Skælskør Landevej 104, 4242 Boeslunde

4-længet landbrugsejendom i flotte omgivelser med 14 ha jord

Charmerende 4-længet landejendom med gode udlænger, jagthytte og en skøn mose

Den dejlige ejendom ligger fint tilbagetrukket fra vejen og med al jorden omkring ejendommen. Udlænger er bygget sammen med hovedhuset med smukke murede porte på begge sider af gårdspladsen, og det giver et meget hyggeligt miljø på gårdspladsen. 

Hovedhuset er højloftet og godt indrettet med et stort køkken i åben forbindelse med en stor spisestue. Stor dejlig stue med en flot gammel Egern brændeovn. 2 rigtig gode stuer/værelser i den anden ende af huset, hvor der fra den store entré er trappe til husets 1. sal, hvor der er 2 værelser og et stort soveværelse samt et uudnyttet loftsrum, som kan inddrages til beboelse. Et fint badeværelse med siddebadekar, og så er der klargjort til etablering af yderligere et badeværelse i stueetagen. Jorden er forpagtet ud og sælger modtager kr. 56.250/år inkl. moms. 

Udlængerne er i god stand med plane gulve, da der har været slagteri i 2 længer, hvor det må påregnes, at der skal nedlægges et par kølerum. Den sidste længe indeholder en dejlig gildesal og et toilet med bad, som nemt kan indrettes til yderligere en bolig på ejendommen. I denne længe er der også et fyrrum med et pillefyr fra 2019. 

Der er en stor lade, som kan anvendes til flere formål. En hyggelig lille jagthytte med fantastisk udsigt fuldender denne ejendom, som er meget ideel til dig der nyder god natur og jagt, eller dig der ønsker at indrette dig med dyrehold. Her er rigtig god plads til det hele.

Her er du blot 10 minutter fra motorvej og Slagelse, som er en større provinsby, som byder på alt det vi har brug for i hverdagen, som indkøb, forlystelser, sport og fritid. I Boeslunde, som ligger 5 minutter fra ejendommen er der en “Min købmand”, daginstitutioner, skole og boldklub. 

Hyggelige Skælskør ligger blot 8 km fra ejendommen. Her er fine huse, mange kunsthåndværkere, hygge og havn, med både fiskere og lystsejlere og en fantastisk fiskebutik med en lækkert udvalg. I Skælskør er der charmerende og hyggeligt og en rigtig god stemning. Badestranden er i top ved Kobæk Strand, som også ligger inden for 10 minutters kørsel fra ejendommen.

Her er du tæt på det hele, og mange muligheder for at leve det gode liv på landet med børn, dyr, venner. Tæt på skole, daginstitution, indkøb, strand og natur og hyggelige småbyer.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Lignende søges, Solgt

Ejerudgift: 2.530 /md.

  • Sagsnr. 201807
  • Ejendomstype Landejendom
  • Boligareal 242 m2
  • Grundareal 144.000 m2
  • Energimærke E
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Skælskør Landevej 104, 4242 Boeslunde

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Skælskør Landevej 104, 4242 Boeslunde

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering