Løserupvej 40, Tuse Næs, 4300 Holbæk

På den ene side ser du mod Lammefjorden, og på den anden side til det kuperede terræn mod Hønsehals skov.

Ejendommen er et nedlagt landbrug med knap 2 ha jord, så der er god mulighed for et dyrehold. Hestehold vil være super, da du har nem adgang til Hønsehals Skov ca. 500 m fra ejendommen, det er en skov som Naturstyrelsen administrerer.

Ad en buet indkørsel med en fin bøgehæk ankommer du til en stor gårdsplads, som er omkranset på 3 sider af stuehus og udlænger, og på den sidste side er der en fin læmur, som afgrænser den store og ugenerte gårdsplads. Fra vejen kan du også køre bagom bygningerne til den tidligere stald og til bagsiden af udlængerne, som på nuværende tidspunkt er ryddet for staldinventar og klar til en ny ejers ønsker. Måske har du en pladskrævende hobby, måske vil du lave opbevaring, måske en skøn festsal – i hvert fald er mulighederne mange i de solide og velholdte bygninger. Facader på både stuehus og udlænger er renoveret og malet inden for de sidste 5 år, og tage er skiftet inden for de sidste 15 år.

Stuehuset er meget velholdt med vinduer og døre fra 2011 og pillefyr fra 2015. Charme og hygge er nøgleordene kombineret med komforten i form af gulvvarme i hele huset. Der er smuk udsigt fra næsten alle vinduer.

Stort praktisk bryggers med vaskesøjle i god arbejdshøjde, og dette rum fungerer også som husets indgang. Dejligt køkken i åben forbindelse med spiseafdeling og stor stue, 3 gode værelser og et flot stort badeværelse med både bruseniche og badekar. 1. salen er uudnyttet og kan inddrages hvis du har brug for mere plads. Her vil formentlig kunne etableres 2 store værelser, 1 mindre samt et badeværelse

Udover den store gårdsplads, hvor du altid kan finde læ, er der udgang til flere store og velplacerede terrasser, så du kan nyde livet og den betagende udsigt fra flere vinkler. Bag den gamle garagebygning i kampesten er der bålplads med udsigt til fortidsminder, skoven og det kuperede terræn.. Det er en fantastisk lege- og boltreplads for børn, og her er mange børnefamilier i nærområdet.

Flagstang og det fineste lysthus/pavillion fuldender haverummet, hvor der er masser af plads til boldspil og leg – eller bare en sundowner på terrassen.

Her kan du leve det gode liv på landet med din familie og dine dyr i et dejligt miljø på Tuse Næs.

Her er du 10 minutter fra Holbæk og motorvejen. 1 time til København og 50 minutter til Kalundborg.

Tryk på de orange links og lær dit nye nærområde at kende.

Tuse Næs ligger som en naturskøn halvø nord for Holbæk omgivet af 3 fjorde. Her er et godt lokalsamfund med både erhvervsforening, kunstnere, skole, fritidsaktiviteter,indkøb og Hørby havn.

Der er 2 kulturhuse i Udby, hvor der holdes mange arrrangementer for lokalbefolkningen. Der er foredrag, musikaftener og fællesspisning og meget mere.
Ved Løserup Strand er der Musikterrassen, som har musikarrangementer sommeren igennem.

Bussen kører hver time fra tidlig morgen til sen aften direkte fra indkørslen, og direkte til Holbæk station, hvor der både er erhvervsskoler og gymnasier.

Udby skole ligger 3,5 km væk, og her er også vuggestue og børnehave samt sportshal og idrætsforening. I Udby ligger også den lokale Daglibrugs.

Naturen på Tuse Næs er et morænelandskab med mange muligheder for at dyrke naturen. Visit Denmark beskriver Tuse Næs som en overset naturperle, der gemmer på nogle af de bedste vandreture på Sjælland – mange af dem kan også tages som cykelture. Tuse Næs er et spændende landskab med bakker, enge, skove og fortidsminder. Så drømmer du om gode cykelruter på raceren eller lange gåture, så er det her du skal bo.

I det aktive lokalområde afholdes der både æblefestival og spirefestival årligt. Her er flere gårdbutikker, så du får nem adgang til gode råvarer. Mange kunstnere holder til på Tuse Næs, og der er flere gallerier. Færgekroen ved Hørby er også vært for et herligt ishus. En lille aftentur til Hørby, hvor du kan nyde en is og udsigten til Holbæks’s “skyline”. Fra den hyggelige lystbådehavn har Færgekroen etableret færgefart hele sommeren fra Hørby til Holbæk.

Trænger du til mere “storby”, så er Holbæk den nærmeste større by. En charmerende by med hospital, biografer, teater, musikscener, et virkelig hyggeligt hovedstrøg med dejlige butikker, og så havnen med både den gamle havn og lystbådehavnen. Her er mange restauranter og flere gourmetrestauranger, som f.eks. SURI, som ligger på havnen med udsigt til Tuse Næs. Holbæk har alt hvad du kan drømme om af forretninger, megacenter, sport, hammam, badestrand ved havnen og meget mere. Den skal opleves og nydes, hvis du ikke skal nyde freden og roen på din smukt beliggende ejendom på Løserupvej.

Det er svært at beskrive hvor hyggeligt der er på Tuse Næs – du må komme ud og opleve det.

Land & Bolig formidler salg af alle typer ejendomme på landet på Sjælland og Lolland/Falster/Møn, og vi sætter en ære i god service og stor faglighed for vores købere og sælgere.
Har du – eller kender du måske én som skal sælge ejendom på landet, vil vi sørge kompetent og ordentlig betjening.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Nedlagt landbrug, Til salg

Kontantpris: Kr. 3.600.000

Ejerudgift: Kr. 3.462 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Løserupvej 40, Tuse Næs, 4300 Holbæk

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Løserupvej 40, Tuse Næs, 4300 Holbæk

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering