Suserupvej 34, 4180 Sorø

Ejendommen/boligen
Skovlygaard er en charmerende og dejlig ejendom med en fin gårdsplads, stor og solrig have, en stor træterrasse på havesiden af huset, mod syd og vest.

Ejendommen har et originalt bygningssæt, som er godt vedligeholdt og renoveret over tid. Boligen rummer 166 kvm med blandt andet et dejligt bryggers med adgang til et ældre pænt badeværelse. I det store køkken/alrum strømmer lyset ind fra 2 sider, hyggelig stue med udgang til en suveræn overdækket terrasse. Endvidere gang med trappe til 1. sal samt et stort kontor. På 1. salen har du 2 store værelser, et mindre værelser og et toilet. I gavlværelserne er der udgang til store balkoner, hvor du kan nyde enten morgen eller aftensolen og det smukke udsigt.

Stald/længer
Længen med hestestald skal fremhæves med højt til loftet i de 6 store bokse, strigleplads/vandspiltov, løsdrift og mulighed for flere bokse, aflåst sadelrum og tillige en opvarmet rytterstue, hvor du kan får varmen mens du ordner seletøjet efter ridning på 20×40 ridebanen eller i skoven. 200 m, så er du i skoven og kan ride, gå, cykle, køre langt i de store skovområder som hører til Stiftelsen Sorø Akademi. Du skal løse ridekort, men ellers er der fri adgang i skovene.

God garage, højloftet maskinhus og yderligere enlænge med plads til fest eller dyrehold.

Ejendommens 5 ha store jordareal er udlagt til folde lige omrking ejendommen, og så er der den mest vidunderlige sommerfold på den anden side af vejen.

Skovlygaard er ejendommen til dig der sætter pris på super beliggehed i naturen, hygge og gode forhold til dine dyr, og her kan du skabe de bedste rammer for dig og din familie.

Tryk på de orange links og lær dit nye nærområde at kende

Naturen og området
Skovlygaard ligger 5 km fra Sorø. Sorø, hvor Holberg slog sine folder, og hvor du finder Sorø Akademi, som er et gymnasium med både dagelever og kostelever. Sorø ligger smukt i landskabet imellem sø og skov. Her er en hyggelig hovedgade med mange forskellige butikker, caféer og Victoria teatret, byens bio som drives af lokale kræfter. Kulturcafé Ludvig afholder mange koncerter i løbet af året. På Sorø Sø er der flere aktiviteter for de vandglade – her er der både roklub, sejlklub, vinterbadeklub og Skjolden som er den lokale badestrand.

Gode skoler og mange muligheder kendetegner Sorø, og her kan du også komme med toget til København eller Odense..

Det smukke landskab syd for Sorø er selvfølgelig også præget af de store søer Tystrup og Bavelse, som ligger smukt i landskabet og er forbundet med Suseåen, hvor det er oplagt at selje i kano og kajak. Landskabet er kuperet og varieret og der venter dig gode oplevelser i naturen. Ved Tystrup sø ruger havørnen, og søerne er et mekka for fugle kiggere og øvrige naturbrugere.

Holder du af golf? Sorø Golfklub ligger lidt længere henne ad vejen, en aktiv golfklub med en smuk bane.

Jeg tænker, at du blev nysgerrig på denne herlighed.

Land & Bolig formidler salg af alle typer ejendomme på landet på Sjælland og Lolland/Falster/Møn, og vi sætter en ære i god service og stor faglighed for vores købere og sælgere.
Har du – eller kender du måske én som skal sælge ejendom på landet, vil vi sørge kompetent og ordentlig betjening.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Landejendom, Til salg

Kontantpris: kr. 4.900.000

Ejerudgift: kr. 3423 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Suserupvej 34, 4180 Sorø

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Suserupvej 34, 4180 Sorø

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering