Ring til os: +45 21 22 10 82

Lev livet på landet – besøg Land & Bolig

Fordele og glæder ved at bo på landet – kender du dem ?

Skrønerne om at bo på landet er mange. Mangel på sportsaktiviteter, kulturelle arrangementer og muligheder for børn. Vi vil gerne skyde skrønerne til hjørne. En lang række tilbud inden for sport og kultur, røde kinder efter skovturen, og en billigere boligudgift, er med til at opveje landlivets eventuelle udfordringer. Og alligevel kan du nemt og hurtigt komme til København og nyde en aften i storbyen.

Hvorfor bo i storbyen, når du kan leve på landet?

Måske bor du i lejlighed i byen og ønsker mere plads til familien. Måske drømmer du om at flytte på landet eller til provinsen. Vi vil gerne høre om dine drømmes retning. Derefter kan vi finde boligen til dig – på landet, i en hyggelig landsby, i Ringsted eller Sorø.
Det er ikke helt let at pege på forskellen mellem at bo i byen og på landet. For mange betyder det frisk luft, en stor have, skov og sø, langt til naboer, landlig idyl og mere plads. For os personligt har livet på landet blandt andet givet let adgang til bæredygtige, økologiske fødevarer, og en oplevelse af spontan hjælpsomhed, sammenhold og menneskelige kvaliteter, der skaber tryghed i dagligdagen. Det hele giver gode oplevelser året rundt.
Direkte adgang til naturen er et stort aktiv, og det giver mening at følge årstiderne på tæt hold. Vores børn har leget i gode, trygge omgivelser, og de har skabt varige bånd til lokalområdet. At bo på landet har løftet vores livskvalitet.
Boliger på landet er billigere end i København, og på landet får du typisk langt mere for dine penge.

Alternativ markedsføring på messer og markedsdage – mød os hvor du er

Du kan også møde os på messer og markedsdage, som har relation til livet på landet. I 2019 er vi på Livsstilsmesse på Gisselfeld og Frederiksborg Slot, på dyrskue i Roskilde og på Store Hestedag også i Roskilde. Her er vi med vores mobile ejendomsmæglerkontor, som du se her og læse historien om den skønne campingvogn, der danner rammen om vores kontor.
IMG_2560
Vognen er en MKP, en dansk bygget campingvogn fra 1982.
Karetmager Mikkel Kristian Pedersen etablerede i 1923 firmaet M. K. Pedersen, som en produktionsvirksomhed for karrosserier og førerhuse til blandt andet lastbiler.
Dengang kom lastbilerne til Danmark uden førerhus, hvorefter karetmageren byggede det op i træ, for til sidst at beklæde det med karosseriplader. Det var godt og gedigent håndværk.
Læs mere om MKP på MKP klubbens hjemmeside www.mkpcaravan.dk

Ring til os på telefon 2122 1082 elller 5115 05 35 eller send en mail på hej@landogbolig.dk og fortæl os hvad du drømmer om.

 

Facebook
Facebook
Twitter