Sasserbrovej 23, Fjenneslevmagle, 4173 Fjenneslev

Landejendom, bolig og erhvervsmuligheder i Fjenneslev

Her er ejendommen med bygninger til de “store armbevægelser” samt hobbylandbrug – i alt 10,1 HA og klassisk rødstens stuehus med natur-skifertag.

Gården hedder Torkelund med bolig pt. på 241 godkendte boligkvadratmeter og har 4 værelser, 4 stuer samt køkken og nyere badeværelse med spa-bad, og der er flot loftshøjde overalt og pæne bondehus vinduer. Boligen har super gode rammer, kan evt. indrettes til 2-3 boliger, idet der er uudnyttet loftsrum (ét enkelt godkendt værelse på 1. sal), kælder på 50 kvm og stueplan trænger opdatering.  

Det kan også være en bolig til dig som ønsker at have erhverv hjemme – måske er du anlægsgartner, entreprenør, eller har andet erhverv som er pladskrævende, for her er mange og gode bygninger, både opvarmede og uopvarmede. To bygninger kan anvendes som ridehuse. Nogle bygninger kan evt. udlejes, og der er særskilt intern vej til udbygninger, således at privaten ikke forstyrres.

Der er bl.a. følgende bygninger (nummer referer til BBR-meddelelse):

Nr. 2 Opvarmet bygning i gule sten og isoleret værksted med autolift og kontorfaciliteter 303 kvm – tag fra 2015 opført 1970, Nr. 3 Ialt 1014 kvm gulstens bygning højloftet lade/maskinhal, heraf 385 kvm opvarmet forrentningslokale/kontor med køkken, toilet og egne indgange – tag fra 2021 opført 1964 (forretning/kontor ikke godkendt på BBR), Nr. 4 Hvid muret garage og disponibelt rum 175 kvm opført 1890 og ombygget 1990 (kan evt. opvarmes), Nr. 5 Hvidmuret anneks til stuehus renoveret 2005 m/bl.a. gulvvarme og te-køkken (ikke godkendt på BBR) 40 kvm opført 1952, Nr. 6 Bolig (tidligere fodermesterbolig) med bad/køkken (udlejet) opført 1897 i murværk, Nr. 8 Tidligere maskinhus/garage 75 kvm i hvidt murværk opført 1954, Nr. 9  Maskinhus/hal med 2 større korsiloer i træ 635 kvm opført i gule mursten 1988, Nr. 10 Murstensbygning på 175 kvm opført 1890 (kan evt. opvarmes), Nr. 11 Halmlade uden sidebeklædning 737 kvm opført 1998.

Mulighed for betydelige lejeindtæger ved at udleje bygninger/lokaler og måske til udlejning for opbevaring af campingvogne.

Opvarmning på ejendommen sker via halmfyr både til stuehus og øvrige bygninger. Der har tidligere være produktion af champignon på ejendommen, hvorfor der let kan etableres mulighed for opvarmning i flere bygninger. Nuværende årsforbrug er 120-150 stk. bigballer eller ca. 35.000 kroner årligt, hvilket er billigt i forhold til det store aftale kvadratmeter som opvarmes og delvis mangelfuld isolering i stuehuset. Der medfølger traktor til håndtering af halmballer og rens af halmfyr. 

Ejendommen hører under Sorø Kommune og Fjenneslev Sogn, hvor der bor 1044 personer. I nærområdet lige syd for ejendommen ligger Tuel Å med et rigt fugle og planteliv. Tuel Å løber lidt mod sydøst ud i Suså, og der er flotte gå-ture på de små veje og markstier, bl.a Fjenneslev naturstier.

Tryk på de orange links og lær mere om dit nye nærområde.

Fjenneslev ligger den særprægede kirke med de 2 tårne Fjenneslev kirke. De 2 tårne er sagnet om fødslen af tvillingerne Esbern Snare og Absalon, idet Asser Rig var bortrejst og fru Inge var adskilt i en periode. I Fjenneslev er der kommunale daginstitutioner, her er legepladser og en skaterbane samt Fjenneslev Sundhedsspor. Lokale arrangementer og informationer trives godt i Alsted-Fjenneslev Lokalforening.

Fjenneslev ligger imellem Ringsted og Sorø, hvor Holberg slog sine folder, og hvor du finder Sorø Akademi, som er et gymnasium, hvor der både er dagelever og kostelever. Sorø ligger smukt i landskabet imellem sø og skov. Her er en hyggelig hovedgade med mange forskellige butikker, caféer og Victoria teatret, byens bio som drives af lokale kræfter. Kulturcafé Ludvig afholder mange koncerter i løbet af året. På Sorø Sø er der flere aktiviteter for de vandglade – her er der både roklub, sejlklub, vinterbadeklub og Skjolden som er den lokale badestrand. Svæveflyveplads har du lige nord for vest motorvejen.

I Ringsted, som er 10 minutter væk, kan du komme til København med tog på 1/2 time. Ringsted er en større by end Sorø, og med flere kulturelle tilbud og tiltag. Blandt andet afholdes der hvert år Ringsted Festival og løbende arrangementer under navnet Sommersjov. Her er meget at byde på for både børn og voksne. Ringsted Outlet trækker mange mennesker til – her er gode tilbud i butikkerne som ligger i en åben gade og mange finder det hyggeligt. Det er nemt at komme ud i naturen, når du bor i området. Masser af skove og søer ved Sorø, og Ringsted OplevelsesstiHaraldsted Sø og skovene nord for Ringsted. Der er flere ungdomsuddannelser i Ringsted.

Drømmer du også om hestehold og ridehuse så er muligheden også til stede. Er du interesseret i jagt på markvildt, findes der et markvildtlaug i Fjenneslevmagle som du evt. kan blive medlem af.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Lignende søges, Solgt

Ejerudgift: 4.142 /md.

  • Sagsnr. 201803
  • Ejendomstype Bolig/erhverv, Landejendom
  • Boligareal 241 m2
  • Grundareal 101.089 m2
  • Energimærke G
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Sasserbrovej 23, Fjenneslevmagle, 4173 Fjenneslev

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Sasserbrovej 23, Fjenneslevmagle, 4173 Fjenneslev

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering