Skuerupvej 25 – 4295 Stenlille

Skøn ejendom med super beliggenhed og plads til det lille dyrehold – 1 time fra KBH

Skøn lille hesteejendom med super beliggenhed er nøgleordene for denne herlige ejendom. 

Den lille snoede private vej fører hen til denne herlige ejendom, som virkelig er et besøg værd. Smukt beliggende med den flotteste udsigt til skov, marker. Et lille vandhul er afvanding fra husets regnvand. 

Stuehuset er gennemrenoveret over tid med undertag, omlægning af tegl, døre og vinduer fra 2006, her er gravet ud og isoleret, etableret gulvvarme, alle vægge er efterisoleret og der er etableret omfangsdræn langs boligen mod haven. Vandledning fra målerbrønd til bolig er også skiftet, ligesom der er etableret ny spildevandsløsning i 2011. 

Stor dejlig bolig med meget hyggeligt og stort køkken, badeværelse i både stueetage og på 1. sal, gode værelser og en hyggelig stue med brændeovn.

Meget hyggelig gårdsplads med udgang til en flot cirkelformet terrasse med den dejligste udsigt – her kan du følge dyrelivet med rådyrerne der græsser, rovfuglene der svæver og alt det der gør livet på landet skønt at leve. 

Den ene længe har et stort opvarmet værksted, rytterstue, et lille tekøkken og ville kunne udnyttes til en ekstra bolig, som der selvfølgeskal søges om. Her kan du også etablere et lækkert kontor – for der er indlagt Fibernet på ejendommen, og det giver dig god mulighed for at arbejde hjemmefra. 

Fin ladebygning med flot renoverede staldvinduer, og med plads til enten hestebokse, får eller geder – der er allerede en stor løsdrift til de islandske heste, som bor på ejendommen, og plads til maskiner og halm. I løsdrift og på gangstier til de 2 folde på ejendommen er der lagt knust beton, så du er fri for mudder om vinteren. 

Den sidste længe er ikke renoveret, men vil være oplagt til garage, gildesal eller hvad du nu drømmer om. 

Ejendommen opvarmes med Baxi pillefyr fra 2006. 

Den dejlige ejendom ligger i en lille landsby, Skuerup, hvor ejendommene ligger lidt spredt, men kun 4 minutter fra Stenlille, 10 minutter fra motorvej E20 og Sorø og bare 1 time til København. 

Stenlille er en hyggelig by, med flere muligheder for indkøb, station med tog til Tølløse, hvor du kan komme videre til København eller Holbæk. I Stenlille er der et blomstrende handelsliv, kulturhus, en aktiv borgerforening. Hver onsdag fra 16-20 er der veteranbiltræf, for alle der elsker gamle biler, motorcykler m.v. 

Bliver Stenlille for lille, så er Sorø et oplagt valg. Her er en fin handelsgade, mange restauranter, specialbutikker, dejlig biografSorø Museum og ikke mindst klosterkirken i Sorø, som ligger i forbindelse med Sorø Akademi, som er gymnasium med både dag- og kostelever. Byen ligger smukt imellem Sorø Sø.

Gode skoler både fri- og kommuneskoler er repræsenteret i både Stenlille, Tølløse og Sorø. Efterskoler i både Sorø og Tølløse. 

Masser af historiefortælling om Holberg, som slog sine folder på Tersløsegård i Dianalund og i Sorø, og det præger området, udover den dejlige natur. 

Her kan du se Tripadvisors forslag til en dagsudflugt fra ejendommen, når du ikke lige nyder dagen på din skønne terrasse eller i den dejlige natur. 

Jeg tænker du fik lyst til at se ejendommen.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt

Ejerudgift: 2.790 DKK /md.

  • Sagsnr. 201817
  • Ejendomstype Nedlagt landbrug
  • Boligareal 190 m2
  • Grundareal 9.906 m2
  • Energimærke C
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Skuerupvej 25 – 4295 Stenlille

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Skuerupvej 25 – 4295 Stenlille

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering