Skee Huse 11, 4100 Ringsted

Landvilla med super beliggenhed på lukket vej – tæt på skov og skole

Skee Huse er en lukket vej med meget lidt trafik – her er stille, ingen larm fra store veje og så kan du se stjernerne om aftenen. 

Har du børn kan de gå eller cykle til skole på 5 minutter – i øvrigt er Allindelille Friskole en rigtig god landsbyskole med udvikling af skolen, elever og medarbejdere.

Boligen på 194 kvm som har skøn udsigt til skoven og marker, har i alt 4 værelser – heraf 2 meget store på 1. sal og en stor og brugbar repo´s – her kan du evt. etablere en flot kvist og få dagslys og formidabel udsigt og benytte arealet til multi-rum (leg, kontor mv.). Fra det ene værelse kan du gå ud på dejlig balkon og nyde vejret, lufte dynerne eller sidde uforstyrret og læse en god bog. De to andre værelser i stueplan er store og fine værelser.

Stueplan er med gulvvarme overalt på nær 2 værelser, og i den store stuen har du et flot trægulv, som er med til at give den behagelige nordiske stemning og look, og ikke mindst vidunderligt dagslys fra 3 sider. Køkken er fra 2010 udført i moderne elementer, og med alle hårde-hvidevarer samt god spiseplads og praktisk flisegulv som matcher bordpladen.

Der er to indgange til boligen – én hovedindgang og én bryggersindgang. Fra begge døre går du ud på dejlig stenbelagt stor gårdsplads, hvor sommerlivet kan nydes i fulde drag, og det er nemt at holde.

Haven er i alt 1.046 kvm og bl.a. forberedt til hønsehold – der er et hønsehus, og du kan med et hegn være klar til at være selvforsynende med egne æg, og hovedparten af haven er sydvendt.

Én garage er delvis ombygget til kontor/værksted/hobbyrum, hvor kreativiteten kan udfolde sig – opvarmes med el-varme, optræder i BBR som udhus. Sidste bygning er skur til brænde, havemøbler og cykler. De 2 containere som er på ejendommen er midlertidige og fjernes af sælger ved fraflytning. Der er installeret fibernet på ejendommen. 

Allindelille Fredsskov ligger for enden af vejen – ca. 300 meter og mulighederne er mange, bl.a for at ride udendørs – flere naboer har heste. Fredsskoven har en helt speciel flora pga. aflejret kalklag fra istiden, og er fantastisk dejlig at gå ture i med skovsletter, højskov, mose og søer. 

Et kapitel for sig er Friskolen i Allindelille  – det er en fantastisk skole og den ligger bare 800 meter fra huset, så bliver det ikke nemmere at komme i skole for jeres børn. Skolen er i konstant udvikling og sidste skud på stammen var en multibane, og der er flere planer i støbeskeen. 

I tilknytning til skolen har du børnehave, og den lokale idrætsforening med mange gode motionstilbud for alle aldersgrupper. Vi kan anbefale mandagstæsk.

Lokalområdet er præget af aktive mennesker, som bl.a. sker i Haraldsted Allindemagle lokalråd. Herfra udspringer mange gode ideer og arrangementer. Der er også en Facebookside hvor du kan se aktiviteter mv. – Flueblomsten hedder den.

Der er så meget natur og kulturhistorie i området, bl.a. Ringsted OplevelsstiKnud Lavards KapelVrange Skov og Vesterskov samt alle skovene omkring Skjoldenæsholm. Landsbyen Jystrup har desuden en Dagligbrugs, og ellers vil du formentlig foretage indkøb til/fra arbejde eller i Ringsted, St. Merløse eller Hvalsø. Det er også tæt på Jystrup at du har Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm.

Nærmeste større by er Ringsted hvor du har alt – shopping, Outlet Center, lækker svømmehal og sportscenterRingsted Teater/Koncertsalbibliotek/borgerservice og meget meget mere – og ikke mindst det flotte og nyrenoverede torv. Ringsted Kommune er den kommune i Region Sjælland som gennem længere tid har den største tilvækst både i antal indbyggere og arbejdspladser, så der sker noget her.

Fra Ringsted findes den nye togforbindelse til København hvor rejsetiden kun er 28 minutter – ja det er hurtigt.

Kom og lad dig forføre på Skee Huse – du kan også købe den bedste is fra Skee Ismejeri som har åben hele døgnet – bare hyggeligt.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Lignende søges, Solgt

Ejerudgift: 2.406 /md.

  • Sagsnr. 201797
  • Ejendomstype Villa
  • Boligareal 192 m2
  • Grundareal 1.046 m2
  • Energimærke E
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Skee Huse 11, 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Skee Huse 11, 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering