Skovgårdsvej 29A, 3200 Helsinge

Meget bynær beliggende landbrugsejendom med 2 boliger og erhvervsudlejning

På landbrugsejendommen er 2 boliger – stuehuset med energimærke C på 185 m2, og senest indrettet bolig med energimærke B er på 120 m2. Derudover er der 8 øvrige lejemål på ejendommen.
Ved købers overtagelsen er ledige lejemål stuehus (tidligere udlejet), 2 stk. store lager/værksted og mindre kontor/værksted, og dermed er der 7 bestående lejekontrakter, nogle er erhvervslejekontrakter og andre boliglejekontrakter.

Stuehus opvarmes med luft-t-vand varmepumpe installeret ca. år 2010 bygning 3 er total renoveret 2008 med bolig, kontor og værksted opvarmes også med luft-t-vand varmepumpe ca. årgang 2010 og denne bygning har gulvvarme. Øvrige bygninger/lokaler er ikke opvarmet.
Hal/lade bygning 4 har delvis støbte gulve med høj port i én ende, og delt i 2 lejemål – 388 m2
Hal/lade bygning 5 har støbte gulve og høj port i én ende og har hidtil været ét lejemål – 365 m2..

Stuehus trænger til nogen istandsættelse vil de fleste nok mene, og det kan også udlejes som det er for ca. 12..000 pr. måned hvilket var den hidtidige leje. Har de sidste 5 år været udlejet for kun 9.050 pr. måned.

Der er gode tilkørselsforhold til alle bygninger og boliger, p-pladser og vende/gårdsplads.
Udlejer sørger som udgangspunkt for vedligehold af grønne arealer og gårdspladser, hvilket pt. dog udføres af én lejer.

Ejendommens areal er i alt 6,3 ha har en lille del beliggende i byzone og hovedparten i landzone, og det er sandsynligt at køber vil kunne udvikle hele eller dele af arealet til erhvervs- og/eller boligformål.
Der er særdeles gode muligheder for reklame/skiltning ud mod Helsingørvej, hvor der hver dag kører rigtig mange biler og anden transport.

Ejendommens landbrugsjord er pt. bortforpagtet og kan være til købers disposition efter høst 2024. Der er flere af nabo gårdene som har heste eller andet dyrehold i det flotte og kuperede landskab.

Haven ved stuehuset går ned til en mindre sø som tilhører ejendommen, og der er en lund med flere frugttræer, mindre drivhus og haven er anlagt hovedsageligt med græs.

Vil du bebo stuehuset selv som ejer, og måske benytte den store lade til virksomhedsformål eller hobby, ja så har du i de øvrige lejemål en rigtig god indtægt som langt overstiger udgifter til drift og normale prioriteter. Udlejer du alt hvad du kan er forrentningen sandsynligt anslået til over 10% hvilket jo er rigtig fint.

Ejendommen ligger i en by med mange børnefamilier og et meget aktivt foreningsliv. Iflg. Helsinge Fjernvarme forventes mulighed for fjernvarme i løbet af 3-4 år.

Der er ca. 5 minutter til en stor sportshal og boldbaner. Sportshallen har en helt ny springhal og ligger ved siden af en ny svømmehal med vandrutchebane og wellnessområde. Ligeledes ligger ejendommen tæt på Helsinge centrum, som byder på flere cafeer, dagligvarebutikker, handelsgade med mange butikker, frisører, etc. Tæt på ligger 2 skoler, en folkeskole og en privatskole. Den store skov, Gribskov, er i gå afstand fra ejendommen, og en dejlig badestrand ved Tisvilde ca. 10 minutter derfra – altsammen inden for kort afstand.

Foreningen Helsinge Danmarks Bedste Børneby afholder børnefestival og hele sommeren er der stort børneloppemarked hver weekend. Det er også her det meget populære Cirkus Kanutski holder til som alle byens børn kan deltage i.

Der er ofte musik og torvedag om sommeren i weekenden og en årlig kulturnat.

Gribskov Gymnasium ligger 10 min fra ejendommen i cykelafstand og her finder man også kultursalen med koncerter, stand-up etc. Togstationen ligger ca. 10 min på cykel fra ejendommen, og Hillerød tager det ca. 25 minutter, Helsingør ca. 30 minutter og København og Roskilde ca. 50 minutter.

Blev du interesseret i denne muligheds rige ejendom, så kontakt Land & Bolig – Ulrich på 5115 0535.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Erhverv, Til salg

  • Ejendomsnr. 201845-1
  • Ejendomstype Landbrugsejendom
  • Etageareal Bolig 304, erhverv 948
  • Grund 63.184 m2
  • Energiklasse B og C
  • Afkast 10,51 %
  • Årlig lejeindtægt 728.400
  • Årlig driftsudgift 69.335
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Skovgårdsvej 29A, 3200 Helsinge

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Skovgårdsvej 29A, 3200 Helsinge

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering