Skamstrupvej 35, 4440 Mørkøv

Tidligere brødfabrik m/bolig – og meget stor naturgrund på 8.771 m2

Skamstrup brødfabrik i sin oprindelige opførsle fra 1913 er et lille stykke industrihistorie i lokalsamfundet, og fabrikken var oprindelig 3-længet med ikonisk skorsten – det hele opført i røde mursten. Sidenhen er der sket knupskydning og hele fabriksanlæggets bebyggede areal inkl. bolig er på 1.047 m2.

Der er ingen opmåling af bolig som er i to plan og BBR oplyser 112 m2 og det vurderes at være ca. 150 m2 inkl. udnyttet overetage. Tidligere bageriudsalg er inddraget til bolig hvilket ikke er oplyst i BBR.

Alle tage er ens på bygningssættet og i bølgeeternit, og på en lav bygning mod indkørsel er tag i tagpap. Der er konstateret utætheder i tag nogle steder.

Boligen fremstår slidt og utidssvarende og opvarmes med 2 brændeovne, idet oliefyr ikke er funktionsdygtigt. 

Bolig er udlejet, fabriksanlæg er udlejet på 3 forskellig lejemål, og haven med den store grund passes af lejer i boligen.

Orange tekst er aktive links hvor du kan få mere information.

Der pågår fra Holbæk Kommunes side en stedsanalyse af ejendommen, idet det gamle og oprindelige fabriksanlæg (3 længer) m/bolig formentlig er bevaringsværdigt som kulturhistorisk værdifult. 

Grunder er særdeles velbeliggende, og kan blivet et super sted for en mindre ny bydel med boliger, evt. hospic, seniorboliger mv. Billede med rød streg/skravering viser landsbyafgrænsningen, og kan i dette område udvikles – evt. kan det udvides med et kommuneplantillæg, og vil være afhængig af Holbæk Kommunes indstilling.

Der er ca. 1.775 indbygger i Skamstrup-Frydendal Sogn. 

Fabrikken er nabo til den flotte mølle Skamstrup Mølle (tidligere kaldet Lillemølle, da der blev rejst en større mølle i Sørninge). Møllen kom til Skamstrup i 1861 hvor den blev flyttet fra en anden bakke syd for byen, og den kom oprindeligt fra Holland.

Der er stort fællesskab omkring møllen og i årene 1992 gik lokale i gang med restaurering som næsten var færdig i 1999 hvor møllen nedbrænder under orkanen. Sorgen var stor og Gislinge mølle blev overtaget og genopført 2000-2003 og står nu meget flot i landskabet på bakken.

I byen findes også gymanastikforneing, Skamstrup Kirke og Præstegården som blev fredet i 1990 og total renoveret 2015, forsamlingshuset Heimdal som er flittigt benyttet og istandsat af ildsjæle, og senest forskønnelse af midtbyen og gadekæret blev oprenset og renoveret samt en naturlegeplads. 

Der opleves et rigtig fint sammenhold og hjælpsomhed i byen, og “det hele” er samlet under Foreningen Skamstrup og Omegn.  

Ejendommen kan handles enkeltvis eller i samlet pulje med 6 øvrige ejendomme som er følgende adresser:

Valsømaglevej 71 – 4100 Ringsted, Kollektiv og fuldt udlejet

Korsørvej 19 – 4250 Fuglebjerg, villa med ét lejemål og udlejet 

Vandværksvej 21 – 7000 Fredericia, nedlagt vandværk uden lejer

Bulbjergvej 25 – 7741 Frøstrup, feriekoloni i nordvest jylland

Skjoldenæsvej 1 – 4100 Ringsted, tidligere mejeri nu kontorhotel

Banevej 10 – 4296 Nyrup, tidligere stationsbygning nu villa med 2 lejemål og fuldt udlejet

Ring til Ulrich på 5115 0535 for yderligere information samt booking af fremvisning.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Erhverv, Solgt

  • Ejendomsnr. 2018737-5
  • Ejendomstype Industribygning med bolig
  • Etageareal 1.233
  • Grund 8.771
  • Energiklasse Undtaget
  • Afkast
  • Årlig lejeindtægt
  • Årlig driftsudgift
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Skamstrupvej 35, 4440 Mørkøv

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Skamstrupvej 35, 4440 Mørkøv

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering