Vrangehuse 3, Gyrstinge, 4100 Ringsted

Smuk og velholdt landejendom med bedste beliggenhed lige op til skov og 1 time til KBH

Smuk og velholdt landejendom med bedste beliggenhed lige op til skov og 1 time til KBH

Smukke og velholdte Ørevadsgård er en 4-længet landejendom med skøn beliggenhed trukket tilbage fra vejen og med Lille Bøgeskov som nærmeste nabo.

Her er tale om et meget særligt, charmerende og smukt stuehus i gule sten med bindingsværk og klassiske røde tegl på taget.

Her er højt til loftet både ude og inde. Smukt, enormt hyggeligt og charmerende overalt. Stor dejlig hall, originalt og fint badeværelse, stort snedkerkøkken fra 2006 i åben forbindelse med en stor spisestue med flot glas-skydedørsparti ind til den store stue. I stueetagen er der 2 gode værelser/kontor. På 1. salen – som sælger har indrettet, findes separat indgang og trappe, er der et stort smukt stuerum med udgang til en fin balkon med den dejligste udsigt over folde og til skoven. Her er køkken, bad, alkove, 2 store værelser og en god repos og super fin stemning.

Udlænger er med stabile facader og en skøn stor højloftet lade, hvor ejendommens solcelleanlæg er placeret på taget. 2 andre længer
er med delvis gamle foderrender og staldinventar, en længe indeholder det gamle karlekammer og en garage til opbevaring. Bygningen
ud mod vejen er med plant gulv og er super til opbevaring. Den tredie længe er udlagt til værksteder og er i umiddelbar forbindelse med
den højloftede lade.

Ejendommen opvarmes med træ-pillefyr fra Vølund, og der er etableret nyt minirenseanlæg på ejendommen i 2019 samt 6 kg watt solcelleanlæg i 2012. Der er installeret Fibernet som sikrer hurtig internetforbindelse.

Stuehusets flotte koblede vinduer er udført i træsorten oregonpine og de er udvendigt vogngrøn og indvendigt olieret og fremstår særdeles smagfuldt til det øvrige interiør, hvor der også spredt er konstruktioner i oregonpine.

Der findes en 10 kvm stor kælder.

Ejendommens have er et helt særligt og eventyrligt kapitel for sig. Små stier snor sig igennem haven, og når foråret kommer så blomstrer de meget store rhododendron buske, så den ene farve afløser den anden. Her er store flotte træer, ugenert og meget spændende og dejlige frugttræer samt køkkenhave.

Fine terrasser dels med natursten, dels med smuk chausséstens belægning. Her er bare fint, fredeligt og dejligt, og der er noget for både børn og voksne i en store have, som ligger på 3 sider af stuehuset og hovedsageligt mod syd-vest.. Gårdspladsen er belagt med toppede brosten og de flotte granit-trappesten klæder facaden og de to indgangspartier. Derudover er gårdspladsen nem og overskuelig at holde, idet der er et stort område med lav stedsegrøn bevoksning.

Ejendommens jord er i dag udlagt til folde, hvor naboens kvæg græsser. Fortsætter du ud af den lille vej Vrangehuse, så ender du i Store Bøgeskov, så der er rig mulighed for at komme ud i naturen både til bens, på cykel og til hest.

Ejendommen er beliggende i Ringsted Kommune og hjemmehørende i Gyrstinge sogn med ca. 830 indbygger og hørende til pastoratet Bringstrup, Sigersted og Gyrstinge.

Ejendommen ligger tættest på landsbyen Gyrstinge. 10-15 minutter fra både Ringsted og Sorø, og således også 10 minutter til vest-motorvejen. I Gyrstinge er der kommuneskole, multihal (og Landsbyvandrehjem i samme bygning), og et godt og aktivt lokalmiljø samt sportsforening med mange idrætstilbud og moderne træningsfaciliteter. Flere af disse aktiviteter foregår i bygningen kaldet Landsbyhuset som blev indviet år 2010, og ligger som nabo til skolen og der er ca. 2,5 km fra Vrangehuse 3.

I området er mange dejlige steder at besøge. Sorø er en hyggelig provinsby hvor Sorø Akademi med de smukke bygninger ligger centralt i byen. Byen ligger smukt imellem sø og skov. Her kan du komme i Victoria teatret, som er byens bio, Kulturcafé Ludvig, som afholder mange koncerter og arrangementer i løbet af året. Her er gode skoler og gymnasium.

I Ringsted er der ligeledes flere skoler, gymnasium og en stor erhvervsskole. Hyggeligt miljø i bymidten med mange gode restauranter, specialbutikker og god stemning. Ringsted Outlet er der hvor du kan få et godt tilbud, Ringstedet er et butikscenter med flere special- og kædebutikker. Her ligger også en stor Føtex og Moviehouse biografen med de komfortable stole. Store kæder som Elgigaten, Power, Imerco holder også til ved Ringstedet.

Ringsted er omgivet af smuk natur, ligesom du er på Vrangehuse, og her skal specielt fremhæves den fantastiske Oplevelsessti, som snor sig 25 km igennem Ringsted fra syd til nord og slutter mod øst. Her kan du gå eller cykle og opleve marker og enge, søer og skove, shelterpladser – det er en super fin oplevelse.

Lille og Store Bøgeskov (ejet af Sorø Akademi) ligger op ad hinanden og ved Store Bøgeskov har du Gyrstinge Sø – og der er en flot tur rundt om søen på 9 km.

Du kommer til at bo smukt, dejligt og fredeligt på Vrangehuse med skøn natur lige uden for døren, og her kan du skabe de bedste rammer for dig og din familie, eventuelt et dyrehold og eventuelt med 2 boliger – overetagen kan meget let laves om så den naturligt indgår med stueplan som én stor bolig.

Jeg tænker, at du blev nysgerrig efter at se ejendommen!

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 og bestil en fremvisning eller hør mere om ejendommen.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt

Ejerudgift: 4.589,- /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Vrangehuse 3, Gyrstinge, 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Vrangehuse 3, Gyrstinge, 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering