Skjoldenæsvej 1, 4174 Jystrup Midtsjælland

Mejeri 405 m2 – kontorhotel og kreativ værksted – centralt i meget aktiv landsbymiljø

Det tidligere mejeri i Jystrup er i dag en bygning med liv og energi – er indrettet til kontorhotel/kontorfællesskab samt kreativt værksted. Bygningen fremstår markant i bybilledet og alle kender den i Jystrup, hvor det er et sted som byens borgere har kunne samles/mødes/arbejde mv.

Mange borgere har fra tid til anden haft deres gang i bygningen, idet den har været anvendt for byens amatørteater forening Søholmscenen. I en 10 årig periode har den også være bolig og daginstitution og nu de sidste ca. 5 år kontorhotel. 

Bygningen er en solid murstensbygning med natur skiffertag og facader fremtræder i gul-malede med hvide friser, gesems og vinduer – nogle vinduer er de originale jernvinduer i sort som giver bygningen historie og originalitet. Det hele står på en solid sokkel i tilhuggede sten (kampesten) som er i god stand. Der er indrettet kontorer, mødelokaler og fællesfacilieter i stueplan og på 1. sal og i alt 24 pladser, samt et mere åbent værksted i stueplan. Værksed består af 6 kreative pladser – keramik, håndarbejde og kunstmaling.

Der er i 2010-2018 brugt ca. 1 mio kroner på forbedringer, bl.a. ventillationsanlæg, isolering af 1. salen, tagvinduer, døre mv..

Der er tilpas have omkring 2 sider af bygningen med græsarealer, buske og mindre terrasser, hvor der kan placeres havemøbler når sæsonen byder til det – her kunne evt. laves overdækket terrasse og dermed en bedre udnyttelse af havens muligheder. 

Nord for bygningen findes en p-plads til 3-4 biler og indkørsel fra Skjoldenæsvej som tilhører ejendommen. 

Man har så vidt det har været muligt bevare eksteriør fra den oprindelige bygning, som fra Kulturarvstyrelsen har fået bevaringsværdi 4. Bevaringsværdi har udelukkende med eksteriør at gøre og dermed kan der indrettes indvendigt efter behov. 

Orange tekst er aktive links med yderligere info.

En mulighed er også at omdanne bygningen til boliger, idet der altid har været stor søgning til Jystrup – både ejerboliger og lejeboliger, og omdannelse skal ske med forudgående godkendelse fra Ringsted Kommune, og vurderes at være en realistisk mulighed, som der også tidligere har været arbejdet med.

Jystrup er inde i en stærk udvikling og mod vest og nord for byen opføres nye boliger – sidste er i gang med at færdiggøre første etape og der er så vidt vides yderligere planlagt 2 etaper – i alt ca. 80 boliger. Vest for byen er skudt et nyt villakvarter + etagebyggeri op de sidste 1-4 år og her er stadig få ledige byggegrunde.

Jystrup har ALT – egen skole, SFO, børnehave og vuggestue, sportsforening og et særdeles aktivt lokalområde, og så har man vedholdende holdt liv i den lokale Brugsforening som nu ser ud til at kunne fortsætte som en velfungerende dagligevarebutik med det forøgede indbyggertal i byen. Der er omkring den indre by i Jystrup og omkring kirken et særdeles hyggeligt landsbymiljø, og det har i mange mange år været et eftertragtet sted at bo. Der er ca. 1.207 indbyggere i Jystrup pr. 2023.

Jystrup er en byzone-landsby, og omkring Jystrup findes noget af Danmarks smukkeste natur med skove, ådale, søer og meget meget mere. 

Lejekontrakter:

De enkelte personer kan leje sig ind pr. måned for én eller flere pladser, og der er derfor særskilte lejekontrakter med 3 måneders opsigelse. 

Pt. er der pr. maj 2023 udlejet 16 pladser ud af i alt 30.

Èn person står for rengøring af bygningen og får i modydelse 2 værkstedspladser. 

Ejendommen kan handles enkeltvis eller i samlet pulje med 3 øvrige ejendomme som en virksomhedshandel.

De 3 øvrige adresser er Banevej 10 – 4296 Nyrup (villa med 2 lejemål og udlejet), Korsørvej 19 – 4250 Fuglebjerg (villa med ét lejemål og udlejet) og Vandværksvej 21 – 7000 Fredericia (nedlagt vandværk uden lejer).

Endelig er der også mulighed for at handle en pulje indeholde 7 ejendomme – de 4 ovenstående samt Bulbjergvej 25 – 7741 Frøstrup (feriekoloni i nordvest Jylland), Valsømaglevej 71 – Ringsted (kollektiv og fuldt udlejet), Skamstrupvej 35 – 4440 Mørkøv (tidligere brødfabrik m/bolig og fuldt udlejet).

Ring til Ulrich på 5115 0535 for yderligere information samt booking af fremvisning.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Erhverv, Kontorfællesskab/kontorhotel, Til salg

Kontantpris: 3.000.000

  • Ejendomsnr. 201837-3
  • Ejendomstype Udlejningsejendom - Kontor
  • Etageareal 405
  • Grund 905
  • Energiklasse C
  • Afkast 10,9
  • Årlig lejeindtægt 452.352
  • Årlig driftsudgift 87.918
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Skjoldenæsvej 1, 4174 Jystrup Midtsjælland

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Skjoldenæsvej 1, 4174 Jystrup Midtsjælland

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering