. Haraldsted kirke som ligger midt i byen er omdrejningspunkt for mange aktiviteter, både af kirkelig og kulturel interesse, og for børn, unge og voksne. Der er de sidste 5 års tid flyttet 6 børnefamilier til Haraldsted og til Skee.

Her er bare rart og trygt at bo. I området finder du også Vrange Skov , Haraldsted Skov og Vesterskov, som bl.a. byder på en sej mountainbikebane med masser af udfordringer samt shelters og bålpladser. Den fantastiske Ringsted Oplevelsessti er blot 2 km fra ejendommen, og strækker sig over 25 km igennem Ringsted Kommune. Smuk og betagende gå- eller cykeltur med masser af natur og kulturhistorie, blandt andet langs Haraldstes Sø, gennem skove og slugter, dæmning og flotte enge.

Kajak- & roklub og fiske- og vinterbade klubben ligger for enden af søen, så der er god mulighed for at få en skøn aften- eller morgentur ved søen, hvor du kan nyde det rige fugleliv. Sidste skud på stammen er en udendørs motionsbane og fuglekikketårn. Det hele kaldes lokalt for Søsportshjørnet.

Lokalrådet i sognet er meget aktivt og afholder flere arrangementer året igennem og du finder dem på Facebooksiden Flueblomsten. I september måned i lige år holdes der Haraldsted by night – hele dagen, hvor alle virksomheder/gårdbutikker m.m. i sognet kan holde åbent.

Skee Ismejeri, som producerer økologisk lækker is, ligger i Skee, så du kan altid hente friske forsyninger på alle tider af døgnet, og Grundlovsdag med teater, hygge og tale i præstegårdshaven – bare lige hyggeligt. Skee er byen hvor også spejderne holder til, områdets idrætsforening og daginstitutioner.

I lokalområdet findes Allindelille Friskole som har stor succes og der er i tilknytning til skolen SFO og børnehave. Senest er der kommet overbygning i 2019 og i 2020 en multibane. Ved siden af skolen ligger idrætsforeningen med flere forskellige tilbud, bl.a. fodbold, yoga og mandags-tæsk.

Bussen kører lige uden for døren til både Ringsted og Allindelille Friskole.

Her kan du skabe de bedste rammer for dig og din familie.

Kontakt Land & Bolig for fremvisning på 2122 1082

Land & Bolig formidler salg af alle typer ejendomme på landet på Sjælland og Lolland/Falster/Møn, og vi sætter en ære i god service og stor faglighed for vores købere og sælgere.
Har du – eller kender du måske én som skal sælge ejendom på landet, vil vi sørge for kompetent og ordentlig betjening.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Langebjergvej 77, 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Langebjergvej 77, 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering