Vandværksvej 21 – Erritsø ved Fredericia

P-plads, legeplads, garager mv – tidligere lokalt vandværk samt grund sælges. 

Bygningerne er tømt for materiel som blev brugt til drift af vandværket og bygninger fremstår tomme og overdrages som de er og forefindes.

Grunden som løber parallelt med jernbanen og Vandværksvej er aflang og på i alt 660 m2, og iflg. BBR meddelelse er bebygget areal 145 m2 og udført i røde mursten og beton og med flat tag.

Grunden fremstår med spredt bevoksning og græs samt en dobbelt p-plads og der er en afgrænsning af grunden med træ-rælinger.

Der er vandforsyning og “Anden type afløb” og der er ikke registreret nogen varmeinstallation. Anden type afløb, betyder i denne sammenhæng, at regnvand afledes til terræn og der ikke er nogen spildevandsafledning registreret og dermed ingen toiletfaciliteter. 

Her er muligheden for et lokalt projekt – måske til legeplads, skaterbane, fælles køkkenhave, p-plads eller måske et privat eller fælles atelier, lydstudie, grafisk værksted, kontor, garageanlæg mv. En meget billig måde at skabe nye aktiverer enten i fællesskab eller privat regi.

Det er formentlig ikke muligt at opnå en byggetilladelse til en privat bolig. 

Ring til Ulrich på 5115 0535 for yderligere information samt booking af fremvisning.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Erhverv, Kontor / anden ejendom, Til salg

Kontantpris: 50.000

  • Ejendomsnr. 201837-7
  • Ejendomstype Anden type - erhvervsejendom med grund
  • Etageareal 145 m2
  • Grund 660 m2
  • Energiklasse Fritaget for energimærke
  • Afkast
  • Årlig lejeindtægt Ledig for ejer
  • Årlig driftsudgift 1762,- (år 2023)
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Vandværksvej 21 – Erritsø ved Fredericia

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Vandværksvej 21 – Erritsø ved Fredericia

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering