Skeevej 88, Skee – 4370 Store Merløse

Drømmevillaen for dig – med rådyr i haven og nattergalesang om aftenen – fantastisk udsigt.

For mange vil dette være drømmevillaen med solceller, jordvarme, solfangere, flot beliggenhed og kuperet parklignende have- meget bedre bliver det ikke. Bæredygtighed i fokus er et miljøvenligt statement. 

Den harmoniske ejendom, er smukt beliggende i det kuperede terræn på en stor grund med flot udsigt til Åmose å, og fra 1. salen til Skee mose ved Vesterskov Åen har sit udspring ved nabolandsbyen Valsølille og løber ca. 40 km til Halleby å´s udspring.

Den meget velholdte ejendom, hvor kvalitet og vedligeholdelse er i højsædet, indeholder alt hvad den moderne familie kan ønske sig. Gode værelser, store åbne rum, højt til loftet og nogle steder med loft til kip. Badeværelse og gæstetoilet i stueetagen samt badeværelse i underetagen. 

I wellnessafdelilngen i underetagen kan du lade hverdagens stress forsvinde, her er kæmpe bruseniche, badekar, toilet og sauna – og rigtig god plads til ren afslapning og velvære. Underetagen rummer tillige teknikrum/vaskerum, viktualierum, værksted og bar/slyngelstue. 80 m2 god og højloftet kælder og vinduer i alle rum. 

Dejlige træ-terrasser hævet højt over terræn mod syd og vest giver skøn mulighed for plads til leg og hygge. På solrige eftermiddage kan du nyde sundowneren under den elektriske markise, hvor der er god plads til familie/venner og grill.

En stor dobbelt garage med 2 elporte og et dejligt isoleret værksted fuldender bygningssættet. Her kan du måske realisere dine hobbydrømme!

Omgivet af frodige landskaber og med en betagende udsigt til den smukke natur, er dette hjem en sand perle for naturelskere og dermed mere end bare et hjem. Det er en livsstil i et godt nærmiljø, som også er børne- og voksenvenligt med aktiviteter til alle generationer. 

Gode og aktive naboer præger området, og det mærkes når man bor her. 

Tryk på de orange links og lær dit nye nærområde at kende

Du bliver stort set nabo til Skee Is, den lokale producent af økologisk is, hvor du næsten døgnet rundt kan forkæle dig selv og familien med lækker økologisk is, opg ikke mindst dine gæster.

Ejendommen ligger smukt og højt på Skeevej, og via Langebjergvej kan du gå eller cykle tur i Allindelille Fredsskov. Skoven er ejet af Danmarks Naturfond. Floraen i skoven er helt særlig på grund af den kalkrige undergrund. Her vokser blå anemoner og en fjerdedel af Danmarks plantearter findes her. Her er den sjældne orkidé Flueblomsten, som områdets Facebook gruppe er opkaldt efter. I forlængelse af Allindelille Fredsskov ligger Myrdeskov og Kastrup Skov.

Det er et helt særligt sted du kommer til at bo – det er et godt og hyggeligt lokalsamfund, hvor man kærer sig om hinanden og har et godt sammenhold. 

Ejendommen ligger i Skee landsby med ca. 40 husstande, som en del af Haraldsted-Allindemagle sogn (ca. 1.300 indbyggere) og i landsbyklyngen Søskovlandet, Haraldsted kirke er omdrejningspunkt for mange aktiviteter i sogent, både af kirkelig og kulturel interesse, for børn, unge og voksne. Der er de sidste 5 års tid flyttet flere børnefamilier til Haraldsted, Allindelille, Stestrup og Skee – byen hvor spejderne holder til, områdets idrætsforening og daginstitution. 

Her er bare rart og trygt at bo. I området finder du også Vrange Skov , Haraldsted Skov og Vesterskov, som bl.a. byder på en sej mountainbikebane med masser af udfordringer samt shelters og bålpladser. Den fantastiske Ringsted Oplevelsessti som strækker sig over 25 km igennem Ringsted Kommune, er der adgang til i Haraldsted. Smuk og betagende gå- eller cykeltur med masser af natur og kulturhistorie, blandt andet langs Haraldsted Sø, gennem skove og slugter, dæmning og flotte enge. Kajak- & roklub og fiske- og vinterbade klubben ligger for enden af søen, så der er god mulighed for at få en skøn aften- eller morgentur ved søen, hvor du kan nyde det rige fugleliv. Sidste skud på stammen er en udendørs motionsbane og fuglekikketårn. Det hele kaldes lokalt for Søsportshjørnet.

Lokalrådet i sognet er meget aktivt og afholder flere arrangementer året igennem, og du finder dem på Facebooksiden Flueblomsten. I september måned i lige år holdes der Haraldsted by night – hele dagen, hvor mange virksomheder/gårdbutikker m.m. i sognet kan holde åbent. 

I lokalområdet findes Allindelille Friskole som har stor succes og der er i tilknytning til skolen SFO og børnehave. Senest er der kommet overbygning i 2019 og i 2020 en multibane i forbindelse med skolens øvrige idrætsanlæg. Ved siden af skolen ligger idrætsforeningen med flere forskellige tilbud, bl.a. fodbold, yoga og mandags-tæsk.

Bussen kører lige uden for døren til både Ringsted og Allindelille Friskole.

Her kan du skabe de bedste rammer for dig og din familie.

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 – kom og få en rigtig god oplevelse

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Til salg, Villa

Kontantpris: 3.500.000

Ejerudgift: 2.999 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Skeevej 88, Skee – 4370 Store Merløse

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Skeevej 88, Skee – 4370 Store Merløse

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering