Skovgårdsvej 29A, 3200 Helsinge

Den herlige landejendom til salg rummer mange muligheder, der er et 185 kvm stort stuehus, en stor have med sø og med god plads til dine projekter.

Stuehuset

Stuehuset indeholder et hyggeligt køkken med spisekammer. Et pænt stort badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Endvidere er der 3 værelser i stueplan, 2 stuer med udsigt til have og udgang til terrasser i flere plan. 1 salen rummer 2 værelser. Et lille drivhus for enden af huset giver mulighed for at dyrke lidt grønsager, her vokser allerede vindruer. Udvendig og indvendig trænger huset til reparationer/finish og maling, men vinduer og døre er i god stand. Med lidt omsorg og maling kan det blive en god bolig for dig og din familie.

Længerne

En længe er indrettet med 3 lejemål. En dejlig lejlighed på 117 kvm med entré stort badeværelse. Køkken i åben forbindelse med stue samt 3 værelser. Alle med fin udsigt over det kuperede terræn. I midten af bygningen er der et teknikrum og et disponibelt rum, som er delvis forberedt til udlejning.

I den anden ende af bygningen er der et lejemål med køkken, stort kontor, badeværelse med 2 toiletter og brus samt et par værelser/kontorer. På bagsiden af den ene lade med grønne stålplader, er et stort højloftet rum, samt pladsen foran udlejet. I en tidligere stald er der 2 lejemål til opbevaring. Der er separat parkering til det udlejede.

Der er en samlet årlig lejeindtægt på 380.000 kr. inkl. moms og stuehuset er ledigt for ny ejer.

2 store lader fuldender bygningssættet, og her vil der vøre fin mulighed for enten at leje lader ud, eller måske indrette stald til dig der
ønsker et dyrehold.

Jorden ligger omkring ejendommen, og på begge sider af Sætervej, som giver adgang til en anden ejendom.

Der forventes iflg. oplysninger fra Helsinge Fjernvarme, at der bliver mulighed for fjernvarme i løbet af 3-4 år.

Nærområdet

Skovgårdsvej 29A ligger i Helsinge, som er en by med mange børnefamilier og et meget aktivt foreningsliv.

Du kommer til at bo ca. 5 minutter fra en stor sportshal og boldbaner. Sportshallen – Helsingehallerne – har en helt ny springhal og ligger ved siden af en ny svømmehal med vandrutchebane og wellnessområde. I Helsingehallerne kan du spille fodbold, petanque, tennis, badminton, skyde med bue og pil og meget mere. Ligeledes ligger ejendommen tæt på Helsinge centrum, som byder på flere cafeer, dagligvarebutikker, handelsgade med mange butikker, frisører, etc. Tæt på ligger 2 skoler, en folkeskole og en privatskole. Den store skov, Gribskov, er i gå afstand fra ejendommen, og en dejlig badestrand ved Tisvilde ca. 10 minutter derfra – altsammen inden for kort afstand. I facebook gruppen – det sker i Helsinge – kan du følge med i hvad der sker i byen.

Foreningen Helsinge Danmarks Bedste Børneby afholder børnefestival og hele sommeren er der stort børneloppemarked hver weekend. Det er også her det meget populære Cirkus Kanutski holder til, som alle byens børn kan deltage i.

Der er ofte musik og torvedag om sommeren i weekenden og en årlig kulturnat.

Gribskov Gymnasium ligger 10 min fra boligen i cykelafstand og her finder man også kultursalen med koncerter, standup etc. Togstationen ligger ca. 10 min på cykel fra ejendommen.

Du er måske selvstændig og har brug for plads, f.eks. anlægsgartner, tømrer, kloakmester m.v., og så vil en god synlighed ofte være at fortrække – gratis reklame – det kan du få på denne ejendom.

Blev du interesseret i denne mulighedsrige ejendom, så kontakt Land & Bolig på 2122 1082.

Land & Bolig formidler salg af alle typer ejendomme på landet på Sjælland og Lolland/Falster/Møn, og vi sætter en ære i god service og stor faglighed for vores købere og sælgere.
Har du – eller kender du måske én som skal sælge ejendom på landet, vil vi sørge for kompetent og ordentlig betjening.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Landejendom, Til salg

Kontantpris: 6.250.000

Ejerudgift: 3883 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Skovgårdsvej 29A, 3200 Helsinge

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Skovgårdsvej 29A, 3200 Helsinge

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering