Tolstrupvej 17, 4100 Ringsted

Smukt, klassisk og højloftet stuehus med de fineste detaljer og et flot skiffertag

Ejendommen:

Ved gadekæret kører du ind til Aabjerggaard på den meget charmerende markstensbelagte gårdsplads omkranset af det flotte, meget store og imponerende stuehus samt 2 lader i delvis kampesten og en gammel flot svinestald med facader i træ og kampesten.

Den store klinkebelagte hall har en en åben pejs, som byder velkommen i det smukke stuehus. På denne ejendom er der plads til de store arrangementer – både inde og ude. Her er plads til den store familie, eller til flere generationer. 

Flot landkøkken med spiseplads renoveret i 2018, og med udgang til den hyggelige parklignende og sydvendte have. Her er også et spisekammer med nedgang til en god, klinkebelagt og praktisk kælder, hvor Baxi pillefyret også er placeret. I

Stuerne ligger ensuite, og den ene har det smukkeste dekorerede loft med træpaneler, en charmerende havestue, en imponerende stor og skøn spisestue med brændeovn fuldender det nedre plan. 

Den tidligere sekundære indgang til ejendommen, der nu fungerer som et åbent trapperum med flot trappe til 1. sal, har indgang til et stort lyst soveværelse og et lækkert badeværelse, og har en meget fin og gammel belægning, som den du finder i Sct. Bendts kirke i Ringsted. 

1. salen er stor, højloftet og med rigtig god plads. Her er både plads til et stort kontor, en teenageafdeling med egen stue og et par yderligere værelser. Her er plads til den store familie, eller til dig, som måske ønsker at bo flere familier i én ejendom. 

I vest enden af huset er der, i de gamle karlekamre, indrettet en lejlighed på ca. 40 kvm, som fungerer bolig, men ikke godkendt særskilt som sådan, den er i dag registreret som en del af stuehuset. Over lejligheden er et uudnyttet loftsrum, som der er adgang til fra haverummet i stueplan. 

Haven er stor og dejlig med flere pladser, hvor sundowneren kan nydes. Store flotte træer præger haven, en stor køkkenhave, et fint drivhus, og så hele området bagerst i haven, hvor Høm Lilleå løber igennem. Et sandt paradis for børn og dig som elsker en stor have med vand og mange muligheder.

Mod gadekæret, ligger et lille vænge, som er en lille fold, som der er direkte udgang til fra stalden. På den anden side af vejen ligger et lidt større fold med et læskur, som er oplagt til et par stykker kvæg, et par heste, eller …. hvad drømmer du om?

Alle udlænger er i god stand, og specielt den ene længe skal fremhæves, da der er etableret fine bokse, en “hyggeplads”, som også kan anvendes til en stor boks og så den store højloftede garage med elport med plads til 3-4 biler. 

Den vestvendte længe er stor og højloftet, og her kan du udfolde dig med den pladskrævende hobby.

Ejendommen har været en del af Ringsted Kloster, som ejede mange af de store og smukke ejendomme på egnen, og som senere er blevet til selvstændige landbrugsejendomme.

Området:

Klik på de orange links og lær dit nye nærområde at kende.

Tolstrup er en lille hyggelig landsby med et par store gårde, et gadekær og den tidligere skole. 

Byen ligger 4 km fra Ringsted Station og Ringsted Bymidte. Skolebussen holder ved indkørslen, og ellers kører bussen på Haslevvej 300 m fra ejendommen, og fra Ringsted Station kan du med toget til København på 1/2 time via Køge Nord. 10 minutter til motorvejen og 1 time i bil til KBH. 

Nemt til Ringsted og de gode skoler og ungdomsuddannelser, som der ligger i byen. Her er både gymnasium og erhvervsskole. 

Vil du have mere by, så har Ringsted det hele. Et stort hyggeligt torv med flere gode restauranter, smukke og historiske Sct. Bendts kirke og et par gader med specialforretninger. Hovedgaden Nørregade har ligeledes mange restauranter og specialforretning, og den ender ved Ringstedet og Ringsted Outlet og Ringsted Kongrescenter, som også er byens teater- og koncert sted. 

Der afholdes mange kulturelle arangementer i Ringsted hele året, som f.eks. Ringsted Festival, som er den årlige musikfestival, hvor “de store navne” kommer.

Stort lækkert sportsanlæg med mange idræts- og sportstilbud, og et dejligt Svømmeland

Af større seværdigheder i området kan nævnes Skovtårnet/Camp Adventure, Gisselfeld Kloster, Bregentved Gods og selvfølgelig den skønne Ringsted Oplevelsessti som løber 25 km gennem den flotteste natur på midtsjælland. 

En helt særlig ejendom med virkelig gode muligheder for en store familie, flere familier eller dig der bare ønsker en herskabelig og smuk bolig.

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 og bestil en fremvisning.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

ÅBENT HUS, Landejendom, Nedlagt landbrug, Til salg

Kontantpris: Kr. 5.700.000

Ejerudgift: Kr. 4.871 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Tolstrupvej 17, 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Tolstrupvej 17, 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering