Skallerupvej 6, 4760 Vordingborg

Landejendom med bolig fra 2019 med gode faciliteter hvor drømme kan blive til virkelighed

Det normale er jo en ældre ejendom med et stuehus som skal istandsættes – bare ikke her, for boligen er opført i 2019 med alle de gode faciliteter som bl.a. sikrer dig lave energiudgifter og meget lidt vedligeholdelse. Og god plads med 7,7 ha jord til bl.a. fasanopdræt eller andre gode formål. Velkommen til Egebjerg Have.

Boligen

Boligen som er forsynet med gulvvarme overalt er på 123 m2. Der er en virkelig god planløsning, samt stor carport og viktualierum. I alt bebygget 170 m2 med røde betontagsten og robuste zink tagrender. 3 gode værelser heraf ét med walk-in garderobe, 2 badeværelser med toilet. Køkken-alrum, stue og entré samt bryggers med skabe og vaskemaskine/tørretumbler. 

Alle vinduer er med 3-lags glas udført i træ/alu. Opvarmning via luft-t-vand varmepumpe samt 6 kw solcelleanlæg. Du er dermed uafhængig af gas-, træpille- eller oliepriser, og kan bare nyde tilværelsen trygt og roligt.

Til at forsøde tilværelsen med, er opført et dejligt drivhus på 21m2. Det giver terrassen læ og et mere intimt miljø, og med udsigt til den store naturgrund med frugttræer, græsplæner og flotte gamle træer. 

Udhus/værksted er oprindelig fra 1953 og ombygget i 2002, så bygningen i dag fremstår vel isoleret. Her er gode støbte gulve, og kan opvarmes med luft-t-luft varmepumpe – i alt 110 m2. Bygningen er forberedt med kloak og der er indlagt vand. Taget er med betontegl og yderbeklædning af hvidmalet træ.  

Bygningen anvendes pt. til rugeri i forbindelse med fasanopdræt. Kan i fremtiden måske udnyttes helt el. delvis til anneks, bolig eller hobbyrum/værksted – der er elektrisk port i den ene ende.

Øvrige bygninger

De øvrige bygninger fungerer med henblik på fasanopdræt. Kapaciteten er maksimalt 45.000 kyllinger pr. sæson, og kan dermed være en særdeles god bi-beskæftigelse. De sidste 4 år har gennemsnits indtægt på salg af fasankyllinger netto været 278.000 kroner pr. sæson.

Bygning 4 er det største staldanlæg og er oprindeligt opført som minkstald. Mod syd desuden et nyere mobilt staldanlæg.

Alle udendørs voliere bliver monteret i sektioner, og kan således nedtages og opsættes uproblematisk, hvilket ejer praktiserer hvert år. 

Der er 2 haller – bygning 8 som senest opført i 2018 med høj elektrisk port på ca. 230 m2 til maskiner og materiel. Bygning 7 er med dobbelt skydeport – denne anvendes pt. til fasanopdræt og kan hurtigt og nemt ændres til andre formål. 

Til alle driftsbygninger er der virkelig gode tilkørselsforhold med anlagte stabile grusveje. Fine parkeringsforhold ved boligen samt  carport til 2 biler (lukket på 3 sider).

Driftsbygningerne ligger så de næsten ikke kan ses fra boligen, idet terræn og bevoksning skærmer. Det hele kan evt. anvendes til hundkennel, hestestalde, fåreavl med videre. Hvad er dine behov? – hvis fasanopdræt ikke er på ønskelisten. 

Landbrugsjorden som dyrkes er ca. 6,5 ha pt. med roer og er bortforpagtet på en 1-årig aftale. Afleveres “på stub” efter høst 2024.

Driftsbygninger benyttes af sælger indtil 1. september 2024, eller det kan aftales at frikøbe sælger for sæson 2024.

Sælger vil gerne introducere fasan-opdrættet til interesseret køber, og der kan aftales “oplæring”, håndtering mv. og ikke mindst overdragelse af kunder. 

Der er en rigtig god indtjening at hente hjem med opdræt af fasaner.

Området

Området er præget af traditionelt agerland i let kuperet landskab med levende hegn og skove. Særligt kan fremhæves skovene Stokket Hovskov, Dyrlev og Hastrup Skov og Ambjerg Skov som de mest lokale. Her er et virkelig godt fugletræk forår og efterår – bl.a. traner og rovfugle kan opleves i området.

Indkøb er inden for 5-10 minutters kørsel. Dagligvareforretningerne Netto samt 365 i Ørslev kun 4 km, Brugsen i Ugledige 4 km eller Dagligbrugsen i Borse 7 km. De “store” indkøbsmuligheder findes i Vordingborg som er 7 km væk eller Præstø 8 km.

Du bor måske en times kørsel fra mange arbejdspladser i KBH´s området og måske tænker du – hvad skal jeg lige få tiden til at gå med når jeg bor i Skallerup? 

Her er så mange skønne muligheder. 7 km til Vordingborg med lystbådehavn, indkøb og den populære årlige Vordingborg Festuge. 31 km til Næstved. I begge byer er der gymnasier og andre ungdomsuddannelser.

Her kan du leve det fulde liv på landet sammen med din familie. 

Og så er der lige naturen, som udfolder sig på mange fronter. Besøg Kulsbjerget ved Mern med sine 107 meters højde og fantastisk udsigt over Bøgestrømmen og Smålandsfarvandet. Kulsbjerg er et stort dansk militært område med offentlig adgang – en sand naturperle. Her er vandrestier og mountainbike spor.

Vil du en tur i skoven har du foruden dem i nabolaget også Skovhuse Skov. Der er flere skove ved kysten eller Vintersbølle Skov sydøst for Nyråd. Du kan også cykle en tur langs Ugledige Tunneldal, og opleve de skiftende årstider ved åen og Lekkende søer og – skove.

Her er udflugter nok til et helt liv ! og så har du også de mere spektakulære punkter som Geocenter Møns Klint og Kalklandet med Koldkrigsmuseum, Stevnsfortet og Geomuseum Faxe samt alle øerne i smålandsfarvandet. Så hvad venter du på!

Der er skole kun 4 km fra boligen i Ørslev. Station med tog mod KBH er i Lundby små 9 km væk. Til Køge har du 51 km, Taastrup 75, Nykøbing Falster 41 og København 92 km.

Skoler i Vordingborg kommune er der mange af, og Kulsbjerg Skole, har 3 afdelinger i nærheden. Du har Friskolen Øster Egesborg, ligesom du finder flere ungdomsuddannelser i Vordingborg samt specialskoler.

Sognet hedder Udby og er under Udby-Ørslev Pastorat. I 2023 var indbyggertallet 318 personer. De 2 Kirker er henholdsvis Udby (i det flotte og kuperede landskab) og Ørslev Kirke (i mere fladt landskab) og vil du vide lidt om lokalhistorien og få aktuelle nyheder så kan du se mere på www.vordinborg.in og evt. deres Facebookside.

Ejendommen kan erhverves af alle personer eller selskab. 

Ring til Ulrich på tlf 5115 0535 for info og for booking af fremvisning.

Land & Bolig formidler salg af alle typer ejendomme på landet på Sjælland og Lolland/Falster/Møn, og vi sætter en ære i god service og stor faglighed for vores købere og sælgere.
Har du – eller kender du måske én som skal sælge ejendom på landet, vil vi sørge for kompetent og ordentlig betjening.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Landbrug med fasanopdræt, Skuffesager, Til salg

Kontantpris: kr. 5.975.000

Ejerudgift: 2.937 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Skallerupvej 6, 4760 Vordingborg

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Skallerupvej 6, 4760 Vordingborg

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering