Valsømaglevej 73, Valsømagle – 4100 Ringsted

Stor ejendom med flere boliger i hyggelige landsby

Stor ejendom med flere boliger i hyggelige Valsømagle, hvor charmen er i top

Her er god stemning og romantisk landsby idyl i den gamle have med store træer og på den hyggelige ejendom, som rummer mulighed for at bo flere generationer eller flere familier.

Fantastisk “legeplads” for både mennesker og dyr med plads til at nyde udelivet i den store have, og på arealerne omkring ejendommen. Begge boliger er renoverede over de sidste 15-20 år, og trænger til nogle steder til en update og andre steder lidt færdiggørelse.

Den 4-længede ejendom omkranser den hyggelige gårdsplads, hvor du er ugenert, og altid kan finde en plads med sol og læ. På den hyggelige terrasse på gårdspladsen kan du nyde de stille sommeraftener.

Du kan få de bedste rammer for dig og din familie i det lille hyggelige samfund, som ligger blot 10 minutter fra Ringsted og 7 minutter fra den større by Jystrup, hvor der bl.a. er en Dagli’Brugs, den gode kommuneskole “Søholmskolen” og et fint fællesskab om sport, kultur og byudvikling.

Den gamle gård, ligger midt i landsbyen Valsømagle. Her ligger flere fine huse langs vejen, som snor sig igennem byen.

På ejendommen er der idag én mindre bolig på 107 kvm, og overfor på gårdspladsen ligger det oprindelige stuehus på 193 kvm, som nemt kan nemt opdeles til 2 boliger, da der er 2 køkkener og 2 badeværelser. 1. salen er delvis gjort klar til at kunne udnyttes fuldt ud.

Udlængerne giver rig mulighed for at etablere stald, have et værksted eller lignende, og der er en separat bygning, som idag bruges som rustik gildesal, med brændeovn.

Den store ejendom ligger som nabo til blandt andet øko-landsbyen Hallingelille, der er etableret i 2005. Her er 20 boliger med en herlig blanding af børn, unge og ældre, et stort fælleshus, bade sø, og et godt fællesskab. Børn er velkommen på deres legeplads. 

Ejendommens jord som er 9.012 m2 stor, støder op til nabo fællesskabets grøntsags mark, og drømmer du om at leve livet i eget bofællesskab, så er det her på gården, at du kan udleve drømmen.

Hvis du har lyst til at være en del af et større fællesskab, har du også mulighed for at søge om optagelse i nabofællesskabet Hallingelille, med de glæder det kan give dig. Det koster omkring 50.000,- at blive medlem.

Valsømagle ligger i Haraldsted Allindemagle sogn, som omfatter landsbyerne Valsømagle, Skee, Haraldsted, Allindelille og Allindemagle. I Allindelille ligger en friskole, som har et rigtig godt ry, samt idrætsforening, SFO og børnehave.

Det er et historisk sted du bosætter dig; her udspiller historien om mordet på Knud Lavard sig. Han blev myrdet af sin bror, som følte at hans adgang til tronen var truet, og idag ligger Knud Lavards kapel på nabovejen.  

Ved Haraldsted Sø langs Oplevelsesstien, finder du blandt andet de gamle volde, som hørte til Valsøgård, der blev brændt ned under Grevens Fejde. Her er vandfyldte voldgrave med karpedamme og vild timian på voldene.

Her er smukt og fredeligt, lige som mange andre steder langs Haraldsted sø. Oplevelsesstien går blandt andet langs søen, og starter syd for Ringsted med afslutning ved Humleore. Shelters, oplevelser, flot natur og kultur præger stien og området. Dejlige gåture, måske en afstikker til mountainbike sporet i Vrange Skov er flere af de mange muligheder som området byder på, udover Haraldsted Skov, Vesterskov, og Skjoldnæsholm skovene.

Mange aktive og engagerede mennesker er bosat i området, hvor der, udover i Hallingelille, er et rigtig godt fællesskab og mange spændende aktiviteter året igennem. Det præger området rigtig meget, at folk elsker at bo her nord for søen – det er virkelig en lille perle.

Tryk på de orange links og lær mere om dit nye nærområde.

Jeg tænker at du blev nysgerrig på den herlige ejendom og det skønne nærområde.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt

  • Sagsnr. 201816
  • Ejendomstype Lystejendom
  • Boligareal 300 m2
  • Grundareal 9.012 m2
  • Energimærke E+D
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Valsømaglevej 73, Valsømagle – 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Valsømaglevej 73, Valsømagle – 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering