Stestrupvej 232, Skee, 4370 St. Merløse

Børnevenlig villa i super landsby - her er alt hvad du skal bruge - JA TAK

Dejlig 1-plans villa i hyggelig landsby med en bygning som er i god vedligeholdelsesstand.

Her er boligen til familien – 2 børneværelse, stort forældreværelse m/skabsvæg, originalt og ordentligt spisekøkken, stue med integreret spisestue samt stue i tilbygning – det hele er overskueligt med centralt beliggende badeværelse med toilet og brusniche.

Du har faktisk en børneafdeling og en forældreafdeling, så alle kan udfolde sig uden at genere hinanden. Der er 2 indgange til boligen – én hovedindgang med entré/fordelingsgang og én bryggersindgang til disponibelt rum samt bryggers.

Hvis familien ønsker at optimere mulighederne i boligen kan overvejes en ny planløsning med bryggers/disp.rum + gang/entre samt badeværelse. Det kan give fine nutidige og fremtidsholdbar løsning som den moderne familie måske vil sætte pris på.

Lidt fakta:

Opvarmes med 2 varmepumper luft-t-luft fra henholdsvis 2013 og 2016 + el-paneler. Vinduer/døre fra 2011 + 2012 (dog ikke i tilbygning), skiffereternit på taget, massiv egetræsgulve i stue – ellers gulve med tæpper, bad renoveret i 1992. Hjemsted er Ringsted Kommune og Haraldsted-Allindemagle Sogn.

Du får en dejlig udsigt mod sydøst samt have og super terrasse med sydvest som ligger helt ugenert og hvor du kan nyde aftensolen. En fin garage med plads til bil, redskaber og cykler fuldender ejendommen.

Bus/skolebus kører uden for døren og skolen ligger kun 900 meter væk – velkommen til et super dejligt område!

Tryk på de orange links og lær dit nye nærområde bedre at kende.

Området:

Allindelille Fredsskov har en helt specielle flora pga. de kalklag der er i skoven, og er fantastisk dejlig at gå ture bl.a. med mose, søer, åbne sletter og helt særlige planter.

Områdets friskole er Allindelille Friskole – det er en fantastisk skole og den ligger bare 900 meter fra huset, så bliver det ikke nemmere at komme i skole. Dine eventuelle skolesøgende børn, kommer først i køen til den populære skole.

Skolen er i konstant udvikling, og der er blandt andet etableret en multibane og et fælleskøkken, som blandt andet er til benyttelse for områdets beboere. I tilknytning til skolen er den lokale idrætsforening med mange gode motionstilbud for alle aldersgrupper. Vi kan anbefale mandagstæsk.

Lokalområdet er præget af aktive mennesker, som bl.a. sker i regi af Haraldsted Allindemagles lokalråd. Herfra udspringer mange gode ideer og arrangementer. Lokalrådets side på Facebook, Flueblomsten, er der hvor du kan holde dig orienteret om, hvad der sker i området. En gruppe af områdets beboere mødes f.eks. den 1. og 3. torsdag i måneden til strik, nørkling og hygge i konfirmandstuen i Præstegården i Haraldsted. Og har du gode ideer til aktiviteter i dit nye lokalområde, er de altid velkomne.

Der er så meget natur og kulturhistorie i området, bl.a. Ringsted Oplevelssti, Knud Lavards Kapel, Vrange Skov og Vesterskov samt alle skovene omkring Skjoldenæsholm. Landsbyen Jystrup har desuden en Dagligbrugs og ellers vil du formentlig foretage indkøb til/fra arbejde eller i St. Merløse.

Nærmeste større by er Ringsted hvor du har alt – shopping, Outlet Center, lækker svømmehal, Ringsted Teater/Koncertsal, bibliotek og meget meget mere – og ikke mindst det flotte og nyrenoverede torv. Ringsted Kommune er den kommune i Region Sjælland som pt. har den største tilvækst både i antal indbyggere og arbejdspladser så der sker noget her.

Fra Ringsted er der togforbindelse til København via Køge Nord, hvor rejsetiden kun er 28 minutter – nemt og hurtigt, for dig der arbejder i Kbh.

Kom og bliv en del af et super lokalområde – du kan også købe is fra Skee Ismejeri, som har åbent stort set hele døgnet.

Kontakt ejendomsmægler Ulrich på 5115 0535 og hør mere om villaen og booking af fremvisning.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Til salg, Villa

Kontantpris: 1.650.000

Ejerudgift: 1.056 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Stestrupvej 232, Skee, 4370 St. Merløse

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Stestrupvej 232, Skee, 4370 St. Merløse

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering