Smedevænget 14, 2640 Hedehusene

Landejendom, 2 boliger, god lejeindtægt (investeringsejendom) – Hedehusene

Landsbymiljø, rolige omgivelser, nærhed til Roskilde og København og 2 gode boliger samt drivhuse er kodeordene for denne landejendom med ca. 6,5 ha jordtilligende – Marbjerggaard.

Det robuste stuehuset har bolig i stueplan på 160 kvm og bolig på 1. sal er på 132 kvm. Begge boliger har egen indgang, eget køkken og bad/toilet og fremstår i god og opdateret stand. Stueplan som har dejlig lofthøjde overalt har 4 gode værelser, super godt bryggers med skabe, flot entré, badeværelse samt gæstetoilet, og et rigtig dejligt kombineret køkken/stue/spisestue med direkte udgang til flot træ-terrasse, som er hævet over græsplænen. Terrassen har fin plads til grill, hygge med familie og venner, og aftensolen kan nydes i fulde drag, og flot udsigt over den parklignende have med store træer.

Boligen på 1. sal har 3 gode værelser, entré, fint badeværelse med brus og gæstetoilet. Her er lagt vægt på at opnå god arealudnyttelse, og der er en meget hyggelig stue i kombination med køkken og spiseplads, og rummet udmærker sig ved dejligt lysindfald fra 3 sider. Til boligen hører flisebelagt terrasse, udhus og carport.

Begge boliger suppleres med varme fra nyere træpillefyr årgang 2019 (i dag billig opvarmningsform), som er placeret i 30 kvm stor kælder. Kælderen fremstår tør og fint renoveret med bl.a. godt gulv og hylder til opbevaring. Begge boliger har installeret fibernet og der er god mobildækning. Sidste større ombygning var i stuehus 1992, og der er løbende foretaget forbedringer og vedligeholdelsesarbejder. 

I gårdspladsen, der er super hyggelig, findes 2 overdækkede store carporte (med udhus) i sort træværk, så biler og trailere kan være beskyttet for vejr og vind.

Gårdspladsen er mod vest afgrænset af flotte grantræer og mod syd den store flotte ladebygning som er opført 1877 på i alt 428 kvm. Her er i alt 3 lejemål, 2 store elektriske rulleporte, 1 dobbeltport og nyere støbte gulve overalt. Bygningen vil blive fuldendt når den en dag får nyt tag. Mod øst i gårdspladsen er en ældre tidligere staldbygning, som også er renovere med værksted og hobbyrum – delvis opvarmet – også opført 1877. De to ældre bygninger fremstår med pudsede rødkalkede facader og flot intakt kampestenssokkel. Stuehus og de to bygninger omkring gårdspladsen er bevaringsværdige iflg. lokalplan.

Tekst med orange skrift er aktive links hvor du kan få mere info ved at trykke på den orange tekst.

Ejendommen har været drevet med gartneri-virksomhed siden 1963, hvor der de efterfølgende 2 år blev opført 19 drivhuse på i alt 16.725 kvm med tilhørende bygning til mandskab og opbevaring på 222 kvm. I 1973 blev der suppleret med en solid bygning som fremstår total istandsat med kontor, lager- og mandskabsfaciliteter på i alt 280 kvm og med stor elektrisk rulleport i gavlen. Bygninger og alle drivhuse er alle udlejet. For enden af ejendommen og i det østlige hjørne er et græsareal som anvendes til campingvogne og udlejes til private som ønsker god og sikker opbevaring – ca. 100 pladser. Der er iflg. geologiske kort ikke fare for oversvømmelse ved skybrud, ej heller stigende grundvandshøjde eller vendløbsoversvømmelse. Agerjorden som er højtbeliggende er JB 7 – lerjord og velegnet til bl.a. folde.

Der er i alt en årlig lejeindtægt for udlejning af stor lade, drivhuse, driftbygning og udlejning til campigvognsopbevaring på ca. 470.000 ekskl. moms. Og er du investor kan de to boliger også udlejes, og det anslås at stueplan kan udlejes for 168.000 og 1. sal for 108.000 inkl. moms. Samlet lejeindtægt der kan opnås er således ca. 690.000 ekskl. moms, hvilket giver en årlig forrentning på 10,3 % – ikke dårligt!

Marbjerg landsby hører hunder sognet i Fløng og Fløng kirke. I Marbjerg var der i år 1900 194 personer ved folketælling fordelt på 42 husstande.  Marbjerg er en del af et landsbylaug hvor der arrangeres lokale aktiviteter. Nærmeste skole er kun 1.200 meter væk, og hedder Fløng Skole med bl.a. SFO, Klub og ungdomsskole

Søger du motion er der en velorganiseret idrætsforening (Fløng-Hedehusene Idræt) med et bredt udvalg til børn og voksne – kun 5 minutter fra Marbjerg. Hedeland som ligger lige syd for motorvejen byder på stor naturlegeplads, friluftsscene, udendørs fitness, veterantogbane, naturhytter, hundeskov, skibakke og det hele krydret i fantastisk natur med trampe- og ridestier og er et ca 1.500 ha stort område. 

Roskilde centrum er kun 7 km væk og KBH centrum 30 km væk, så du kan være i nærheden af alle kulturelle begivenheder og arbejdspladser hurtigt og nemt. Og det er let for de unge at komme til ungdomsuddannelserne.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt fra køberkartotek

Ejerudgift: 6.116 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Smedevænget 14, 2640 Hedehusene

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Smedevænget 14, 2640 Hedehusene

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering