Nordskov 34, 4295 Stenlille

Skov- og landbrugsejendom 40 HA med flot stuehus og gode bygninger

Skov- og Landbrugsejendommen Flintholm med 40,3 HA og dejligt moderniseret stuehus på 280 kvm.

Flotte stengærde, harmonisk stuehus, gode udlænger, flot stenbelagt gårdsplads samt skov, sø og landbrugsareal gør ejendommen varieret og interessant. (fotografen er på vej med billeder af interiør).

Boligen fremtræder lys og indbydende, og er energioptimeret med ny klimaskærm og senest ny opvarmningsløsning med varmepumpe fra 2020, således at den store bolig nu har energimærke D hvilket er rigtig flot i en bolig fra 1858. Boligen rummer i stueplan 2 værelser, 1 stort flot badeværelser, 2 store stuer ensuite, éntre/hovedindgang og stort landkøkken med spiseplads samt  stort bryggers og en vinkælder/viktualiekælder. 1. salen byder på 2 værelser, ældre og fint badeværelse med badekar og et kæmpe forældersoveværelse med walk-in garderobe og altan – bare lige lækkert. 

Gennemgående er, at alle rum er i god stand og virker indbydende, og bygningen har godt tegltag og rigtig fin loftshøjde overalt. Alle rum fremtræder lyse og køkken + bryggeres fungerer super godt.

Der er plankegulve næsten i hele stueplan og 1. sal, og praktisk flisebelægning i bryggers – stueplan delvis med gulvvarme. Entré er med flot svungen trappe til 1. sal samt indgang til stort moderniseret badeværelse. 

Fra brygges er der udgang til hyggelig stenbelagt terrasse, som vender mod syd-sydvest, og her er skøn udsigt til den store have og marker – særlig god plads er der til børn med legehus, gynger og klatretårn. På terrassen er den flotteste slyngplante med til at give stemning og hygge om sommeren. 

På dage med blæst er der altid læ at finde i gårdspladsen – gårdspladsen fremtræder i original stand med belægning i flotte marksten, og her er indkørsel til stor garage. Man fornemmer en god stemning når man kører ind på gårdspladsen, og man føler sig hjemme.

Haven er stor og varieret med store gamle træer, græsplæne og buske, og vil være et paradis at lege cowboy og indianer i. Mod øst glider haven over i mark, og der er herfra en flot udsigt til en lund med høje gamle træer og flotte stengærde som omkranser ejendommens jordareal.

Landbrugsjorden som er ca. 15 HA er bordforpagtet og kan evt. benyttes til folde til husdyrehold – heste, får, kvæg mv. og udbygningerne byder på gode muligheder for etablering af staldfaciliteter. Der er stald med plads til 8 køer.

I længerne kan bl.a. nævnes værksted + toilet + fyrrum, 5 brugbare kornsiloer og kørn-tørreanlæg + korngrav, lade med høj port, halmlade (tidligere svinestald) samt maskinhus med 2 skydeporte. 

Der er tale om et harmonisk bygningssæt i god stand og med bølge eternittage. Alle længer har god lofthøjde og murværk fremtræder intakt.

De 40,3 HA jord ligger omkring ejendommen og fordeler sig med 22,5 HA nord for Nordskovvej og er tilplantet med skov i 2002 og registreret med fredsskov. Der er ca. 15 HA landbrugsjord og resten er til gårdsplads, bygninger og den lille lund samt veje. 

Orange tekst er aktive links.

Den østlige ende af ejendommen støder op til Nordskov som er ejet af Stiftelsen Sorø Akademi – her kan løses ridekort, og er i øvrigt en smuk skov at gå tur i – her kan du afprøve “Sengestenen” og Hjortebjerg Bakke som rager 20 meter op.

I nærheden er der rideskole med stald og ridehus. Landboforening kan være behjælpelig med råd og vejledning om drift. 

Du kan drive en varieret jagt på ejendommen – dels i skoven med søen og dels markjagt. Begge dele har sin charme og sine muligheder, og det varierede terræn giver et fint dyreliv. I Sorø Kommune har du uendelig mange muligheder for oplevelser i naturen – du vælger bare om det er til fods, i kano eller på cykel.

Stenlille er en provinsby med station og en by i udvikling beliggende i den nordlige del af Sorø Kommune – her bliver husene solgt hurtigt og der er udviklingsplaner for byen og fritidslivet. Det er også i Stenlille du har dagligvarehandel, bager og tømmerhandel samt hvor nærmeste skole er. Her er et aktivt foreningsliv og ildsjæle er med til at forme udviklingen. I Sorø findes andre kommunale som private skoler ligesom det legendariske Sorø Akademi med bl.a. gymnasium.

Det tager kun 10 minutter at komme til vest-motorvejen, som kan føre dig hurtigt videre mod øst eller vest Danmark. Til Kalundborg har du 48 km og Køge kun 47 km.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Lignende søges, Solgt

Ejerudgift: 3020 DKK /md.

  • Sagsnr. 201788
  • Ejendomstype Skov/landbrugsejendom
  • Boligareal 280 m2
  • Grundareal 403053 Kvm m2
  • Energimærke D
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Nordskov 34, 4295 Stenlille

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Nordskov 34, 4295 Stenlille

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering