Mørkøvvej 3, Undløse, 4340 Tølløse

Mørkøvvej 3 er landejendom med virkelig skøn beliggenhed og mange muligheder er nøgleordene for denne naturskønne ejendom, som kan blive en rigtig dejlig ejendom med plads til dyrehold

Stuehuset

Stuehuset på Mørkøvvej 3 har gode rammer, og kan blive en rigtig dejlig bolig for dig der har mod på renovering. Stuehuset på 165 kvm har 2 stuer i 2 plan, badeværelse i ok stand, og stueplan og 1. sal trænger til en kærlig hånd. Pt. er der 4 værelser på 1. sal.

I forbindelse med stuehuset er der i en del af den tilstødende længe etableret en skøn gildesal til familiens fester. I den resterende del er der en gammel stald. Her er også et stort hønsehus, som måske kan indrettes til orangeri. Stor praktisk lade i god stand, som kan indretttes til stald eller bare med god plads til opbevaring af bil, campingvogn, eller den pladskrævende hobby.

Ejendommen ligger ugenert for enden af en markvej. Der ligger en nabo inden du ankommer på gårdspladsen.

Her er god plads til udendørs aktiviteter af enhver art. Du kan etablere en stor køkkenhave, shelterplads, store trædæk/terrasser. Her er en fuldstændig betagende udsigt over landskabet med udsigt til både mark og skov.

Vil du have husdyr er der en ingen dyr som vil klage. God plads med super marker til folde, løbegange, ridebane m.v.

Du kan også vælge at nedrive og opføre nyt stuehus, og der kan være flere gode placeringer.

Beliggenhed

Ejendommen ligger lige uden for Undløse. Her er både daginstitutioner, skole, fritidsaktiviteter, indkøb, benzintank og et par pizzariaer. Så alt hvad du behøver for at hverdagen fungerer har du meget tæt på din kommende bolig. Undløse finder du imellem Ugerløse og Mørkøv. Det betyder, at du inden for 10 minutter kan komme på motorvejsnettet til enten Kalundborg, Holbæk eller København.

Ugerløse ligger på hovedvejen imellem Sorø og Holbæk, og her er ligeledes skole, daginstitutioner, friluftsbad, indkøb m.v. På din vej til Mørkøv passerer du 2 smukke godser Kongsdal og Torbenfeldt. Disse godser ejer store dele af skovene omkring ejendommen.

Her er kuperet, landligt og flot natur overalt på strækningen fra Undløse til Mørkøv. Mørkøv er en lidt større by med flere muligheder.

Flere indkøbsmuligheder, teater, musik, gymnasier, havn og strand finder du i Holbæk blot 19 km fra ejendommen. I Sorø, som ligeledes er 20 km væk, er der kulturcafé, museum, Sorø Akademi og den smukke natur i og omkring Sorø.

Du kommer til at bo smukt og landligt i den skønneste natur, når du bosætter dig på Mørkøvvej 3 i Undløse, og alligevel kun 1 time fra KBH, hvis du har brug for at arbejde i storbyen. I Mørkøv kan du tage toget til København via Holbæk og Roskilde.

Jeg tænker at du kan forestille dig de muligheder som denne særlige ejendom på Mørkøvvej 3 kan give dig, der har mod på renovering.

Ring til Land & Bolig på 2122 1082, og bestil en fremvisning.

Land & Bolig formidler salg af alle typer ejendomme på landet på Sjælland og Lolland/Falster/Møn, og vi sætter en ære i god service og stor faglighed for vores købere og sælgere.
Har du – eller kender du måske én som skal sælge ejendom på landet, vil vi sørge for kompetent og ordentlig betjening.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Landbrug, Solgt

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Mørkøvvej 3, Undløse, 4340 Tølløse

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Mørkøvvej 3, Undløse, 4340 Tølløse

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering