Ring til os: +45 21 22 10 82

Land og Bolig Ejendomsmægler

Land & Bolig

Land & Bolig er et selvstændigt og uafhængigt ejendomsmæglerfirma med base i Haraldsted på Midtsjælland. Vi bor på landet, og har naturligvis også vores kontor på landet – der, hvor vores kunder er. Livet på landet er drivkraften i Land & Bolig – vi elsker landlivet, og vil gerne have endnu flere naboer og endnu mere aktivitet i landområderne. Vi formidler den gode historie Lev livet på landet til dig, som overvejer at købe bolig. Vi siger nej tak til UdkantsDanmark og tomme boliger, og ja tak til liv i boligerne og livet på landet.

Din ejendomsmægler

Anne Klee

Jeg hedder Anne Klee og er din lokale ejendomsmægler. Herudover har jeg en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD) i Organisation, og er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og pr. 1.1.2022 medlem af Vurderingsankenævnet Storstrøm.
Her kan du møde Ulrich Hjort Hansen, din lokale ejendomsmægler, som udover at være ejendomsmægler også har en HD i Afsætning, og har arbejdet med salg og indretning i rigtig mange år. 
Efter mange år på landet, har vi et godt lokalkendskab, og vores fokus på landboliger sikrer dig et kompetent, ærligt og troværdigt boligsalg. Hos Land & Bolig får du personlig betjening, og det betyder naturligvis, at du i salgsperioden får hyppig og personlig opfølgning, der sammen med salg hører til firmaets spidskompetencer.
I Land & Bolig samler vi på tilfredse kunder, og vi vil altid gøre vores til, at du får solgt din bolig bedst muligt, eller at du som køber finder den helt rigtige bolig. Vi glæder mig til at byde dig velkommen i Land & Bolig.

Du kan kontakte os på telefon 2122 1082 eller anne@landogbolig.dk

Det gør vi

Land & Bolig sælger boliger gennem et godt og aktivt netværk, og gennem alternativ markedsføring, blandt andet i form af vores mobile kontor. Vi giver dig en ærlig vurdering af din bolig, så vi kan fastsætte en skarp og reel salgspris. Det betyder et hurtigere salg og en kortere liggetid.
Erfaringen viser at
  • for høj pris giver lang liggetid
  • en skarp pris giver kortere liggetid
  • lavere pris giver kort liggetid
Vi tilbyder gennemtænkte forslag til indretning, som kan medvirke til, at din bolig fremstår salgsklar. Vi ser på din boligindretning, og på, hvordan boligen, set i forhold til køberen, kan indrettes fremadrettet.Du får altid vores ærlige bud på, hvordan du kan gøre din bolig klar til salg. Vi ser på, om boligen kan indrettes mere hensigtsmæssigt, så den fremtræder lys og indbydende. Indgangen til din bolig er det første, køberen ser. Derfor ser vi også på, hvordan din indgang og din have kan komme til at fremstå salgsklar og interessant for køberen.
Ring på 5115 0535, hvis du ønsker en aftale med vores indretningskonsulent, der også foretager salg og vurdering.

Det gør du

Din medvirken i hele salgsprocessen er vigtig. Du kender din bolig bedre end vi gør, derfor kan du bidrage med at gøre os opmærksom på, hvad der er unikt for din bolig.
Din medvirken er også at give os et ring hvis du får en god ide, som kan fremme boligsalget – så tager vi en snak om det. Den løbende dialog sikrer at vi får din feedback. Den er vigtig for boligsalget og for at få afstemt vores forventninger til hinanden.
Har vi indgået aftale om hvordan din bolig skal fremtræde mens vi har den til salg, er din aktive medvirken vigtig for salget.

Mission

Vi flytter glade mennesker fra byen og ud på landet – på hele Sjælland. Land & Bolig kan med konceptet Lev livet på landet formidle det gode landliv, så det bliver attraktivt at bo i provinsen med alle de fordele, der følger med.

I Land & Bolig er vi professionelle og seriøse ejendomsmæglere med et solidt lokalkendskab, og vi sørger for, at et boligsalg tilgodeser både købers og sælgers interesser.

Værdier

Drivkraften i Land & Bolig er det gode liv på landet, som vi formidler på utraditionel vis. Vi er seriøse ejendomsmæglere, og opfølgning, punktlighed, nytænkning og respekt er en naturlig del af vores virksomhed.

Land & Bolig deltager aktivt ved landsbyudvikling og støtter op om nye muligheder på landet via arbejde i lokalråd og landsbyklyngen Søskovlandet.

Kontakt os på 2122 1082 og hør om, hvordan vi kan sælge din bolig.

 

 

Facebook
Facebook
Twitter